• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

haklısın. Bu konuda annemin mantıgıyla hareket edebiliriz. iç çocucugum iç kaynat kaynat iç. doğaldır şifadır. koluna faydası olmassa bacagına illaki vardır:)))))))))))))))))))

bu anneanne de pek şirinmiş.. :) ye çocum ye :)))

ayyyyyy onu kesin yiyecem şimdiiiiiii:
Tutma beni canım tutma...

yalelcim bayıldım kızının dediklerine

şimdi yanımda olsa nasıl mıncıklarım ama :38:

çok tatlı ya maşallah Allah nazarlardan saklasın o tatlı cimcimeyi :21:

yiyin yiyin.. bayılır begüm, mıncıklanmaya sıkıştırılmaya..
gelip gidip, ''anne beni yeseneeeee'' diye kedi gibi sokulup yapışır :))

kısssslarrrr pek yazamadım bu ara, zaten marttan da umudum yok malum zorunlu yasminci oldum :( bugün yine kar var istanbulda, artık sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum, biraz kısıtlandı hayatımız dimi? şöyle bir gezip tozasım var, her çeşit zararlı şeylerden yiyesim var (pizza yaptım evde ama olmadı sanki). eve bi sürü faydalı şey aldım hiç canım çekmiyo :) soğan kürüne de bugün sabah başlamam gerekiyodu unuttum :( akşam yemeğinden önce başlıcam inşallahhhh.

ya ne bu şimdi deryaf???
çok umutsuz mutsz gördüm ben seni arkadaşım.
olmaz ama öyle....
topla kendini, bi kendine gel bakalım..
git bi duş al, iç bi bardak limonlu su.. şöyle bi silkelen, canlan toparlan ..

amin canım inşallah, ben cok isterim bu dediklerini hep birlikte yapmayı

ayy bu ne yaaa maşallah maşallah cok tatlı cok guzel. Allah yuzu gibi bahtını da guzel yapsın inşallahhh

inşallah.... allah hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

benim tamam doğal otlar hastası. enginar yaprakları kurutur kaynatıp içer, kardeşimle bana da tabiki bu yaptıklarından gonderir. ısırganlar, fenime sölim, kiraz sapları, maydanoz suları. ama şimdi bende akşamları kaynatıyorum eşimle birlikte içios. ne bu dio. aşkım meyve cayı yeni çıkmış aldım diorum bende:)))

:)))ayy ne guzel ya ıyı yutturmussun bazen bende yemeklerde uyduruk kaydırık bır sey yapınca bugun tv den ogrendım sosyetık yemegımız falan dıyorum adamcagıza yutturup yedırıyorum:)))

kısssslarrrr pek yazamadım bu ara, zaten marttan da umudum yok malum zorunlu yasminci oldum :( bugün yine kar var istanbulda, artık sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum, biraz kısıtlandı hayatımız dimi? şöyle bir gezip tozasım var, her çeşit zararlı şeylerden yiyesim var (pizza yaptım evde ama olmadı sanki). eve bi sürü faydalı şey aldım hiç canım çekmiyo :) soğan kürüne de bugün sabah başlamam gerekiyodu unuttum :( akşam yemeğinden önce başlıcam inşallahhhh.

basla basla ıhmal etme umutsuzluk yok unutma bunu tatlım hepımızı oyleyız ona baklırrsa hepımızın hemen hemen durumu aynı sıkma canını en azından saglıgın yerınde bunlarıda dusun bak bzılerde varız tek de degılsın:)

merhaba kızlar ....

merhaba hoşgeldin.

yaaaaaaa ben çorludayım şurdan 1 saat atlayıp geleyim baride şunu bir yiyeyim..
Maşallah..
Allah baışlasın canım..

hahaha atla gel, bekleriz. memnun oluruz teyzesi..

ayy ıyı olur cekte bırak fotosunu buda guzel ya bakın hıc olmazsa aramızda dunyalar tatlı bır bebek var hersey nasıp begumun de bu dunyada ıcecek rızk var belkı ona gelen bır kardes yolda hatta bızlerde katılalım kardesler warr en basta saglıgımız bız var ısek onlarda var allah hepmızın gonlune gore versın...

:) aynen öyle.. bizler sağlıklı olmazsak, bebişler de sağlıklı olamazlar.
sağlıklı vücutta sağlıklı gelişir bebekler.
kendimize iyi bakıcaz. dikkat edicez.

ne yemek yapıcam ben ya bu akşam için?
valla her gün aynı... ne yemek yapıcam düşüncesi artık beni daraltıyor... offf pofffff

Eki Görüntüle 349259
Begüm, kurban bayramında...

Eki Görüntüle 349260
yılbaşı gecesi

Eki Görüntüle 349261
Begüm, tiramisu yapıyor

Eki Görüntüle 349262
Genç kız olduk artık :))

allahım bu ne tatlı boyle neler yapıyo hamarat kız ınsallah oglum olurda kzına takıp olurum pastalar en cok sevdgım tatlı tıramısu wallaha ben bu kızı kacırmam:))neyapıp edıp bır erkek cocugu dogrmam lazım kızlar baska ne kurler ne vıtamınler almam lazım cabuk yazın:)))

:)))ayy ne guzel ya ıyı yutturmussun bazen bende yemeklerde uyduruk kaydırık bır sey yapınca bugun tv den ogrendım sosyetık yemegımız falan dıyorum adamcagıza yutturup yedırıyorum:)))

çok 3 kaıtçı gördüm sizi kızlarrr:):):)
heheheheh..
bu arada hamile kalınca o otlara ve yeşil çaylara dikkat kızlar..
kendimize yararlı olsun derken zararlıda ola bilir bilginize..

allahım bu ne tatlı boyle neler yapıyo hamarat kız ınsallah oglum olurda kzına takıp olurum pastalar en cok sevdgım tatlı tıramısu wallaha ben bu kızı kacırmam:))neyapıp edıp bır erkek cocugu dogrmam lazım kızlar baska ne kurler ne vıtamınler almam lazım cabuk yazın:)))

hahahahaha
ben bu sefer, erkek yapıyım diye araştırmalar yaptım lata, epeyce bi yol yöntem var ama... bütün mesele gelip çatıp, yumurtlama gününü denk getirmekle alakalı bacım :)))

inşallah banucum.
Benim kk'dan edindiğim çok güzel arkadaşlıklarım var. çoluk çocuk toplanıyoruz sürekli. hem çocuklarımız aydaşlar hemen hemen, birbirleriyle arkadaşlık yapıyorlar. sosyalleşiyorlar. oyun gruplarına bisürü para vermemiş oluyoruz. hem de bizler için iyi oluyor. 3 seneyi geçti, tanışıyoruz işte :))

darısı bu grubun başına :))

Begüm'ü bi görseniz, deli olursunuz kanımca. Görüp görebileceğiniz en ''koca karı'' 2 yaş çocuğudur heralde. BAzen çok gülüyrum bazen acayip düşünüyorum söyledikleriyle ilgili...

''BEGÜM'DEN İNCİLER'' diye bi dosya tutmaya başladım bi süre önce.... yazıyorum söylediği acayip şeyleri...

Bugünün incisi şöyle :))))

(17.02.2012)
Begüm, öğlen uykusu öncesi…

- Bak annegim, karnımda bebet var benim. Bak, sesini duyuyor musun anneee?
- Olmaz annem, senin karnında bebek yok. Sen kendin bebeksin zaten.
- Var anne vaaarrr, karnımda bebet var benim
- Çocukların karnında bebek olmaz yavrum, bazen annelerin karnında olabilir sadece.
- Ben anneyim, karnımda bebet var anneeeee

Begüm, öğlen uykusundan uyanınca…

- Anne bak, Defnem doğdu.
- Ne zaman doğdu annecim defne? Nerden çıktı şimdi bu defne?
- Karnımdan kıktı anne… Ben uyurken doğdu.
- Annecim olmaz öyle bişey. Defne içerdeydi, ben getirdim senin yanına.
- Bak annegim, tüt içiyo mememden Defneee…

ahahahahahaha, yerimmm ben onuuuuu..:))) allah sağlıklı, mutlu, şanslı uzun bir ömür versin..:nazar:

İnşallah tatlım, darısı grubumuzun başına..;))

merhaba tatlım.. aman boşver bi kaç gün canının istediğini ye iç, boşver kürü mürü hovardalık yap biraz..;))

çok 3 kaıtçı gördüm sizi kızlarrr:):):)
heheheheh..
bu arada hamile kalınca o otlara ve yeşil çaylara dikkat kızlar..
kendimize yararlı olsun derken zararlıda ola bilir bilginize..

aynen öyle. yumurtlama gününe kadar ne yedin yedin... ondan sonra kırmızıları görene kadar veya inşallah çift çizgiyi görene kadar, çeki düzen vericez yediklerimize içtiklerimize.

ben bunun acısını ocakta çok fena yaşadım. aman diyim.. dikkat dikkat!!!!!! ilaç milaç, alkol, bilip bilmeden ot çöp yemek içmek yok. dikkat dikkat!!!

ne yemek yapıcam ben ya bu akşam için?
valla her gün aynı... ne yemek yapıcam düşüncesi artık beni daraltıyor... offf pofffff

bu konu da bende aynıyım hiç aklıma gelmiyor yemekler hep düşü dur
sağolsun eşimde her zaman aklına ne gelirse yap diyor yani olan bana oluyor :9:

canım kızıma bayıldım ne tatlı bi kızmış sen hep mıncıkla onu bizim için :32:
maşallah nazar demesin :34:

hemde zengin lurlar dimi canım..
hani kız erkekten büyük olunca zengin oluyolarmışya heheheh:
gerçi ben eşimden büyüğüm ama zengin falan olmdık henüz bekliyorum bakalım hehehe:
bu arada deryacım şu karamsarlıktan çık lütfen..
kızlar bu arada belkide göbüşlerimiz kocomanken önce biz buluşuruz nedersiniz heheheh:

aynen öyle. yumurtlama gününe kadar ne yedin yedin... ondan sonra kırmızıları görene kadar veya inşallah çift çizgiyi görene kadar, çeki düzen vericez yediklerimize içtiklerimize.

ben bunun acısını ocakta çok fena yaşadım. aman diyim.. dikkat dikkat!!!!!! ilaç milaç, alkol, bilip bilmeden ot çöp yemek içmek yok. dikkat dikkat!!!

senne yemiştin canım mahsuru yoksa..

yemekmi hımmmmm ya benimde bu akşam bişeyler yapmam lazım ama temizlikte yapıcaz of ya ben nezaman ne yapayım..

aynen benim eşimde ne istersen yap der. yemek seçmez hiç. saolsun ama hani bi fikir versede ii olur aslında

evet kızlar bildiğim kadarıyla hamilelikte hele ilk aylarında adaçayı, maydanoz, kekik düşüğe sebep oluyormuş :14:

aynen benim eşimde ne istersen yap der. yemek seçmez hiç. saolsun ama hani bi fikir versede ii olur aslında

evet canım bende öyle düşünüyorum senin gibi,
bana her gün olmasa da arada fikir verse yine yetecek ama nerdeeee :9:
yemek seçmiyor eşlerimiz sağolsunlar ama yardımcıda olmuyorlar işte :9: :9:

Back
X