- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.261
haklısın. Bu konuda annemin mantıgıyla hareket edebiliriz. iç çocucugum iç kaynat kaynat iç. doğaldır şifadır. koluna faydası olmassa bacagına illaki vardır:)))))))))))))))))))
ayyyyyy onu kesin yiyecem şimdiiiiiii:
Tutma beni canım tutma...
yalelcim bayıldım kızının dediklerine
şimdi yanımda olsa nasıl mıncıklarım ama
çok tatlı ya maşallah Allah nazarlardan saklasın o tatlı cimcimeyi
kısssslarrrr pek yazamadım bu ara, zaten marttan da umudum yok malum zorunlu yasminci oldumbugün yine kar var istanbulda, artık sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum, biraz kısıtlandı hayatımız dimi? şöyle bir gezip tozasım var, her çeşit zararlı şeylerden yiyesim var (pizza yaptım evde ama olmadı sanki). eve bi sürü faydalı şey aldım hiç canım çekmiyo :) soğan kürüne de bugün sabah başlamam gerekiyodu unuttum akşam yemeğinden önce başlıcam inşallahhhh.
amin canım inşallah, ben cok isterim bu dediklerini hep birlikte yapmayı
ayy bu ne yaaa maşallah maşallah cok tatlı cok guzel. Allah yuzu gibi bahtını da guzel yapsın inşallahhh
merhaba kızlar ....
benim tamam doğal otlar hastası. enginar yaprakları kurutur kaynatıp içer, kardeşimle bana da tabiki bu yaptıklarından gonderir. ısırganlar, fenime sölim, kiraz sapları, maydanoz suları. ama şimdi bende akşamları kaynatıyorum eşimle birlikte içios. ne bu dio. aşkım meyve cayı yeni çıkmış aldım diorum bende:)))
kısssslarrrr pek yazamadım bu ara, zaten marttan da umudum yok malum zorunlu yasminci oldumbugün yine kar var istanbulda, artık sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum, biraz kısıtlandı hayatımız dimi? şöyle bir gezip tozasım var, her çeşit zararlı şeylerden yiyesim var (pizza yaptım evde ama olmadı sanki). eve bi sürü faydalı şey aldım hiç canım çekmiyo :) soğan kürüne de bugün sabah başlamam gerekiyodu unuttum akşam yemeğinden önce başlıcam inşallahhhh.
merhaba kızlar ....
yaaaaaaa ben çorludayım şurdan 1 saat atlayıp geleyim baride şunu bir yiyeyim..
Maşallah..
Allah baışlasın canım..
ayy ıyı olur cekte bırak fotosunu buda guzel ya bakın hıc olmazsa aramızda dunyalar tatlı bır bebek var hersey nasıp begumun de bu dunyada ıcecek rızk var belkı ona gelen bır kardes yolda hatta bızlerde katılalım kardesler warr en basta saglıgımız bız var ısek onlarda var allah hepmızın gonlune gore versın...
Eki Görüntüle 349259
Begüm, kurban bayramında...
Eki Görüntüle 349260
yılbaşı gecesi
Eki Görüntüle 349261
Begüm, tiramisu yapıyor
Eki Görüntüle 349262
Genç kız olduk artık :))
:)))ayy ne guzel ya ıyı yutturmussun bazen bende yemeklerde uyduruk kaydırık bır sey yapınca bugun tv den ogrendım sosyetık yemegımız falan dıyorum adamcagıza yutturup yedırıyorum:)))
allahım bu ne tatlı boyle neler yapıyo hamarat kız ınsallah oglum olurda kzına takıp olurum pastalar en cok sevdgım tatlı tıramısu wallaha ben bu kızı kacırmam:))neyapıp edıp bır erkek cocugu dogrmam lazım kızlar baska ne kurler ne vıtamınler almam lazım cabuk yazın:)))
inşallah banucum.
Benim kk'dan edindiğim çok güzel arkadaşlıklarım var. çoluk çocuk toplanıyoruz sürekli. hem çocuklarımız aydaşlar hemen hemen, birbirleriyle arkadaşlık yapıyorlar. sosyalleşiyorlar. oyun gruplarına bisürü para vermemiş oluyoruz. hem de bizler için iyi oluyor. 3 seneyi geçti, tanışıyoruz işte :))
darısı bu grubun başına :))
Begüm'ü bi görseniz, deli olursunuz kanımca. Görüp görebileceğiniz en ''koca karı'' 2 yaş çocuğudur heralde. BAzen çok gülüyrum bazen acayip düşünüyorum söyledikleriyle ilgili...
''BEGÜM'DEN İNCİLER'' diye bi dosya tutmaya başladım bi süre önce.... yazıyorum söylediği acayip şeyleri...
Bugünün incisi şöyle :))))
(17.02.2012)
Begüm, öğlen uykusu öncesi
- Bak annegim, karnımda bebet var benim. Bak, sesini duyuyor musun anneee?
- Olmaz annem, senin karnında bebek yok. Sen kendin bebeksin zaten.
- Var anne vaaarrr, karnımda bebet var benim
- Çocukların karnında bebek olmaz yavrum, bazen annelerin karnında olabilir sadece.
- Ben anneyim, karnımda bebet var anneeeee
Begüm, öğlen uykusundan uyanınca
- Anne bak, Defnem doğdu.
- Ne zaman doğdu annecim defne? Nerden çıktı şimdi bu defne?
- Karnımdan kıktı anne Ben uyurken doğdu.
- Annecim olmaz öyle bişey. Defne içerdeydi, ben getirdim senin yanına.
- Bak annegim, tüt içiyo mememden Defneee
merhaba kızlar ....
çok 3 kaıtçı gördüm sizi kızlarrr:):):)
heheheheh..
bu arada hamile kalınca o otlara ve yeşil çaylara dikkat kızlar..
kendimize yararlı olsun derken zararlıda ola bilir bilginize..
ne yemek yapıcam ben ya bu akşam için?
valla her gün aynı... ne yemek yapıcam düşüncesi artık beni daraltıyor... offf pofffff
allahım bu ne tatlı boyle neler yapıyo hamarat kız ınsallah oglum olurda kzına takıp olurum pastalar en cok sevdgım tatlı tıramısu wallaha ben bu kızı kacırmam:))neyapıp edıp bır erkek cocugu dogrmam lazım kızlar baska ne kurler ne vıtamınler almam lazım cabuk yazın:)))
aynen öyle. yumurtlama gününe kadar ne yedin yedin... ondan sonra kırmızıları görene kadar veya inşallah çift çizgiyi görene kadar, çeki düzen vericez yediklerimize içtiklerimize.
ben bunun acısını ocakta çok fena yaşadım. aman diyim.. dikkat dikkat!!!!!! ilaç milaç, alkol, bilip bilmeden ot çöp yemek içmek yok. dikkat dikkat!!!
bu konu da bende aynıyım hiç aklıma gelmiyor yemekler hep düşü dur
sağolsun eşimde her zaman aklına ne gelirse yap diyor yani olan bana oluyor
canım kızıma bayıldım ne tatlı bi kızmış sen hep mıncıkla onu bizim için
maşallah nazar demesin
bu konu da bende aynıyım hiç aklıma gelmiyor yemekler hep düşü dur
sağolsun eşimde her zaman aklına ne gelirse yap diyor yani olan bana oluyor
canım kızıma bayıldım ne tatlı bi kızmış sen hep mıncıkla onu bizim için
maşallah nazar demesin
aynen öyle. yumurtlama gününe kadar ne yedin yedin... ondan sonra kırmızıları görene kadar veya inşallah çift çizgiyi görene kadar, çeki düzen vericez yediklerimize içtiklerimize.
ben bunun acısını ocakta çok fena yaşadım. aman diyim.. dikkat dikkat!!!!!! ilaç milaç, alkol, bilip bilmeden ot çöp yemek içmek yok. dikkat dikkat!!!
aynen benim eşimde ne istersen yap der. yemek seçmez hiç. saolsun ama hani bi fikir versede ii olur aslında
evet kızlar bildiğim kadarıyla hamilelikte hele ilk aylarında adaçayı, maydanoz, kekik düşüğe sebep oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?