• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ramrod,konunu kaçırdığım için soruyorum canım,henüz daha adet olmdayısan belkide hamilesin canım :)) olamaz mı??

cnm ben bi kez hamile kaldim ondan belirtileri az biraz biliorum gibi bide elle muayne var biliosunuzdur belki rahim regli yaklastikca assagiya inio o kdr aylardir yapiorm ki onu ustasi oldm gibi yine reglim yaklasio insaallah olmam dua edin:)

inşallah canım inşallah peki sen ney için gidecektin doktoracanım?
kusura bakma daha önce yazmışsındır mutlaka ama ben hatırlamıyorum ee malum yaşlılıkhehehe:)
yaş 30u geçti hehehe:):)

estağfurullah ne yaşlılığı bence en güzel yaşlarındasın,, bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim ama rabbim henüz nasip etmedi. yumurtalarım oluşmuyordu benim ilaç tedavisi yapıldı dün gittim dr. büyümüş yumurtalar yarın için tekrar kontrol yapılacak ne durumdalar çatladılarmı çatlamadılarmı diye süreç takibi yani kiste çevirme söz kanusu olabilirmiş çünkü 17 m e kadar büyümüş bir tanesi ama maşallah dedi doktor yumurtaların çok güzel olmuş dedi. umut ve heyecan işte bekliyoruz tatlım..

herkese günaydın kızlarrrrr:

herkese benden de günaydın canlarım nasılsınız bakim bu gün :)))

günaydın kızllllarrrrr :)

hepinize bendende günaydın ,,,hersey yolundadır umarım,,

hepinize günaydın arkadaslar. gununuz guzel gecsin inşşşş

Günaydııııııııııııııın kızlaaaar...:) Hepinize harika keyifli bir gün dilerim.. Mart başı bat tarihliler, nasıl gidiyor durum, asayiş berkemal mi, yumurtalar hazır mı?:))
Listemizin son halini de paylaşayım hemen.. Canommmm şubattan umutluymuş hala, kendisine bol şans diliyorum..

Derda, sen gittin mi kan testine tatlım? Aklım sende valla..

:nazar:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
ilkbhr = 16 Mart
nariko = 18 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

sesise

:nazar:

estağfurullah ne yaşlılığı bence en güzel yaşlarındasın,, bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim ama rabbim henüz nasip etmedi. yumurtalarım oluşmuyordu benim ilaç tedavisi yapıldı dün gittim dr. büyümüş yumurtalar yarın için tekrar kontrol yapılacak ne durumdalar çatladılarmı çatlamadılarmı diye süreç takibi yani kiste çevirme söz kanusu olabilirmiş çünkü 17 m e kadar büyümüş bir tanesi ama maşallah dedi doktor yumurtaların çok güzel olmuş dedi. umut ve heyecan işte bekliyoruz tatlım..

canım insallah hayırlı sonuclar alırsın

Haha supersiniz tavuklar Sizi, Takip ediyorumda super bir enerji var herkesde
Ozellikle banu :)
Valla katilmak isterdim ama hic umudum yok benim

Merhaba tatlım:) Çok teşekkürler.. Katıl hayatım aramıza, illa marttan umutlu olman gerekmiyor, sohbet edip destek oluyoruz birbirimize.. Hem neden yokmuş bakayım umudun marttan?

cnm ben bi kez hamile kaldim ondan belirtileri az biraz biliorum gibi bide elle muayne var biliosunuzdur belki rahim regli yaklastikca assagiya inio o kdr aylardir yapiorm ki onu ustasi oldm gibi yine reglim yaklasio insaallah olmam dua edin:)

İnşallah hamişsindir tatlım.. ya o elle kontrol durumu ne bileyim yanıltıcı olabilir belki...

iyiyim güldencim allaha şükür sağlığım keyfim yerinde , yarında doktor kontrolüm iyi geçsin benden güzelide olamaz :):;)
İnşallah çok bi keyifli dönersin doktordan yarın tatlım:) saat kaçta randevun?? takipte olalım bizde:)

Back