• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlarrrrrrrrrr cok sessız burası bahar geldı herkez dısarıda galıba...
bende pastlar borekler yaptım yarın ev dolusu mısafırım var sımdı kocıs aradı persembe aksamı da yemege mısafırım varmıs ne guzel degılmı artı bu hafta yumurtlama haftasındayım nasıl yapacagım bılmıyorum walla:)

bende pastlar borekler yaptım yarın ev dolusu mısafırım var sımdı kocıs aradı persembe aksamı da yemege mısafırım varmıs ne guzel degılmı artı bu hafta yumurtlama haftasındayım nasıl yapacagım bılmıyorum walla:)

canım sana kolay gelsin işin baya zor ama bi şekilde hepsini idare etmek zorundayız malesef

Allah sana kolaylık versin tatlım. ama eminim halledersin. birde ben sana adresimi yazıyorum şu böreklerden banada gönder lütfen:((( çok canım çekti...:))

Allah sana kolaylık versin tatlım. ama eminim halledersin. birde ben sana adresimi yazıyorum şu böreklerden banada gönder lütfen:((( çok canım çekti...:))

:))keske oyle bır ımkanımız olsa ne ıyı olurdu gelın kızlar sızlerde....bır sekılde halletcez artık bakalım nasıp bıraz oncce bebek odalarına baktım ne guzel seyler yapmslarrr cıvıl cıvıl seyler.....

canım sana kolay gelsin işin baya zor ama bi şekilde hepsini idare etmek zorundayız malesef

aynen oyle tatlım hadı gunduz mısafır olsun da bu hafta aksama gelmelrı hıc hos olmadı adamcagız benım adıma he gelın demıs musaıtız demıs:)malum evde hatun bos bos oturuyo ne ısımız olabılırdıkı dıyor unutmus yumurtlama ısını zaten bız bayanlar daha cok takıyoruz erkekler cok rahat bu konuda hele kı benım esım bebege acele etme deyıp duruyor dun aksam yıne aynısı soyledı sınır oluyorum ama bellı etmıyorum:)

slm kizlar nasilsiniz varmi hamis haberleri bugun soyle bir baktim ama goremedim cok yoruldum bugun yaaa hali yikadim evde soyle bir bakayim dedim ne var ne yok diyee

yuhhhhhhh diyorumm ben başkada bişey demiyorum bencede görüşmeyerek en iyisini yapıyosunuz..
bizimkiler gene lsa önce arkadaşlarımızza alırlar..

tatlım peki bak şimdi sana bazı sorular sorucam hergün sadece birer damlamı geliyo ve rengi eskisi gibimi..

hani karşndakini enayi gibi gören tipler vardır ya öyleler neyse çok şükür bitti
hegün bana şunu yaptı bana bunu dedi valla bıktırdılar yani eşimde artk yuhh dedi:52:

arkadaslar sogan suyunu kullanan var mi aranizda bugun benim 6.gunum bende hic bir akin olmuyor bu iyi birsey miki az akintilarim baasladi ama sanki yumurtlama donemine giriyorum yaa sanki onun akintisi gibi yaaa birakmayim degilmi ben bu suyu

arkadaslar sogan suyunu kullanan var mi aranizda bugun benim 6.gunum bende hic bir akin olmuyor bu iyi birsey miki az akintilarim baasladi ama sanki yumurtlama donemine giriyorum yaa sanki onun akintisi gibi yaaa birakmayim degilmi ben bu suyu

tatlım bende geçen ay kullanmıştım bendede hiç bi akıntı olmadı demek bizde herhangi bir iltihaplanma falan yok diye yordum. inşallah öyledir canım. ama bırakma tabi, soğan suyu iltihap ve pko ya iyi geldiği gibi rahmi hamileliğe de hazırlıyormuş canım..

tatlım bende geçen ay kullanmıştım bendede hiç bi akıntı olmadı demek bizde herhangi bir iltihaplanma falan yok diye yordum. inşallah öyledir canım. ama bırakma tabi, soğan suyu iltihap ve pko ya iyi geldiği gibi rahmi hamileliğe de hazırlıyormuş canım..[/QUOTE

akintisi olanlar acaba kac gunden sonra oluyor ki bitene kadar devam mi ediyor ki acaba.evet canim ya birakmayim ben bunu kullanayim sonuna kadar bakalim hayirlisi

tatlım bende geçen ay kullanmıştım bendede hiç bi akıntı olmadı demek bizde herhangi bir iltihaplanma falan yok diye yordum. inşallah öyledir canım. ama bırakma tabi, soğan suyu iltihap ve pko ya iyi geldiği gibi rahmi hamileliğe de hazırlıyormuş canım..[/QUOTE

akintisi olanlar acaba kac gunden sonra oluyor ki bitene kadar devam mi ediyor ki acaba.evet canim ya birakmayim ben bunu kullanayim sonuna kadar bakalim hayirlisi

evet canım aynen bitinceye kadar kullan,

kızlar nasılsınız giremedim girdiğimde de,, sayfaları takip edemedim almış başını gitmiş topik? banu lata, ahirim yaşamım,diğer arkad daşlar nasılsınız güncel liste ne durumda? BEn soğan kürüne dewam ediyorum eşimede keçiboynuzu evde cadı tenceleri gibi bişiler kaynıyoo:- eşim uleeennn dio bu ev :1: ne biçim koktu soğan -keçi boynuzu ııyyy diyorum napalımm şifa olsun diyerekten:))

Slm hatunlar hayaletcasper den haber varmı test sonucunu almıstır heycandan dusup bayıldımı hamılemı acaba

kızlar bnm bel agrıma sık ıdrara cıkmama ve kasık batma cekılmelerıme bırde yogun akıntı eklendı adetmı olacam ben ya

Bu arada sevincimi benimle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim canlarım benim. Hepinizi tek tek kocaman öpüyorum.:54::54:
canimmmm hayirli ugurlu olsun cok sevindim :)
Hamiş arkadaşlar bişiy sorucam, dün doktorum benden TORCH testi istedi siz yaptırdınız mı bu testi?

ya bendende istedi 5 tane test aclik kan sekeri ,hemogram ,tam idrar tahlili ,toxo lgm, tsh yarin kontrolum var bunlari yap gel dedi ama usendm:) bide bende hic belirti yok ya baya korkuorm ondan Allahim korusun azck gogsum agrio ne bulantim var ne biseyim keseyle bebisi gorduk gecen hafta yarinda kalp atisi icin gtczz..

Back