• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım ya benim çok kötü benim adamı baştan çıkarmak istediğim tek zaman, adetli olduğum zaman acaba adetliykenmi yumurtluyorum diye düşüyoınuyr ama bu tıbben mümkün değil, şimdi adetliyim ya hep o iş aklımda:)))
yok canım aynı durum bendede var benimde libidom artıyor adetliyken
ama niye bilmiyorum araştıralım :44::44: yalnız değilsin ama bende pek sorun yoktur ilişkiden önce bi kaç
dakika isteksizik sonra gelisn hoş dakikalar bence ilk dakikalara odaklanmayın sonrasını düşünün
bu benim bulduğum bir yöntem:52::52:
inşa allahım duysun sesimizi adetim yarın ama
aynı adet belirtlierim var meraktan çatlıcam artıkkk

hayırlısı canım adetinin geçmesini bekle iki üç gün geçsin bence canım:16:

ama niye bilmiyorum araştıralım :44::44: yalnız değilsin ama bende pek sorun yoktur ilişkiden önce bi kaç
dakika isteksizik sonra gelisn hoş dakikalar bence ilk dakikalara odaklanmayın sonrasını düşünün

hayırlısı canım adetinin geçmesini bekle iki üç gün geçsin bence canım:16:[/QUO
yakı kullandum bu ay birde meryem suresini okuyorum hergün 1 kere bakalım allah nasip etti mi

Günaydın kızlar :D

benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo :41:

banuşşş canım yaaaa.seni en iyi anlayanlardan biriyim belkide.benimde abimin kredi kartı borcu yüzünden çok zor zamanlar geçirdik.gerçi bizimkinin sadece bu yönü kötüydü.ama o bile bizleri çökertmeye yetti.şimdi evli ama arada yine kredi işine giriyo.Allah eşine yardım etsin ne diyeyim.

bu arada diğer arkadaşlarada merhaba.bugün kan tahlili verdim ama sanırım adet olucam.boşuna sevindim.öğleden sonra tahlil negatif olacak 100%.

canım belirtilere takılmaaaaaaaa:
bak birazdan ben gelecem oraya gidecm sonucu almayaaaa:
sakin allahım inşalah verecek bebişi..
ve
inşallah göbüşündedir bebişin...

ben kullandım 6 kere falan sanırım dahada kullanıcam yani

canım kılomen zaten 6 kereden başka kullanılmıyo malesef yararları kadar zararıda var..

kızlar dün nette bebek beşikleri bebek odalrına bakıyorum derken
rüyamda gidiyorum tüllü tüllü bebek beşiklerine bakıyorum
Allahım sabah nasıl bir beşik alcağıma karar vermiştim:60::60:

allahım en kısa zamanda almayı nasip etsin canım..

Hamiş arkadaşlar bişiy sorucam, dün doktorum benden TORCH testi istedi siz yaptırdınız mı bu testi?

o ne testi canım ben ilk defa duydum..

kızlar ya bişey sırcam doktor adet olunca ara beni demişti tekrar asılama olcakda şimdi benim tamamen adetim olmadı dünden beri kahverengi lekelerim geliyo ama doktorada adetimin 3 günü gitmem lazım şimdi ben dünü ve bugünü saymalımıyım yoksa tamamen sökülmeyimi beklemelimiyim ilk defa böyle oldu adetim anlasılan kendimi o kadar hazırlamısımki adetin bile dengesi bozuldu napcam ben simdi

canım sen önce doktorunu ara ona sor bence ..

eee sadece klomenle olurmuki yani kafanı karıstırmak istemem ama ben 4 doktor falan degiştirdim hepside bu ilacı verdi ama biri o bittikten sonra progestan iç dedi biri catlatma ignesi sonuncuda asılama yaptı zaten doktorun dedigine göre bu ilacı 6 kezden fazla kullanmak iyi degikmiş canım

ayrıca kılomeni öyle kafana göre kullanmıyosun yumurtalarını konturol ediyo doktoru 3 4 günde bir gidiyosun çünkü fazla kullanımda kist bile yapa biliyo allah korusun hemde onu konturol ediyo..

harikasın banuuu şuan gülmekten yattım yerlere ve hala gülüyorum eveeet ooo
daha sonra kocişim beni tekrar götürdü filme ve patlamış mısır aldı :9::9:

ne mısırı beeeee:

ve

canım kılomen zaten 6 kereden başka kullanılmıyo malesef yararları kadar zararıda var..

ayrıca kılomeni öyle kafana göre kullanmıyosun yumurtalarını konturol ediyo doktoru 3 4 günde bir gidiyosun çünkü fazla kullanımda kist bile yapa biliyo allah korusun hemde onu konturol ediyo..

ne mısırı beeeee:

eee peki ben 6 kez kullandım şimdi benim asılamam tekrarlanıcak gibi görünüyo bana yine klomen vermicekmi

hayırlısı canım adetinin geçmesini bekle iki üç gün geçsin bence canım:16:

evet canım araştıralım.. bende o işe niyet edene kadar ömrüm geçiyor sonrası iyi ama dedğin gibi canın ilk dakikaya odaklanmamak lazım..:)))

hayırlısı canım adetinin geçmesini bekle iki üç gün geçsin bence canım:16:[/QUO
yakı kullandum bu ay birde meryem suresini okuyorum hergün 1 kere bakalım allah nasip etti mi
hadi hayırlısı yarını bekleyelim görelim ozaman inşallah olacak canım:)))
ve

ne mısırı beeeee:

çok önceleden kalma trajikomik bir durum
arkadaşın hanımı hamile bizimle sinemaya geldiler kadının canı patlamış mısır çekti
sadece karısına alıp geldi ban almadı benimde hassas bir günümdü
hamilemiyim değilmiyim günlerimdi:52:
ve ben bittim o ün iki üç gün ağladım banucum unutmamış
artık görüşmüyoruz eşimde kızdı seni üzenlerle
görüşmeyiz olur biter dedi
ama sadece olay bir mısır değil tabiki

Günaydın kızlar :D

benim de adetime daha 10 gün var bir an önce kan testi yaptırmak istiyorum..bizim ilk deneme ayımız..ama ne hikmetse her ay hemen gelen adet günü bu ay gelmiyo :41:

hadi hayırlısı yarını bekleyelim görelim ozaman inşallah olacak canım:)))

çok önceleden kalma trajikomik bir durum
arkadaşın hanımı hamile bizimle sinemaya geldiler kadının canı patlamış mısır çekti
sadece karısına alıp geldi ban almadı benimde hassas bir günümdü
hamilemiyim değilmiyim günlerimdi:52:
ve ben bittim o ün iki üç gün ağladım banucum unutmamış
artık görüşmüyoruz eşimde kızdı seni üzenlerle
görüşmeyiz olur biter dedi
ama sadece olay bir mısır değil tabiki

yuhhhhhhh diyorumm ben başkada bişey demiyorum bencede görüşmeyerek en iyisini yapıyosunuz..
bizimkiler gene lsa önce arkadaşlarımızza alırlar..

kızlar benim reglim hala sökülmedi bugün 5. günüüü

tatlım peki bak şimdi sana bazı sorular sorucam hergün sadece birer damlamı geliyo ve rengi eskisi gibimi..

normal test yaptım çizgiyi bırak hayali bile yoktu :( eğer olsaydı silikte olsa çıkardı

ya ben o testlere hiç güvenmiyorum canım hem idrarda daha geeç çıkarmış kanda bile adet geçince tam net çıkmıyo o testlerde nası çıkarki bence hemen kan tahlili ver cünkü böyle bekledikçe umutlanmıyorum desende içten içe çok umutlanıyo insan ben bu ay bi çöküntü yasadım resmen baya umutlanmısım benden sana bi tavsiye canım git kan tahlili ver

yuhhhhhhh diyorumm ben başkada bişey demiyorum bencede görüşmeyerek en iyisini yapıyosunuz..
bizimkiler gene lsa önce arkadaşlarımızza alırlar..

tatlım peki bak şimdi sana bazı sorular sorucam hergün sadece birer damlamı geliyo ve rengi eskisi gibimi..

şimdi şöle anlatiim
toplam 5 günü toplasan 1 pet doldurmaz son 2 gün diğer günlere göre biraz daha fazla
kuru kuru tortu şeklinde geliyo
hiçbirşekilde kasık bel bacak bel ağrım yok (normaldede çok olmaz ama yinede hissettirirdi )
göğüslerim acayip şiş ve hassas dokunamıyorum bile kahverengi halkasında dahi damar kabarıkları var
işte böle
geçen ayda ilk damla geldi ama sonra baya ii söktü bu ay sökemedi gitti :27: delircem hepten ya

ya ben o testlere hiç güvenmiyorum canım hem idrarda daha geeç çıkarmış kanda bile adet geçince tam net çıkmıyo o testlerde nası çıkarki bence hemen kan tahlili ver cünkü böyle bekledikçe umutlanmıyorum desende içten içe çok umutlanıyo insan ben bu ay bi çöküntü yasadım resmen baya umutlanmısım benden sana bi tavsiye canım git kan tahlili ver

yavrucum tamam güvenmeyelimde kan tahlili içinde beklemek istiyorum olmazsa bi kaçgün sonra bidaa test yapiim diyorum hem vaktim yok hemde umutlanmak istemiyorum :(

şimdi şöle anlatiim
toplam 5 günü toplasan 1 pet doldurmaz son 2 gün diğer günlere göre biraz daha fazla
kuru kuru tortu şeklinde geliyo
hiçbirşekilde kasık bel bacak bel ağrım yok (normaldede çok olmaz ama yinede hissettirirdi )
göğüslerim acayip şiş ve hassas dokunamıyorum bile kahverengi halkasında dahi damar kabarıkları var
işte böle
geçen ayda ilk damla geldi ama sonra baya ii söktü bu ay sökemedi gitti :27: delircem hepten ya

anladım canım neyse ozaman birkaç gündaha beklemek istiyosan bekle tabi ama en azından ne olur ne olmaz diye kendine biraz dikkat et olurmu bol bol dinlenmeye çalış..
benim yaşadıklarımı biliyosun..

Merhaba kızlar.....herkes iyidir umarım , kafam çok yoğun bugün yazamadım hiç size , öpüyorum kocaman , allaha emanet olun...

Back