- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.561
teşekkür ederim latacımm.darısı herkesin başına .inşallah devamı gelir.şimdi bunun için dua ediyorum ve dualarınızı bekliyorum.
ay ben ne yaptığımı biliyommu bacım ya.aptallaşmış haldeyim.eşim de bugün izinli.birazdan buluşcaz.ay nasıl sölicem bilemedim
banuuuuu şu delusu birlikte dövelimmi seninle ben kaç oldu söylüyom ama dinlemiyoooooo:
al sopanı gel ..
ayyy cok heyecanli yaaaa insallah bizlerde goruruz o gunleri yaaa tekrar cok tebrik ederim arkadasim
banucum iyiym cok şükür bıraz rahatsızlıklarm var halsizlik bulantı vs.. işte benı mahfedıyo.zarzor bı yemek yapıp 3-4gun onu yedırıorum evdekılere inşallah sizinde basınıza gelır :))
beluşum sen de yaptırsan bi kan testi?
senin 24 tü di mi bat tarihin? ee senin de varsa çıkması lazım o zaman..
ilk gün bende öyle olmuştum alıştım artık, aynen dediğin gibi lıkır lıkır içiyorum valla:))) inşallah işe yararda değer bu kadar uğraştığmıza:))
banucum iyiym cok şükür bıraz rahatsızlıklarm var halsizlik bulantı vs.. işte benı mahfedıyo.zarzor bı yemek yapıp 3-4gun onu yedırıorum evdekılere inşallah sizinde basınıza gelır :))
24 subat son adet tarıhımdı ama gec yumurtladım martın 13 uyle 15 arası yumurtladım yanı gectıgımız persem be yada carsamba oldu olduysa dollenmem.6 gun oldu cıkarmı acep dedımde
kızlar bu lıstelerın oldugu sayfalara hep gırerdım önceden hıc ısmımı yazdırmamıstım ama arastırma yaparken gorurdum hep ve mart lıstesındekı kadar bol hamişli liste hıc gormemıstım maşallah nazar degmesın dahada bollaşsın ınsallah..en güzel topik bizim topik :))
ayyy bercestemmm canım yaaa.hiç istemeyerk gittim almaya.ama inşallah bi aksilik olmazda bebiş tutunur bana.biliyosunuz yerleşme lekeleri vardı.sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil.
24 subat son adet tarıhımdı ama gec yumurtladım martın 13 uyle 15 arası yumurtladım yanı gectıgımız persem be yada carsamba oldu olduysa dollenmem.6 gun oldu cıkarmı acep dedımde
mrb arkadaslar aranızda yeniyim bende hamile listesinde adımı görmeyi o kadar çok istiyorum ki Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
mrb arkadaslar aranızda yeniyim bende hamile listesinde adımı görmeyi o kadar çok istiyorum ki Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
sen benimle aynısın ya.bi test yaptır en azından kafanda soru kalmaz.Dalincim tek fark benim prolaktin nedeniyle hamile kalamıyodum.dostinex kullanırken hamile kaldım.
olmaz olmaz Allahın izniyle
ben zaten o yüzden daha heyecanlıydım istemeden gittiğin
için güzel sürpriz olacak diye hehehe
inşallah 9ay sonra
çok sevindim ben yaaa
hayirli olsun cnmmm:))) cok sevindm tatlm:) masaallahhhKıslarrrrr test sonucunu aldım.21.30 çıktı değer.doktoru aradım hamilesin dedi.ama 2 gün sonra tekrar değere bakalım dedi.çok şaşkınım hala inanamıyorummmmmmmmmm
ayyy ben bi bebisimi kaybettim ya benzetmek gibi olmasin ondan hep bi korkuormCanım neden korkuyosun keseyi görmüşsün bak ne güzel, belirti herkezde bir olmuyo ki bazıları 9 ay boyunca normal yaşantısına devam ediyo bazısıda benim gibi bulantı içinde kıvranıyo, benim hemogram, tam idrar testi hepsine bakıldı tansiyon falan ama bu torch testi ayrı bişiy bende bekliyorum daha yaptırmadım, 15 gün sonra kontrole giderken götürücem sonucu
ıns.kan testınde cıkarmı acaba yarın yaptırsam.
inşallahhh sende diğer bacılarım gibi hamile kalırsınnnnn canım ya..
beluşum sen de yaptırsan bi kan testi?
senin 24 tü di mi bat tarihin? ee senin de varsa çıkması lazım o zaman..
ilk gün bende öyle olmuştum alıştım artık, aynen dediğin gibi lıkır lıkır içiyorum valla:))) inşallah işe yararda değer bu kadar uğraştığmıza:))
Hımmm.. Geç yumurtladıysan tatlım bekle bir iki gün daha.. 15 gibi döllenme olmuşsa daha rahme ulaşmamış bile olabilir hayatım.. en iyisi sen bir kaç gün daha bekle derim ben , dayanablirsen paartesiye kadar bekle öyle yaptır..sağlam olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?