• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kıslar ben çıkıyorum.kargoya gidicem ordan kocişin yanına.ordan kaynanama...Allah inşallah hepinize bebiş nasip etsin.benim kinide saklasın korusun.daha yolun başındayım.umarım herşey yolunda gider.dularını eksik etmeyin bende sizler için dua edicem.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.ilginize ve sıcaklığınıza.ağlamamk için zor tutuyorum kendimi.hepinizi tanımasamda çokkkkk seviyorum canlarımmmmmm :))))

Görüşürüüüüüüüüüüüüüüüz tatlım... tekrar tekrar tebrikler.. dualarımız seninle tatlımmm...:nazar::3::16:

gülden canım sordum ama araya kaynadı sen ne yasamısdın ki belusa dediginden bahsediyorum benmi kacırdım diye

atlım benimde delus gibi damla şeklinde gelmişti 5 6 gün sonra test yaptım ve çıktı..

Oy kuzuma:))) tabii mutlu ve şaşkın olacaksın şimdi:) ay dur bi şey düşün, bi süpriz yap kocişe..

valla hayatım aynen, geliyorum sopayla:))) diyorum ama dinlemiyor.. hayır hamiş değilsede en azından neden sökmüyor adet diye araştırır..

delus işte delusssss::)):
size yetişemiyom kızlar bu arada hoşgeldin dilek..

valla şimdi kadıköyde buluşcaz.herkesin içinde şıp diye sölicem sanırım.apışıp kalıcak :))

kız Allah seni ne yapsın bilemedim:9:
evde romantik romantik söylesene
adam sevincini yaa dışarı vuramazsa ya istediğin gibi olmazsa
neyse haber senin haberin nasıl sunmak istersen :52::52:
haber ver tepkileri :48:

:)))))))) hemde nasıl satardı...
valla zaman zor geçiyor bitanem inan aynen bende saatleri sayıyorum:)) ama sıkıcaz dişimizi bekliycez bacım, geç olsun sağlam olsun:)))

ıstemedıgımız bısey olsa hamılelık hemen adet gunu gelır gecer dı.beklıyoruz saatler gecmek bılmıyo.ben bıde tez canlı bı ınsanım hersey hemen olsun bıtsın ısterım.negatıf cıksa uzulmıcem.sadece tek bılmek ıstedıgım sey sonuccc :))))))))) o testlerden olsa 100 tane alırdım her saat yapardım

Kocamaaaaaaan bi aile olduk artık biz:))

gercekten oyle walla bunu yurekten soyluyorum ozluyorum sızlerı merak edıyorum hayal arkadaslarım benım (hanı bırbırımızın sımasını bıle bılmıyorz daha )esım dahı eve geldgınde soruyo hayal arakadslarınla beraberdın yıne:)pc basından kalkmadın anlasılıyor dıyor:)))canım arkadasalrım benım

ıstemedıgımız bısey olsa hamılelık hemen adet gunu gelır gecer dı.beklıyoruz saatler gecmek bılmıyo.ben bıde tez canlı bı ınsanım hersey hemen olsun bıtsın ısterım.negatıf cıksa uzulmıcem.sadece tek bılmek ıstedıgım sey sonuccc :))))))))) o testlerden olsa 100 tane alırdım her saat yapardım

öyledir zaten neyi istemesen olur hemen:))))

ama az kaldı bacıııııııııııımmmm, sık dişiniiiiiiiiii:)) bak ben mecburen adeti bekliycem daha vahim durumdayım yani, onu düşün teselli olsun:))

kız banu pazartesı bnm adet gunummus ya zaten :))) sımdı farrkettım o gun yaptırmak gerek kesınkes cıkar ne olmussaa artık :))))))

Canım sen öyle düşünme kafan rahat olsun yarın gider görürsün hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın, stres yapma kendine yok yere olurmu canım

saol cnm tesekkurler insaallah yrn 11 de randevum cok dua edin olurmu zaten doktordan gelir gelmez size yazarim Allahin izniyle bebekte o kdr kucukki nasi duyucaz kalp atisini merak ediyorm:)

gercekten oyle walla bunu yurekten soyluyorum ozluyorum sızlerı merak edıyorum hayal arkadaslarım benım (hanı bırbırımızın sımasını bıle bılmıyorz daha )esım dahı eve geldgınde soruyo hayal arakadslarınla beraberdın yıne:)pc basından kalkmadın anlasılıyor dıyor:)))canım arkadasalrım benım

kuzu furtadoo nun gruba gel simalarımız gör o zaman:))

Valla ama doğru diyorsun, bende herkesi çok seviyorum, merak ediyorum haber alamayınca ve özlüyorum.. keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz..

Son düzenleme:
öyledir zaten neyi istemesen olur hemen:))))

ama az kaldı bacıııııııııııımmmm, sık dişiniiiiiiiiii:)) bak ben mecburen adeti bekliycem daha vahim durumdayım yani, onu düşün teselli olsun:))

ee bende adetı beklemıs olcam ıste pazartesı adet gunum yanı 27.gunum

kız banu pazartesı bnm adet gunummus ya zaten :))) sımdı farrkettım o gun yaptırmak gerek kesınkes cıkar ne olmussaa artık :))))))

aa hadi ya , ee zaman kesin çıkar.. gerçi geç döllenme olduysa adet günün de ileri atar ama olsun, varsa bebiş kanda çıkar pazartesi bence...

Son düzenleme:
saol cnm tesekkurler insaallah yrn 11 de randevum cok dua edin olurmu zaten doktordan gelir gelmez size yazarim Allahin izniyle bebekte o kdr kucukki nasi duyucaz kalp atisini merak ediyorm:)

duyulur artık duyulmasada yanıp soner seklınde gorulur ultrasonda ıns hersey yolundadır canım.dualarım sızlerle

Kocamaaaaaaan bi aile olduk artık biz:))

öyle olduk gerçekten ben burda kendimi çok rahat hisediyorummmm:

evet latacım aynen öyle olduk bir birimizi merak ediyoruz..

aa hadi ya , ee zaman kesin çıkar.. gerçi geç döllenme olduysa adet günün de ileri atar ama olsun, varsa bebiş kanda çıkar pazartesi bence...

ewet cıkar o gun dollenmenın 12.gunu oluyo.yok tatlım ılerı atmaz cunku ben o 3 gunluk sureyı ılerı atarak hesapladım cetvelı falan 24 u normalde 3 gun gec yumurtladım 27 oldu.yanı ayın 27 sı oldu hayatım

Back