- Konu Sahibi pembemasal
- #11.501
tülinnnnnn ben kafayı yicem yaaaaa
tatlım sen neden kaafayı yiyon ya adet olmadım diyemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tülinnnnnn ben kafayı yicem yaaaaa
Merhaba kızlar.....herkes iyidir umarım , kafam çok yoğun bugün yazamadım hiç size , öpüyorum kocaman , allaha emanet olun...
kızlarrrrrrrrrr cok sessız burası bahar geldı herkez dısarıda galıba...
bende pastlar borekler yaptım yarın ev dolusu mısafırım var sımdı kocıs aradı persembe aksamı da yemege mısafırım varmıs ne guzel degılmı artı bu hafta yumurtlama haftasındayım nasıl yapacagım bılmıyorum walla:)
kızlarrrrrrrrrr cok sessız burası bahar geldı herkez dısarıda galıba...
bende pastlar borekler yaptım yarın ev dolusu mısafırım var sımdı kocıs aradı persembe aksamı da yemege mısafırım varmıs ne guzel degılmı artı bu hafta yumurtlama haftasındayım nasıl yapacagım bılmıyorum walla:)
Allah sana kolaylık versin tatlım. ama eminim halledersin. birde ben sana adresimi yazıyorum şu böreklerden banada gönder lütfen(( çok canım çekti...:))
canım sana kolay gelsin işin baya zor ama bi şekilde hepsini idare etmek zorundayız malesef
yuhhhhhhh diyorumm ben başkada bişey demiyorum bencede görüşmeyerek en iyisini yapıyosunuz..
bizimkiler gene lsa önce arkadaşlarımızza alırlar..
tatlım peki bak şimdi sana bazı sorular sorucam hergün sadece birer damlamı geliyo ve rengi eskisi gibimi..
hani karşndakini enayi gibi gören tipler vardır ya öyleler neyse çok şükür bitti
hegün bana şunu yaptı bana bunu dedi valla bıktırdılar yani eşimde artk yuhh dedi![]()
arkadaslar sogan suyunu kullanan var mi aranizda bugun benim 6.gunum bende hic bir akin olmuyor bu iyi birsey miki az akintilarim baasladi ama sanki yumurtlama donemine giriyorum yaa sanki onun akintisi gibi yaaa birakmayim degilmi ben bu suyu
tatlım bende geçen ay kullanmıştım bendede hiç bi akıntı olmadı demek bizde herhangi bir iltihaplanma falan yok diye yordum. inşallah öyledir canım. ama bırakma tabi, soğan suyu iltihap ve pko ya iyi geldiği gibi rahmi hamileliğe de hazırlıyormuş canım..[/QUOTE
akintisi olanlar acaba kac gunden sonra oluyor ki bitene kadar devam mi ediyor ki acaba.evet canim ya birakmayim ben bunu kullanayim sonuna kadar bakalim hayirlisi
tatlım bende geçen ay kullanmıştım bendede hiç bi akıntı olmadı demek bizde herhangi bir iltihaplanma falan yok diye yordum. inşallah öyledir canım. ama bırakma tabi, soğan suyu iltihap ve pko ya iyi geldiği gibi rahmi hamileliğe de hazırlıyormuş canım..[/QUOTE
akintisi olanlar acaba kac gunden sonra oluyor ki bitene kadar devam mi ediyor ki acaba.evet canim ya birakmayim ben bunu kullanayim sonuna kadar bakalim hayirlisi
evet canım aynen bitinceye kadar kullan,
evet canım aynen bitinceye kadar kullan,
gulsen bendede pko var asılama yapılırken kullanmamda bi sakınca olurmu canım ya
Slm hatunlar hayaletcasper den haber varmı test sonucunu almıstır heycandan dusup bayıldımı hamılemı acaba
canimmmm hayirli ugurlu olsun cok sevindim :)Bu arada sevincimi benimle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim canlarım benim. Hepinizi tek tek kocaman öpüyorum.![]()
Hamiş arkadaşlar bişiy sorucam, dün doktorum benden TORCH testi istedi siz yaptırdınız mı bu testi?
gulsen bendede pko var asılama yapılırken kullanmamda bi sakınca olurmu canım ya
sogan suyundan bahsediyorum hani ilaç falan kullanırken bi sakıncası olurmu acaba canım