• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

anladimmm. benimki de cikolata kisti (diger adi endometrioma:) ) 3.2 cm di 3 ay once. rahim duvari kalislanmasi benim bir akrabamda var. cocugu var valla. endometrium rahim ici duvar zarinin adi. endometrial hiperplazi de rahim duvari kalinlasmasi. endometrioma da rahim dokusunun yumurtaliklarda olusturdugu kist. haklisin cok karisik isimler :)

banu ates iyi ama regl geliyor hissediyorum :50:

Sana ateş ölçmede de yazdım, benim de 36.8 ama aynen senin gibi karnımda adet olacakmışım hissi başladı, bir de geçen aydan değişik, benim adete 1 gün kala ishal gibi olurum , ama şimdi son 2 gündür öyleyim, erken mi olacak acaba adetim diyorum. Soğan suyundan mı acaba:26:

Valla hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım, senle aynı gidiyoruz biz, bakalım nolcak bu ay:)

Size ilk hamıle kalısımın mujdesını eşime nasıl verdıgımı anlatayım tam yılbası gunuydu arkadasımın dugunu vardı ben carsıdan geldım test almıstım ama pazartesı yapacaktım ogun cumartesıydı sonra dusundum ha bugun ha pazartesı ne farkeder varsa cıkacak vc ye gıttım ama nasıl tıtrıyom anlatamam cızgıler belırıyor bırı net bırı sılık hemen karsı komsuma kostum betüşşş bu ne kız kalbım cıkacak ben anlamıyom oda hamılesın arkadasım dedı basladık aglamaya bagıra bagıra eve attım kendımı napacam sımdı dogrumu goruyom off yarabbım zaman gecmıyo sankı cızgı tamamen netlestı yanı cıft cızgı cıktı annemı aradım anneee çıft cızgı cıktı nasıl aglıyom annemde yazık anlamdı kızz nasıl cıft bacagın kırıldı eyvahh babama bagırıyoo yusuff ecenın cıft bacagı kırılmıs gulsemmı aglasammı anne sonra ararım dedım nasıl guluyom eyy allam yaa kız kardesım aradı ona soyledım dedlı dıyo neden hamıle kaldım demıyon annem ne anlasın cıft cızgıden:)) neyse esımın gelmesıne yakın nasıl desem dıye plan yapıyom o gunde yılbası yaa evde paket aradım ıcıne koyup hedıye dıye vereyım paket kalmamıs bakınıyorum neyse benım kırmızı tul kesenın ıcınde ıplı şey vardı hanı anlarsınız ya kem küm:P onun ıcıne sardım testi gelınce ona uzattım yılbası hedıyen dedım aldı bu ne sımdı ben napayım donu dedı sen gıy bana dedım ac hele bak yenı model actı test elınde kaldı sasırdı hamılemısın sımdı dedı ben basladım aglamaya ee hayırlısı olsun dedı dondum kaldım bumu yanı bukadarmıydı heyecanı yanı anlıyacagınız erkekler bızım kadar ınce degıller kalın herifler:)) bende flımlerdekı gıbı havaya kaldıracak döndürecek öpücüklere bogacak nerdeeeee kal oldum yani sonra malum kürtaj falan:( ama ikincide süpriz bekliyorum..bırdahakınde evliligimizin ılk senesının gecesını yazacam o daha komık:))

benim kociş odun çıkmadı allah tan :))valla öyle gözleri dolduki söylerken.....ayyy dünde ben ağlıyorum diye kocişimde ağladı.kıyamam ben ona :(( Allah tüm sevenlerin mutluluklarını kat kat artırsın.bu mutluluklarınıda bebişle taçlandırsın inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar:nazar:

dün gittim tatlım hormon tahlilinden sona konuşcaz söledimde normal geldi dr a bende anlamıyom ki ne anormal :(

ama canim bak olabilirde sen simdi zaten sorun yasioysun hormonlarla öle degilmi? yani düzensiz ve hatta uzun sürmesi normal olabilir, zaten bu reglidönemini düzenleyen sey hormonlar, normal geldiyse demekki anormal bi durum yok bu rahatlatici en azindan tatlim. Size bisey sölimde sizde inanin Mucizelere:
Benim bi arkadas var is yerinde bir arkadasi tam 10 sene deniyolar cocuk sahibi olmayi tüp bebekler falan hepsi deneniyo olmuyo, kadin diyo artik demekki allah bize cocuk sahbi olmayi nasip etmemis diyo, kadincagizda benim gibi kiloli hafiften:) kadin karnimda tuaf bi sanci var karnim oynuyo diye doktora gidiyo ve tam 7 aylik hamile cikiyo, buna ne dersiniz? canli kanli ayni sehirde yasadigim bir insanin olayi bu arkadaslar .

Size ilk hamıle kalısımın mujdesını eşime nasıl verdıgımı anlatayım tam yılbası gunuydu arkadasımın dugunu vardı ben carsıdan geldım test almıstım ama pazartesı yapacaktım ogun cumartesıydı sonra dusundum ha bugun ha pazartesı ne farkeder varsa cıkacak vc ye gıttım ama nasıl tıtrıyom anlatamam cızgıler belırıyor bırı net bırı sılık hemen karsı komsuma kostum betüşşş bu ne kız kalbım cıkacak ben anlamıyom oda hamılesın arkadasım dedı basladık aglamaya bagıra bagıra eve attım kendımı napacam sımdı dogrumu goruyom off yarabbım zaman gecmıyo sankı cızgı tamamen netlestı yanı cıft cızgı cıktı annemı aradım anneee çıft cızgı cıktı nasıl aglıyom annemde yazık anlamdı kızz nasıl cıft bacagın kırıldı eyvahh babama bagırıyoo yusuff ecenın cıft bacagı kırılmıs gulsemmı aglasammı anne sonra ararım dedım nasıl guluyom eyy allam yaa kız kardesım aradı ona soyledım dedlı dıyo neden hamıle kaldım demıyon annem ne anlasın cıft cızgıden:)) neyse esımın gelmesıne yakın nasıl desem dıye plan yapıyom o gunde yılbası yaa evde paket aradım ıcıne koyup hedıye dıye vereyım paket kalmamıs bakınıyorum neyse benım kırmızı tul kesenın ıcınde ıplı şey vardı hanı anlarsınız ya kem küm:P onun ıcıne sardım testi gelınce ona uzattım yılbası hedıyen dedım aldı bu ne sımdı ben napayım donu dedı sen gıy bana dedım ac hele bak yenı model actı test elınde kaldı sasırdı hamılemısın sımdı dedı ben basladım aglamaya ee hayırlısı olsun dedı dondum kaldım bumu yanı bukadarmıydı heyecanı yanı anlıyacagınız erkekler bızım kadar ınce degıller kalın herifler:)) bende flımlerdekı gıbı havaya kaldıracak döndürecek öpücüklere bogacak nerdeeeee kal oldum yani sonra malum kürtaj falan:( ama ikincide süpriz bekliyorum..bırdahakınde evliligimizin ılk senesının gecesını yazacam o daha komık:))

:60::60:
kesinlikle kalınlar canım bu durumda yalnız değilsin
ben hiç hamile kalmadım ama ilk kez günüm geçti
iki gün falan eşime hamile olabilirmiyim dedim kasım ayıydı
bana kış günü ne hamileliği dedi yaaa :52:
sanki bu ay hamile kalınca diğer ay doğuruyoruz dedim
hala arada söyleyip dalga geçerim:9::9:

Sana ateş ölçmede de yazdım, benim de 36.8 ama aynen senin gibi karnımda adet olacakmışım hissi başladı, bir de geçen aydan değişik, benim adete 1 gün kala ishal gibi olurum , ama şimdi son 2 gündür öyleyim, erken mi olacak acaba adetim diyorum. Soğan suyundan mı acaba:26:

Valla hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım, senle aynı gidiyoruz biz, bakalım nolcak bu ay:)

inşallah hamilesidir canım hayırlısı :26:

Hahahahahaha deliiiiiiiiiiiiii

Kalacaksın tatlımmm...:16: İnşallah, dedim ya darısı nisan listesinin başına:) 21 hamişimiz var:) Dün 9ay hesapladı, bu hızla gidersek yaza kadar herkes hamiş kalır diye:) İnşallah yani:)

Insallah dedigin gibidir banucum, bakalim Pazartesiye kadar bisey gelmezse doktora bi selam dicem , hayirlisi. Kusura bakma canim okadar yazmisim ki her iletiyi okumamisim anca gördüm de cevap veriom:)

yanliz canim bu senin üste yazdígin bana yazilmadig biliyorum ben yanlis alintiya cevap verdim ben senin bana gec döllenme olmus olabilir demene cevap olarak yazdim. hani üstüme alindim üsteki cümleyi falan zannetme yaniu;))

Son düzenleme:

ayy berceste çok güldüm bacım ya.eniştede ilginçmiş yaa :)))

:)) bak hatırladım yine , ne gülmüştük ilk söylediğinde de, kış günü ne hamileliği lafına:))))))))))))))

inşallah hamilesidir canım hayırlısı :26:
İnşallah da değilim gibi bacım:))

Insallah dedigin gibidir banucum, bakalim Pazartesiye kadar bisey gelmezse doktora bi selam dicem , hayirlisi. Kusura bakma canim okadar yazmisim ki her iletiyi okumamisim anca gördüm de cevap veriom:)

ay ben de atlıyorum bazen ya bazı mesajları kuzu sorun değil:)

Hayırlısı olsun tatlım, fazla üstüne düşünüp bunaltma kendini, inşallah doludur göbüşün ama değilse de değildir, canın sağolun, sağlığınız yerinde olsun ,nisan ayı bereketli ay, o aya denemeye devam ederiz hep birlikte:)

anladimmm. benimki de cikolata kisti (diger adi endometrioma:) ) 3.2 cm di 3 ay once. rahim duvari kalislanmasi benim bir akrabamda var. cocugu var valla. endometrium rahim ici duvar zarinin adi. endometrial hiperplazi de rahim duvari kalinlasmasi. endometrioma da rahim dokusunun yumurtaliklarda olusturdugu kist. haklisin cok karisik isimler :)

banu ates iyi ama regl geliyor hissediyorum :50:

teşekkür ederim canım ben çok etkileniyorum herşeyden dr da psikolog gibi
hastalıktan çok beni rahatlatmaya çalışıyo seviyorum dr umu

inşallah hamilesiizdir bu arada batın kaç canım senin
adet olmayacaksın Allahın izniyle :26:

Allahim ya cok güldüm valla, sen cok yasa emi:))) ama erkek milleti iste ve bilmiyo sekerim bizimkiler simdi bi duysa varya benimkisi niyetlemis hem is yerinde hem doktoruna hem sokakta cocuklara seker dagitacakmis böle bi haber verince ona garibim , bizimkiler deli oluo.

Allahim ya cok güldüm valla, sen cok yasa emi:))) ama erkek milleti iste ve bilmiyo sekerim bizimkiler simdi bi duysa varya benimkisi niyetlemis hem is yerinde hem doktoruna hem sokakta cocuklara seker dagitacakmis böle bi haber verince ona garibim , bizimkiler deli oluo.

kocada senın gıbı beleşcı okadar guzel haberı şekerle atlatacak cukulata yada baklava dagıtması lazım ahahahahahha anladım tencere kapak olmussunuz:)))

haklisin arkadasim. hayirlisi artik. bende de ishal olur. sogan suyunu 3 ay yaptim ben hic boyle bir etkisi olmadi. hormonal bir sey bence. bir de aslinda senin regline daha var. belki agrilar baska bir seyin gostergesidir. atesinin de yukselmesi iyi bir isaret. icimde bir umut oldu simdi :)

kızlar benim çıkmam lazım hava güzel ya pikniğe gitcez
kociş maça gitti gelince herşey hazır olmalıymış
akşam görüşürüz
dalinnnnnn26 eşinin tepkiyi merak ediyorum akşam ilk ona bakcam
hepinizi öpüyorum :54:

kızlar benim çıkmam lazım hava güzel ya pikniğe gitcez
kociş maça gitti gelince herşey hazır olmalıymış
akşam görüşürüz
dalinnnnnn26 eşinin tepkiyi merak ediyorum akşam ilk ona bakcam
hepinizi öpüyorum :54:

hersey hazıl olsun derken anlamadım pıknıktemı bebısı alacanız yanı 2 kısı gıdıp 3 kısımı gelecenız:))))))

İnşallah da değilim gibi bacım:))

ay ben de atlıyorum bazen ya bazı mesajları kuzu sorun değil:)

Hayırlısı olsun tatlım, fazla üstüne düşünüp bunaltma kendini, inşallah doludur göbüşün ama değilse de değildir, canın sağolun, sağlığınız yerinde olsun ,nisan ayı bereketli ay, o aya denemeye devam ederiz hep birlikte:)

yok bacim artik ben onu gectim aslinda da tek istegim artik ne oldugu belli olsun gelcekse gelsin kirmizlar gelmiceksede kesin bi sonuc alayim ama haftasonu girdi iste araya, buda benim sansizligim. ´Öle demeye calisiyorum canim valla artik iste hayirlisi olsun ne diyeyim . Ben aslinda Mart ayi daha verimli olur diye düsündüm ama hani Mart kedisi acisindan falan:))) kismet nisana olsun olsunda nisan olsun mayis olsun artik hangisi olursa:)

Back