- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
Allah mutlulugunuzu daim etsin. Agzinizin tadini bozmasin. Bende gec evlendim. Gezip tozmaktan, evlenmeye vakit kalmadi. Cocuk haricinde iyiki gec evlenmisim diyorum. Evlilik 18inde de ayni 35inde de ayni. Ben de 2,5 yillik evliyim; ama biz bir de 5 yil flort ettik.
Sağol hayatım doğru diyorsun, farketmiyor hiç.. Siz de bayaaa bi beklemişsiniz ama:) aman boşver iyi de yapmışsınız,
flört zamanları güzeldir tadını çıkarmak iyidir

günaydın kızlarrrrr:
Merhabaaa.. Bugün geç açtım neti, eşim evde onla ilgileneyim dedim birazda:) arada kaçıp geldim ama bakayım kızlar ne yazmış gelişme var mı diye:)
ben 27 yaşındayım her ay beklemek yoruyor şimdiden daha gününü beklemeye başladım 16 17 gün olmasına rağmen pisikolojik olduğunu bende düşünüyorum aklımdan çıkarayım diyorum ama başaramadım daha onu başarınca olacak galiba :)
Hamile kalanlar hep aynı şeyi diyorlar, rahat olun kasmayın diye.. denemek lazım, yapması zor ama odaklanacak, uğraşacak işler, hobiler bulmak işe yarar belki..
Hımm, hepsi aynı, benimki de amaaan çok zaman var rahat ol diyor, hayır çok zaman dediği de az beklesem menapoza giricem haniEşlerimize kalsa 40 ından sonra doğurcazo kadar rahatlar ki:26:

inşallah.. ben çok umutluyum bu topikteki ekipten :))
taze evliler de mevcut, kıdemliler de.. benim gibi hafif eskimişler de... :))
haydi cümbür cemaat hepimiz şişiriyor muyuz bakalım göbüşleri :))
göbüş fotolarımızı da koyarız, bakıp bakıp güleriz balon gibi şişişimizi izledikçe.... inşallah yarabbim.... amiinn..
Amiiiiin, inşallah tatlım güzel olurdu gerçekten..

Izmirden selamlar herkese ,,,ne güzel şeyler paylaşılmış dün öle soluksuz okudum hepsini mukutcum emeğine sağlık arkadaşım paylaşımların bize yardımcı olacak..bu arada sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim ben ilk doktor konrtolüme eylül ayında başladım doktorum bana o zaman rahim tersliği var ama önemli bir konu değil kafana takma demişti ...banucum senin dediğin gibide yarım saat ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak bekle demişti ben şuan onları uyguluyorum ama kafama takmadım hiç bu konuyu ...böyle bir durumu olan arkadaşlarım varmıdır acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum .teşekkür ediyorum...bu arada bugün izmir çok sıkıcı hava kapalı bundanmıdır bilemiyorum ama içimde bir tedirginlik var sanki bu ayda üzülecem gibi hissediyorum ya olmazsa gibi düşünceler dolaşmaya başladı kafamda..yarında doktor kontrolüm var belki buda stres yapmıştır.. Hepiniz kalın sağlıcakla
İzmirden misin sen tatlım?? Ayy canım şehrim yaa, nasıl özledim bakk, izmiri karşıyakayı, annem, arkadaşlarımı.. burnumda tütüyorlar.. sen izmir deyince birden sevindirik oldum:)) benim annemin kardeşime hamileliğinden önce doktor aynı şeyi demiş, hatta bir iki gün önce konuştuk annemle skypte bu konuyu:) sorunsuz hamile kaldı ve doğum yaptı, baş belası kardeşim 25 oldu bile:) takma kafana yani hayatım, doktor bir sorun olsa niye söylemesin sana..
slm arkadaslar nasılsınız bugun sogan kurunun 2.gunundeyım ılk bardakta falan ıcmeye zorlandım ama bıraz bıraz tadına alısr gıbı oldum ama gercekten ev cok kotu kokuyoooo:)esım eve ıcerı gırer gırmez aksama ne yemek yaptıgını sormadan yemeyecegım dedı bu ne ıgrenc koku bı yemek dedı:))halbu kı sogan kuru yaparken kofte ıcınde soganını hazırladım adam en cok sevdgı yemegınden bıle nefret edecektı:))
neyse kı kızlar sıze bır sorum var benım sag kasıgım cok kotu agrıyo neden olabılırkı su gectıgımız ayda sag kasıgım kotu agrıyodu sımdı yıne devam edyo hıc gecmedı yanı sureklı degıl ama agırdıgını hıssedıyorum..!!!!
Yumurtlama dönemine yakın veya o sıralarda bende yaşıyorum aynı ağrıları zaman zaman.. Aynı şey mi bilemem ama.. Takip et bakalım, yumurtlama dönemi sonrası da hiç geçmez hep devam ederse bi doktora gidersin olmazsa..