• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kıslarrrrr test sonucunu aldım.21.30 çıktı değer.doktoru aradım hamilesin dedi.ama 2 gün sonra tekrar değere bakalım dedi.çok şaşkınım hala inanamıyorummmmmmmmmm :49:

Kıslarrrrr test sonucunu aldım.21.30 çıktı değer.doktoru aradım hamilesin dedi.ama 2 gün sonra tekrar değere bakalım dedi.çok şaşkınım hala inanamıyorummmmmmmmmm :49:
ayyyyyyyyyyyyyyyy teyteyteyyyyyy masallah masallah bu hafta ne cok hamılemız var be heheyttt
Canım inşallah bunlar hamişlik belirtileridir. O belirtiler heleki akıntı bana hamiş belirtisi gibi geldi ama bakalım hayırlısı

ınssss nolurr

waowwwwwwww harika bir haber dualarımız kabul oldu
valla kızlar sizi hiç tanımıyorum ama çok seviniyorum ben yaaa
inşallah değerlerin katlana katlana dokuzay sonra bebişin gelir bence erkek:16::16:

Tebrikkk ederim canımmm çok sevindim, ay ne güzel oldu inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın tatlım

elvancımm daha kendimde değilim.değer çok düşük ama zaten benim adetime çok var.doktor kötü bişe demedi.ayyyyyyyyy allah ım sana çok şükürrr.dileyen herkese nasip eyle ya rabbim.

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER...:) Değerin artar tabii tatlım merak etme, çok erken zamanda test yaptın çünkü daha çok küçük minnoşun :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin tatlım...:nazar::nazar: Çok sevindim inan adına...:16:

canimmmm hayirli ugurlu olsun cok sevindim :)

ya bendende istedi 5 tane test aclik kan sekeri ,hemogram ,tam idrar tahlili ,toxo lgm, tsh yarin kontrolum var bunlari yap gel dedi ama usendm:) bide bende hic belirti yok ya baya korkuorm ondan Allahim korusun azck gogsum agrio ne bulantim var ne biseyim keseyle bebisi gorduk gecen hafta yarinda kalp atisi icin gtczz..

Canım neden korkuyosun keseyi görmüşsün bak ne güzel, belirti herkezde bir olmuyo ki bazıları 9 ay boyunca normal yaşantısına devam ediyo bazısıda benim gibi bulantı içinde kıvranıyo, benim hemogram, tam idrar testi hepsine bakıldı tansiyon falan ama bu torch testi ayrı bişiy bende bekliyorum daha yaptırmadım, 15 gün sonra kontrole giderken götürücem sonucu

tatlım adetıne 6 gun vardı demı.bısey srayım sana yumurtlamanın uzerınden kaç gun gectı.kanda cıkmıs.acaba bende yarın yaptırsam cıkarmı yumurtlamanın uzedrınden 1 hafta bıle gecmedı henuz 13-14-15 ınde ayın yumurtlamam oldu

waowwwwwwww harika bir haber dualarımız kabul oldu
valla kızlar sizi hiç tanımıyorum ama çok seviniyorum ben yaaa
inşallah değerlerin katlana katlana dokuzay sonra bebişin gelir bence erkek:16::16:

ayyy bercestemmm canım yaaa.hiç istemeyerk gittim almaya.ama inşallah bi aksilik olmazda bebiş tutunur bana.biliyosunuz yerleşme lekeleri vardı.sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil.

tatlım adetıne 6 gun vardı demı.bısey srayım sana yumurtlamanın uzerınden kaç gun gectı.kanda cıkmıs.acaba bende yarın yaptırsam cıkarmı yumurtlamanın uzedrınden 1 hafta bıle gecmedı henuz 13-14-15 ınde ayın yumurtlamam oldu

dalincim ben ilk yumurtlamayı 12 martta yaşadım.ama sonra yine akıntım falan olmuştu.doktorların dediğine göre ama değişebilirde döllenmeden 1 hafta sonra kanda belli oluyomuş.mesela aşılama yapılan arkadaşlar daha iyi bilir.aşılama yaptıktan 1 hafta sonra test yapıyolar.hadi inşallahhh sende hamişsindir...

Merhaba tatlım, hayır bırakma, bende de olmadı akıntı, sanırım iltahap vs yok bizde ondandır ama ben yine de devam ediyorum yarın son günüm:) lata da geçen ay yapmıştı mesele ilk bi haftadan sonra akıntıları çok yoğun başlamıştı.. yani varsa öyle bir durum 1-2 güne başlar akıntın..

merh canim evet yaaa birakmayacm ohhh senin ne guzel bitmis yaaa ben daha 6.gunumdeyim 9gunum var daha.ama biliyor musun sevdim kiz ben bu suyu ilk icemedim zorlandim cok ama artik bana misin demiyorum valla iciyorum gidiyor:))

Back