• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydınn kızlarr cumanızz mübarekk olsun ..

Sanada günaydın canım cuman mübarek olsun

bu arada derda dan ses çıkmadı dimi

bende merak ediyorum ama dünde hiç yazmamış topikte gelmedi sanırım belki dün kan verip sonucunu bugün alacaksa :53:

evet ben cumartesi evdeyim sadece pazar olsam hiç yetişemem herhalde..
birde sağolsun eşimde yardım ediyo bana..
evet canım bencede başla..

benim eşimde ediyo sağolsun canım ama dediğiniz her hafta sil ama yinede her yer toz ya :5:
ilacımıda yarım alıcam artık :122:

Günaydıııııııııııııııııııııııın Kızlar... :16:

Mart başı bat tarihliler, bu h.sonu ne yaptınız yaptınız ona göreee acele edin..:) İkinci hafta bat tarihi olanlar sizin döneminizde başlamak üzere hazırlıklar tamam mııı????:))))

Hepinize harika bir gün dilerim...

İşte Listemizin Son Hali, yeni gelen arkadaşlarla birlikte, herkese bol şans, bol hamiş dolu bir mart olsun...:31: :nazar:

:nazar:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
haver87 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
nariko = 18 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

sesise
canommmm
güney

hayali gerçeğinden daha güzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra değeri hiç

azalmayan,aksine her gün artan tek şey evlattır..

Hadi bu ay inş. ben bu ayda olmucak diyorum kendim için saldım yani tatlım

Alla allaa daha marta gelmeden neden umudunu kestin tatlım? dur bakalım, umutsuzluğa kapıma öyle hemen...

senin adına çok sevindim bende 4 ay önce düşük yapmıştım o zaman ki hamileliğimde benim de gögüslerim adetime 10 kala şişmeye agrımaya başlamıştı damarlar belli olmuştu ve öyle kaldı damarlarım hala belli...bende bebek çok istiyorum benim sat şubat 24 8 gün kaldı çok heyacanlı bir şekilde bekliyorum her ay test yapıp beklemek üzülmkten artk korkar oldum.şu an ki belirtilerimi söylüyorum ilk defa hissettiğim bir şey sol kasıgımda çok agrı var bacagımı kaldıramıyorum bazen çok agrıyor öksürdüğüm zaman batıyor sanki 7 aydır bebek için ugraşıyoruz ilk defa yaşadım bunu ve idrarımın rengi koyulaştı çok kötü kokuyor .eşimle bugün ilişkiyee girdik ilişki sonrası akıntlı kan geldi öyle akma falan yok tuvalet kagıdına silince bulaştı bildiğimiz kan rengi çok korkuyorum bazı yazılarda dış gebelik belirtilerinde buna benzer şeyler okudum yaşadıgım belirtiler dış gebelik olabilir mii..????

Merhaba tatlım, inşallah hamişsindir.. o dediğin yerleşme kanaması da olabilir.. ama yine de bi doktora git derim ben..

kızlar merhaba benim bat 15 mart daha çook var şu an adet dönemindeyim bitiminde hemen başlayacağız bu sefer yumurtlama gününü falan beklemeyeceğim :) sizin önerileriniz neler ? bu arada 10. ayımız olacak denemede.....

Hoşgeldin aramıza:) Ben bu ay adet bitiminden sonra başladım denemeye, gün aşırı, şu sıralar yumurtlama dönemindeyim o yüzden günde bir keze çıkardım.. akşamları yemekten sonra bi de eşime bi kahve yapıyorum , sperm hareketliliğini uyarıcı etkisi varmış:) Ve ilişkiden sonra yataktan hemen kalkmıyorum, akşamsa zaten öyle uyuyorum sabaha kalkıp duşumu vs mi alıyorum.. Ayrıca folic asit kullanıyorum eylülden beri.. Bakalım tutacak mı? Sana da bol şans arkadaşım, inşallah mart uğurlu gelir ekliyorum listeye..:31:

selam kızlar bende şubattan marta transfer olanlardanım:( mart bat tarihimde 7 sinde imiş ben gene yedisini falan beklemem 5 inde atarım topu insanın umudu da tükeniyor bi yerden sonra neyse hadi hapinize ii geceler

Ekliyorum seni listeye tatlım, Hoşgeldin.. Umutsuzluk yok stres yok.. Dolu göbüşle çıkarsın mart ayından inşallah :16:

günaydınn kızlarr cumanızz mübarekk olsun ..

Sağol hayatım, sana da günaydın ve hayırlı cumalar...

Son düzenleme:
Derda ve pempemasal, nedir son durum kızlar çok meraktayız hepimiz, hadi güzel haberlerle gelin de inşallah hafta sonuna keyifli girelim...

banucum tünaydın canım..
ben kuru incir yiyorum bu ara ama kaçtane yesem karar veremedim fazlada abartmaya gerek yok diye düşünüyorum..
sen kuru incir yemişmiydin..

Mart başı bat tarihliler, bu h.sonu ne yaptınız yaptınız ona göreee acele edin..:) İkinci hafta bat tarihi olanlar sizin döneminizde başlamak üzere hazırlıklar tamam mııı????:))))

İşte Listemizin Son Hali, yeni gelen arkadaşlarla birlikte, herkese bol şans, bol hamiş dolu bir mart olsun...:31: :nazar:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
haver87 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
nariko = 18 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

sesise
canommmm
güney

gunaydın banucum hoşgeldinn

banucum tünaydın canım..
ben kuru incir yiyorum bu ara ama kaçtane yesem karar veremedim fazlada abartmaya gerek yok diye düşünüyorum..

Tünaydın tatlımm:)

ben yemiyorum hayatım, bende 5 yıl önce bir ara prolaktin hormonu yükselmişti, doktor ilaç verdi, kısa bir dönemden sonra düzeldi. ve incir prolaktin hormonunu yükseltiyormuş, saraçoğlu söyledi, o yüzden çekiniyorum tekrar sorun yaşarım diye ve yemiyorum.. Ama kızlardan kullanan var, yalnız onlar kaynatıp falan içiyorlar yanılmıyorsam..

daha iyiyim canım saol, folik asitimi de aldım:)))

ama derda dan haber alsam daha iyi olacam valla cok merak ediyorum

okudum evet:) ve günde 3 tane al hayatım.. yemeklerle birlikte alırsan daha iyi olur, enzimi kolayllaştırıyor.. Ben de çok meraktayım, ses soluk yok hala..

Tünaydın tatlımm:)

ben yemiyorum hayatım, bende 5 yıl önce bir ara prolaktin hormonu yükselmişti, doktor ilaç verdi, kısa bir dönemden sonra düzeldi. ve incir prolaktin hormonunu yükseltiyormuş, saraçoğlu söyledi, o yüzden çekiniyorum tekrar sorun yaşarım diye ve yemiyorum.. Ama kızlardan kullanan var, yalnız onlar kaynatıp falan içiyorlar yanılmıyorsam..

yok canım sen hiç başlkama bence..
yok ben sadece kuru incir yiyorum 1 2 tane onun dışında bişey yapmıyorum ama ploraktinimim yükksekmi bilmiyorum malum bizim burdaki doktorlarımız pek tahlil istemedikleri için..
zaten ben diğerlerinide kendim yaptırmıştım canım..
peki sen hangi şikayetle gitmiştinve ploraktin çıkmıştı?

canım ya haftasonu iş bitmiyorki. goya dinlencez bir de ben sabahları yine erken kalkıp kursa gidiorum. Ama ben alışkanlık edindim 3 senedir evimi cuma akşamından temizliyorum cumartesi daha rahat ediorum:))))

adasım sen kac yıllık evlısın bu arad ılacı almıssın ne guzel bende gıdıp alacagım ama bır kar yagıyo buralara sorma gıtsın guya saclarıma boya yaptırmayada gıdecektım:)

banucum tünaydın canım..

canım banuya sormuşsun ama ben cevaplıyım dedim :9:

ben yine burda yazılanlarda okumuştum günde 4 -5 adet yeterliymiş,
bu arada sen kaç tane yiyorsun canım?

GÜNAYDIINNNNN teyzoşlaaarrrrrr

HERKESE İYİ BİR GÜN DİLİYORUM ARKADAŞLAR...

NAsıllarsınız bakalım bugün?

Valla geriye dönüp bi baktım ama, okuyamadım şimdi 30 küsür sayfayı :)) amma .çok çalışmışsınız maşallah..

ne var ne yok? iyi haberler bekliyorduk dün 2 arkadaştan.... geldi mi güzel haberler bakalım?

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
haver87 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
nariko = 18 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

sesise
canommmm
güney

meraba canım ben dün gece biraz uykusuzluk biraz umtsuzlukla yanlış hesaplamışım heralde bat ımı benim batım 13 mar ama yine ben 13 ünü falan beklemeden olurum t-daha temizlenmeden bi daha ki aya umutla beklemek de tuhaf bi durum çünkü insanın başına ne geleceği belli olmuyor çok yoğunum bu ara belki ovulasyonumu bile kaçırabilirim neyse RABBİM büyüktür yardım eder inşallah:(

yok canım sen hiç başlkama bence..
yok ben sadece kuru incir yiyorum 1 2 tane onun dışında bişey yapmıyorum ama ploraktinimim yükksekmi bilmiyorum malum bizim burdaki doktorlarımız pek tahlil istemedikleri için..
zaten ben diğerlerinide kendim yaptırmıştım canım..
peki sen hangi şikayetle gitmiştinve ploraktin çıkmıştı?

Aslına bakarsan bi şikayetle gitmedim:)) Ben 30 dan sonra düzenli her yıl gitmeye başladı dahiliyeye ve kadın doğumcuya, simir testi ve diğer kontroller için.. ilk gittiğim de, yeni geldim tüm testleri yapalım demiştim, o zaman çıktı, çok vahim değildi ama yine de doktor el atalım dedi.. O sıralar çok aşırı stresli olduğum zamanlardı, ondan da kaynaklı olabilirmiş.. Yani kısaca doktorları beklememek lazım bazen bizim yönlendirmemiz gerekiyor..

canım banuya sormuşsun ama ben cevaplıyım dedim :9:

ben yine burda yazılanlarda okumuştum günde 4 -5 adet yeterliymiş,
bu arada sen kaç tane yiyorsun canım?

canommm, ben günde 4-5 kuru incirle, geçen sene 6 kilo aldım 4 ayda.
süt yapar, kabızlığa iyi gelir diyerek... 4-5 tane kuru incir yedim. çok iyi geldi :))) bisürü kilo aldırdı bana boşuna...
aklınızda olsun dedim.

Valla geriye dönüp bi baktım ama, okuyamadım şimdi 30 küsür sayfayı :)) amma .çok çalışmışsınız maşallah..

ne var ne yok? iyi haberler bekliyorduk dün 2 arkadaştan.... geldi mi güzel haberler bakalım?

yok gelmedı evet ya cok yazılınca okuyamıyoda ınsan tum gunumu harca ıstım meraktan hepsını de okudum araya hafta sonu gırıyo bende es evde olunca net ıle ugrasamıcam aklım hep burda kalcak bızım yegenco ne yapıyoo:)

gunaydın cnm hoşgeldin

Back