• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben kactim arkadaslar kocisim gelecek az kaldi...ayy yaaa sizleerle konusunca mutlu oluyorum ben kendime geldim simdii hele boyle hamis haberleri alinca dahada guzel oluyor desarj oluyorum resmen gorusmekk uzereee....:21:

inşallah tatlım.. bir buçuk yıl oldu ve bi sorunumuz yok ama olmadı.. iki hafta önce rahim filmim çekildi dr. bu ay hamile kalma şansın fazla dedi.. rahim filminden sonra öyle olurmuş.. inşallah bekliyoruz hayırlısıyla...

evet onu çok duydum burda, filmden sonra hemen hamiş kalanları yani.. İnşallah tutar seninki de.. Ne zaman test yapacaksın peki?

hayirli olsun cnmmm:))) cok sevindm tatlm:) masaallahhh:nazar::nazar::nazar:

ayyy ben bi bebisimi kaybettim ya benzetmek gibi olmasin ondan hep bi korkuorm:( yarin kalp atisini duysak keskeee bebisimin saglikli sihatli dogum yapsak hepimiz keske:)

canim bence cikar benim doktorum 3 gun sonra az da olsa yukselmeye baslar demisti:)

Canım sen öyle düşünme kafan rahat olsun yarın gider görürsün hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın, stres yapma kendine yok yere olurmu canım

aminnn aminn tatlım bızlerde cok mutlu olduk herkezın yuzu gulsun artık ıns en yakın zmanda hepımzın bırer bebıslerı olur sızlerde dualrınızı ekısk etmeyın........

ederim canım her zaman.Allah ım dileklerimizi kabul etsin inşallah.

haklısın pazartesı kesın cıkar sanırım var ıse demı.sozde 1 nısanda yaparım dıyodum pehhhfff varsada yoksada bılmek ıstıyorum ya
Yani ben yerinde olsam beklerdim, çünkü çıkmazsa bu sefer erken yaptırdım ondan mı diyeceksin ki öyle de olabilir, pazartesi daha kesin olur.. ama yine de karar senin tatlım:) çok istiyorsan yaptır tabii ama en azından cumayı bekle..

bende aynı tarihlerde yumurtladım , ama benm kan testi yaptırma şansım yok el mahkum malum günü bekleyip geçitikten sonra idrar testi yapıcam:)

ben kactim arkadaslar kocisim gelecek az kaldi...ayy yaaa sizleerle konusunca mutlu oluyorum ben kendime geldim simdii hele boyle hamis haberleri alinca dahada guzel oluyor desarj oluyorum resmen gorusmekk uzereee....:21:
Görüşürüüüüüüz tatlım:)

12 si yumurtladım ama 13 ündede akıntım devam etti.

hımm dalinin biraz daha geç olmuş yumurtlaması..ondan sordum:))

kızlarrr hepnızı opuyorummm benım kocıs gelcek daha masa haız bıle degıl uzerımı bıle degıstırmedım ben kacar yarın nete gıremıyecegım:(aklım hep sızlerede her bırınız allaha emanet olun opuyorummmm sımıdıden ozledım sızı:):32::32:

hayirli olsun cnmmm:))) cok sevindm tatlm:) masaallahhh:nazar::nazar::nazar:

ayyy ben bi bebisimi kaybettim ya benzetmek gibi olmasin ondan hep bi korkuorm:( yarin kalp atisini duysak keskeee bebisimin saglikli sihatli dogum yapsak hepimiz keske:)

canim bence cikar benim doktorum 3 gun sonra az da olsa yukselmeye baslar demisti:)

teşekkürler canım sağol:)

evet onu çok duydum burda, filmden sonra hemen hamiş kalanları yani.. İnşallah tutar seninki de.. Ne zaman test yapacaksın peki?

canım ragl tarihim bir nisan... eger olmazsam o tarihten sonra yaparım... su an yapsam çıkmaz zaten.. adetim de bi kaç gün geciyo normalde.. her ay test yapmaktan gına geldi :)ama bunda da vardır bi hayır..

inşallah canım ya:).. bir nisansa adet günüm bekliyorum bakalım.. senin var mı bebişin.

Hadi hayırlısı hayatım:) Yok benim de ilk bebiş olacak.. 4.ay bu ay, ilk 3 ay tıklamadı bişey:) bakalım daha yolun başındayız ,ama benim yaş sıkıntım var 36 oldum..ama umutsuzluk yok bebiş gelene kadar denemeye devam:)))

kızlarrr hepnızı opuyorummm benım kocıs gelcek daha masa haız bıle degıl uzerımı bıle degıstırmedım ben kacar yarın nete gıremıyecegım:(aklım hep sızlerede her bırınız allaha emanet olun opuyorummmm sımıdıden ozledım sızı:):32::32:
görüşürüz tatlımmmm, kolay gelsin şimdiden:) Perşembe koşarak gel buraya:)

valla şimdi kadıköyde buluşcaz.herkesin içinde şıp diye sölicem sanırım.apışıp kalıcak :))

:))))) kızım öldürcen adamı kalpten, alıştıra alıştıra söyle bari:)))

tamam banucum soz dınlıcem ve pazartesı gıdıp yaptırıcam aslında adetıme 6 gun var beklesem daha keısn olacak ama merak ıste .dollenme olduysa sayet daha 5.gun bıtıyo bugun cok erken farkındayıma slındada beklemek canımı sıkıyo.keske dollenmeden ertesı gun hamılelıgı bellı eden testler olsa :))) cok satardı

kıslar ben çıkıyorum.kargoya gidicem ordan kocişin yanına.ordan kaynanama...Allah inşallah hepinize bebiş nasip etsin.benim kinide saklasın korusun.daha yolun başındayım.umarım herşey yolunda gider.dularını eksik etmeyin bende sizler için dua edicem.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.ilginize ve sıcaklığınıza.ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.hepinizi tanımasamda çokkkkk seviyorum canlarımmmmmm :))))

Hadi hayırlısı hayatım:) Yok benim de ilk bebiş olacak.. 4.ay bu ay, ilk 3 ay tıklamadı bişey:) bakalım daha yolun başındayız ,ama benim yaş sıkıntım var 36 oldum..ama umutsuzluk yok bebiş gelene kadar denemeye devam:)))

tabiki yılmak yok yola devam:)) insanın umudu biterse herşey bitermiş. umutsuzluk yok elbette. vakti zamanı var demekki onu bekliyoruz..

tamam banucum soz dınlıcem ve pazartesı gıdıp yaptırıcam aslında adetıme 6 gun var beklesem daha keısn olacak ama merak ıste .dollenme olduysa sayet daha 5.gun bıtıyo bugun cok erken farkındayıma slındada beklemek canımı sıkıyo.keske dollenmeden ertesı gun hamılelıgı bellı eden testler olsa :))) cok satardı

:)))))))) hemde nasıl satardı...
valla zaman zor geçiyor bitanem inan aynen bende saatleri sayıyorum:)) ama sıkıcaz dişimizi bekliycez bacım, geç olsun sağlam olsun:)))

görüşürüz tatlımmmm, kolay gelsin şimdiden:) Perşembe koşarak gel buraya:)

:))))) kızım öldürcen adamı kalpten, alıştıra alıştıra söyle bari:)))

:))evet ılk ısım o olacak zaten:))rahat ve cok guzel ortam bırbırmızı tanımadan bu kadar baglandık ne mutlu bızlereeee:))

Back