- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #11.581
sende mi 13-15 arası yumurtladın tatlım???
12 si yumurtladım ama 13 ündede akıntım devam etti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende mi 13-15 arası yumurtladın tatlım???
sağolasın canım benim.allah utandırmasın benide sizleride.dualarım akşam sabah benim ve sizler için.
inşallah tatlım.. bir buçuk yıl oldu ve bi sorunumuz yok ama olmadı.. iki hafta önce rahim filmim çekildi dr. bu ay hamile kalma şansın fazla dedi.. rahim filminden sonra öyle olurmuş.. inşallah bekliyoruz hayırlısıyla...
hayirli olsun cnmmm:))) cok sevindm tatlm:) masaallahhh
ayyy ben bi bebisimi kaybettim ya benzetmek gibi olmasin ondan hep bi korkuormyarin kalp atisini duysak keskeee bebisimin saglikli sihatli dogum yapsak hepimiz keske:)
canim bence cikar benim doktorum 3 gun sonra az da olsa yukselmeye baslar demisti:)
aminnn aminn tatlım bızlerde cok mutlu olduk herkezın yuzu gulsun artık ıns en yakın zmanda hepımzın bırer bebıslerı olur sızlerde dualrınızı ekısk etmeyın........
haklısın pazartesı kesın cıkar sanırım var ıse demı.sozde 1 nısanda yaparım dıyodum pehhhfff varsada yoksada bılmek ıstıyorum ya
İnşallah hayatım:) Ne zaman senin beklediğin adet tarihi? İnşallah doludur göbüşün..
Yani ben yerinde olsam beklerdim, çünkü çıkmazsa bu sefer erken yaptırdım ondan mı diyeceksin ki öyle de olabilir, pazartesi daha kesin olur.. ama yine de karar senin tatlım:) çok istiyorsan yaptır tabii ama en azından cumayı bekle..haklısın pazartesı kesın cıkar sanırım var ıse demı.sozde 1 nısanda yaparım dıyodum pehhhfff varsada yoksada bılmek ıstıyorum ya
Görüşürüüüüüüz tatlım:)ben kactim arkadaslar kocisim gelecek az kaldi...ayy yaaa sizleerle konusunca mutlu oluyorum ben kendime geldim simdii hele boyle hamis haberleri alinca dahada guzel oluyor desarj oluyorum resmen gorusmekk uzereee....![]()
12 si yumurtladım ama 13 ündede akıntım devam etti.
hayirli olsun cnmmm:))) cok sevindm tatlm:) masaallahhh
ayyy ben bi bebisimi kaybettim ya benzetmek gibi olmasin ondan hep bi korkuormyarin kalp atisini duysak keskeee bebisimin saglikli sihatli dogum yapsak hepimiz keske:)
canim bence cikar benim doktorum 3 gun sonra az da olsa yukselmeye baslar demisti:)
evet onu çok duydum burda, filmden sonra hemen hamiş kalanları yani.. İnşallah tutar seninki de.. Ne zaman test yapacaksın peki?
inşallah sıra bizde dualarını eksik etme canım
bu arada eşine nasıl söyleyeceksin canım![]()
inşallah canım ya:).. bir nisansa adet günüm bekliyorum bakalım.. senin var mı bebişin.
görüşürüz tatlımmmm, kolay gelsin şimdiden:) Perşembe koşarak gel buraya:)kızlarrr hepnızı opuyorummm benım kocıs gelcek daha masa haız bıle degıl uzerımı bıle degıstırmedım ben kacar yarın nete gıremıyecegımaklım hep sızlerede her bırınız allaha emanet olun opuyorummmm sımıdıden ozledım sızı:)
![]()
valla şimdi kadıköyde buluşcaz.herkesin içinde şıp diye sölicem sanırım.apışıp kalıcak :))
Hadi hayırlısı hayatım:) Yok benim de ilk bebiş olacak.. 4.ay bu ay, ilk 3 ay tıklamadı bişey:) bakalım daha yolun başındayız ,ama benim yaş sıkıntım var 36 oldum..ama umutsuzluk yok bebiş gelene kadar denemeye devam:)))
tamam banucum soz dınlıcem ve pazartesı gıdıp yaptırıcam aslında adetıme 6 gun var beklesem daha keısn olacak ama merak ıste .dollenme olduysa sayet daha 5.gun bıtıyo bugun cok erken farkındayıma slındada beklemek canımı sıkıyo.keske dollenmeden ertesı gun hamılelıgı bellı eden testler olsa :))) cok satardı
görüşürüz tatlımmmm, kolay gelsin şimdiden:) Perşembe koşarak gel buraya:)
:))))) kızım öldürcen adamı kalpten, alıştıra alıştıra söyle bari:)))