• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

teşekkür ederim latacımm.darısı herkesin başına .inşallah devamı gelir.şimdi bunun için dua ediyorum ve dualarınızı bekliyorum.

aminnn aminn tatlım bızlerde cok mutlu olduk herkezın yuzu gulsun artık ıns en yakın zmanda hepımzın bırer bebıslerı olur sızlerde dualrınızı ekısk etmeyın........

ay ben ne yaptığımı biliyommu bacım ya.aptallaşmış haldeyim.eşim de bugün izinli.birazdan buluşcaz.ay nasıl sölicem bilemedim:53:

Oy kuzuma:))) tabii mutlu ve şaşkın olacaksın şimdi:) ay dur bi şey düşün, bi süpriz yap kocişe..

banuuuuu şu delusu birlikte dövelimmi seninle ben kaç oldu söylüyom ama dinlemiyoooooo:
al sopanı gel ..

valla hayatım aynen, geliyorum sopayla:))) diyorum ama dinlemiyor.. hayır hamiş değilsede en azından neden sökmüyor adet diye araştırır..

banucum iyiym cok şükür bıraz rahatsızlıklarm var halsizlik bulantı vs.. işte benı mahfedıyo.zarzor bı yemek yapıp 3-4gun onu yedırıorum evdekılere inşallah sizinde basınıza gelır :))

o kadarcık olcak hayatım tatlı rahatsızlıklar bunlar ve darısı başımızaaa:)))

beluşum sen de yaptırsan bi kan testi?

senin 24 tü di mi bat tarihin? ee senin de varsa çıkması lazım o zaman..

ilk gün bende öyle olmuştum alıştım artık, aynen dediğin gibi lıkır lıkır içiyorum valla:))) inşallah işe yararda değer bu kadar uğraştığmıza:))

24 subat son adet tarıhımdı ama gec yumurtladım martın 13 uyle 15 arası yumurtladım yanı gectıgımız persem be yada carsamba oldu olduysa dollenmem.6 gun oldu cıkarmı acep dedımde

BEREKETLİ MART LİSTESİİİİİİİİİİİİİİİİİİ...

17 HAMİŞİMİZİ TEBRİK EDERİZ.. :nazar::nazar: Darısı biz bekleyenlerin başına;)

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart İnşallah hamileee....
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
organiksekerr = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
sfsfs = 21 Mart
ofpufya = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
belus = 24 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco
srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..

:nazar:

banucum iyiym cok şükür bıraz rahatsızlıklarm var halsizlik bulantı vs.. işte benı mahfedıyo.zarzor bı yemek yapıp 3-4gun onu yedırıorum evdekılere inşallah sizinde basınıza gelır :))

arkadasim bu sozunu bende uzerime aliyorumAMIIINNN insallah saglikli bir sekilde alirsin bebegini kucagina

24 subat son adet tarıhımdı ama gec yumurtladım martın 13 uyle 15 arası yumurtladım yanı gectıgımız persem be yada carsamba oldu olduysa dollenmem.6 gun oldu cıkarmı acep dedımde

Hımmm.. Geç yumurtladıysan tatlım bekle bir iki gün daha.. 15 gibi döllenme olmuşsa daha rahme ulaşmamış bile olabilir hayatım.. en iyisi sen bir kaç gün daha bekle derim ben , dayanablirsen paartesiye kadar bekle öyle yaptır..sağlam olsun..

kızlar bu lıstelerın oldugu sayfalara hep gırerdım önceden hıc ısmımı yazdırmamıstım ama arastırma yaparken gorurdum hep ve mart lıstesındekı kadar bol hamişli liste hıc gormemıstım maşallah nazar degmesın dahada bollaşsın ınsallah..en güzel topik bizim topik :))

kızlar bu lıstelerın oldugu sayfalara hep gırerdım önceden hıc ısmımı yazdırmamıstım ama arastırma yaparken gorurdum hep ve mart lıstesındekı kadar bol hamişli liste hıc gormemıstım maşallah nazar degmesın dahada bollaşsın ınsallah..en güzel topik bizim topik :))

ahahahaaha, dedim ya kuzi mart kedilerine rakibiz diye, doğru çıktı valla:)))

ayyy bercestemmm canım yaaa.hiç istemeyerk gittim almaya.ama inşallah bi aksilik olmazda bebiş tutunur bana.biliyosunuz yerleşme lekeleri vardı.sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil.

olmaz olmaz Allahın izniyle
ben zaten o yüzden daha heyecanlıydım istemeden gittiğin
için güzel sürpriz olacak diye hehehe
inşallah 9ay sonra:emir_bebek: :46::46:
çok sevindim ben yaaa

mrb arkadaslar aranızda yeniyim bende hamile listesinde adımı görmeyi o kadar çok istiyorum ki Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

sen benimle aynısın ya.bi test yaptır en azından kafanda soru kalmaz.Dalincim tek fark benim prolaktin nedeniyle hamile kalamıyodum.dostinex kullanırken hamile kaldım.

olmaz olmaz Allahın izniyle
ben zaten o yüzden daha heyecanlıydım istemeden gittiğin
için güzel sürpriz olacak diye hehehe
inşallah 9ay sonra:emir_bebek: :46::46:
çok sevindim ben yaaa

sağolasın canım benim.allah utandırmasın benide sizleride.dualarım akşam sabah benim ve sizler için.

Kıslarrrrr test sonucunu aldım.21.30 çıktı değer.doktoru aradım hamilesin dedi.ama 2 gün sonra tekrar değere bakalım dedi.çok şaşkınım hala inanamıyorummmmmmmmmm :49:
hayirli olsun cnmmm:))) cok sevindm tatlm:) masaallahhh:nazar::nazar::nazar:
Canım neden korkuyosun keseyi görmüşsün bak ne güzel, belirti herkezde bir olmuyo ki bazıları 9 ay boyunca normal yaşantısına devam ediyo bazısıda benim gibi bulantı içinde kıvranıyo, benim hemogram, tam idrar testi hepsine bakıldı tansiyon falan ama bu torch testi ayrı bişiy bende bekliyorum daha yaptırmadım, 15 gün sonra kontrole giderken götürücem sonucu
ayyy ben bi bebisimi kaybettim ya benzetmek gibi olmasin ondan hep bi korkuorm:( yarin kalp atisini duysak keskeee bebisimin saglikli sihatli dogum yapsak hepimiz keske:)
ıns.kan testınde cıkarmı acaba yarın yaptırsam.

canim bence cikar benim doktorum 3 gun sonra az da olsa yukselmeye baslar demisti:)

beluşum sen de yaptırsan bi kan testi?

senin 24 tü di mi bat tarihin? ee senin de varsa çıkması lazım o zaman..

ilk gün bende öyle olmuştum alıştım artık, aynen dediğin gibi lıkır lıkır içiyorum valla:))) inşallah işe yararda değer bu kadar uğraştığmıza:))

Hımmm.. Geç yumurtladıysan tatlım bekle bir iki gün daha.. 15 gibi döllenme olmuşsa daha rahme ulaşmamış bile olabilir hayatım.. en iyisi sen bir kaç gün daha bekle derim ben , dayanablirsen paartesiye kadar bekle öyle yaptır..sağlam olsun..

haklısın pazartesı kesın cıkar sanırım var ıse demı.sozde 1 nısanda yaparım dıyodum pehhhfff varsada yoksada bılmek ıstıyorum ya

Back