• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlarrrrr sesimi duyan varmı ben asılama yaptırırken sogan kürü kullanmamda sakınca olurmu hani ilaç falanda oluyo ya bi problem olurmu yoksa bende yapıcam

ya hayatım bilemiyorum inan, en iyi sen yapacaksan aşılamadan önce yap aynı anda kullanma, sağlama al işi her ihtimale karşı derim..

Günaydın kızlar :D

benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo :41:

hani karşndakini enayi gibi gören tipler vardır ya öyleler neyse çok şükür bitti
hegün bana şunu yaptı bana bunu dedi valla bıktırdılar yani eşimde artk yuhh dedi:52:

ayyy çok sinir bi durummm..

Kıslarrrrr test sonucunu aldım.21.30 çıktı değer.doktoru aradım hamilesin dedi.ama 2 gün sonra tekrar değere bakalım dedi.çok şaşkınım hala inanamıyorummmmmmmmmm :49:

tatlım evet hamilesin 2 gün sonra kan testini tekrarlıyoruz ve yükselecek allahın izniyle çok çok tebrik ediyorum canımmmmm:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinnnn:.

arkadaslar sogan suyunu kullanan var mi aranizda bugun benim 6.gunum bende hic bir akin olmuyor bu iyi birsey miki az akintilarim baasladi ama sanki yumurtlama donemine giriyorum yaa sanki onun akintisi gibi yaaa birakmayim degilmi ben bu suyu

bırakma tabı okadar ıcmıssın ya akıntını cok yogun old da ıltıhabın var kı onu sokup atıyor yok normalse zaten o gerekenı atar bence devam et....ıyıkı de akıntın yok ne gzuel ıste ıltıhabın yokmus ben gecen ay yaptıgımda kokulu olmutu dus alıyordum dusun artık bu ay koku falan gıttı sadece normal seklınde akıntım var dmekkı bende yogun ıltıhap varmıs ben bu ay da devam edıyorum kullanmaya devam et kızarım yoksa he he he:))

dalincim ben ilk yumurtlamayı 12 martta yaşadım.ama sonra yine akıntım falan olmuştu.doktorların dediğine göre ama değişebilirde döllenmeden 1 hafta sonra kanda belli oluyomuş.mesela aşılama yapılan arkadaşlar daha iyi bilir.aşılama yaptıktan 1 hafta sonra test yapıyolar.hadi inşallahhh sende hamişsindir...

benımde ılk yumurta baslangıcım 13 mart yarın yaptırsam cıkarmı acaba negatıf yada pozıtıf bısey deyınnn

benımde ılk yumurta baslangıcım 13 mart yarın yaptırsam cıkarmı acaba negatıf yada pozıtıf bısey deyınnn

bence çıkabilir.çünkü ben tüm adet belirtilerini gösteriyodum.hatta az az akıntıyla karışık lekelenmelerim geliyo dönem dönem

süper süper süperrr maaşallah :nazar:

beluşum sen de yaptırsan bi kan testi?

ıns.kan testınde cıkarmı acaba yarın yaptırsam.

senin 24 tü di mi bat tarihin? ee senin de varsa çıkması lazım o zaman..

merh canim evet yaaa birakmayacm ohhh senin ne guzel bitmis yaaa ben daha 6.gunumdeyim 9gunum var daha.ama biliyor musun sevdim kiz ben bu suyu ilk icemedim zorlandim cok ama artik bana misin demiyorum valla iciyorum gidiyor:))

ilk gün bende öyle olmuştum alıştım artık, aynen dediğin gibi lıkır lıkır içiyorum valla:))) inşallah işe yararda değer bu kadar uğraştığmıza:))

kızlar nasılsınız giremedim girdiğimde de,, sayfaları takip edemedim almış başını gitmiş topik? banu lata, ahirim yaşamım,diğer arkad daşlar nasılsınız güncel liste ne durumda? BEn soğan kürüne dewam ediyorum eşimede keçiboynuzu evde cadı tenceleri gibi bişiler kaynıyoo:- eşim uleeennn dio bu ev :1: ne biçim koktu soğan -keçi boynuzu ııyyy diyorum napalımm şifa olsun diyerekten:))

evet sıfa olsun tatlım bırakma devam et ben bıldgın gıbı yarın mısafırlerım var bugun bıraz hazırlık yaptım tatlım.....

bırakma tabı okadar ıcmıssın ya akıntını cok yogun old da ıltıhabın var kı onu sokup atıyor yok normalse zaten o gerekenı atar bence devam et....ıyıkı de akıntın yok ne gzuel ıste ıltıhabın yokmus ben gecen ay yaptıgımda kokulu olmutu dus alıyordum dusun artık bu ay koku falan gıttı sadece normal seklınde akıntım var dmekkı bende yogun ıltıhap varmıs ben bu ay da devam edıyorum kullanmaya devam et kızarım yoksa he he he:))

:))))yok yok kullaniyorum merak etme devaammm

ayyy çok sinir bi durummm..

tatlım evet hamilesin 2 gün sonra kan testini tekrarlıyoruz ve yükselecek allahın izniyle çok çok tebrik ediyorum canımmmmm:
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinnnn:.

gülden canım sordum ama araya kaynadı sen ne yasamısdın ki belusa dediginden bahsediyorum benmi kacırdım diye

Kız yazdım ya tebrikler diye:) hemen yazdım hatta, görmedin miiiii:( :))))

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmmmm...:nazar::nazar:

hemen listeyi güncelliycem şimdi:)

ay ben ne yaptığımı biliyommu bacım ya.aptallaşmış haldeyim.eşim de bugün izinli.birazdan buluşcaz.ay nasıl sölicem bilemedim:53:

çıkar tatlım sende yarın baktıra bilirsin..

sağol güldencimm.inşallah aminn.

tatlım okadar mutlu oldumki anlatamam gerçekten çok samimi söylüyorum..

bence çıkabilir.çünkü ben tüm adet belirtilerini gösteriyodum.hatta az az akıntıyla karışık lekelenmelerim geliyo dönem dönem

bak ben sana demiştim..

beluşum sen de yaptırsan bi kan testi?

senin 24 tü di mi bat tarihin? ee senin de varsa çıkması lazım o zaman..

ilk gün bende öyle olmuştum alıştım artık, aynen dediğin gibi lıkır lıkır içiyorum valla:))) inşallah işe yararda değer bu kadar uğraştığmıza:))

banuuuuu şu delusu birlikte dövelimmi seninle ben kaç oldu söylüyom ama dinlemiyoooooo:
al sopanı gel ..

banucum iyiym cok şükür bıraz rahatsızlıklarm var halsizlik bulantı vs.. işte benı mahfedıyo.zarzor bı yemek yapıp 3-4gun onu yedırıorum evdekılere inşallah sizinde basınıza gelır :))

Back