• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Agzinizin tadini bozmasin. Bende gec evlendim. Gezip tozmaktan, evlenmeye vakit kalmadi. Cocuk haricinde iyiki gec evlenmisim diyorum. Evlilik 18inde de ayni 35inde de ayni. Ben de 2,5 yillik evliyim; ama biz bir de 5 yil flort ettik.

Sağol hayatım doğru diyorsun, farketmiyor hiç.. Siz de bayaaa bi beklemişsiniz ama:) aman boşver iyi de yapmışsınız,
flört zamanları güzeldir tadını çıkarmak iyidir;)

günaydın kızlarrrrr:

Merhabaaa.. Bugün geç açtım neti, eşim evde onla ilgileneyim dedim birazda:) arada kaçıp geldim ama bakayım kızlar ne yazmış gelişme var mı diye:)

ben 27 yaşındayım her ay beklemek yoruyor şimdiden daha gününü beklemeye başladım 16 17 gün olmasına rağmen pisikolojik olduğunu bende düşünüyorum aklımdan çıkarayım diyorum ama başaramadım daha onu başarınca olacak galiba :)

Hamile kalanlar hep aynı şeyi diyorlar, rahat olun kasmayın diye.. denemek lazım, yapması zor ama odaklanacak, uğraşacak işler, hobiler bulmak işe yarar belki..

Eşlerimize kalsa 40 ından sonra doğurcaz:5: o kadar rahatlar ki:26:
Hımm, hepsi aynı, benimki de amaaan çok zaman var rahat ol diyor, hayır çok zaman dediği de az beklesem menapoza giricem hani :9:

inşallah.. ben çok umutluyum bu topikteki ekipten :))
taze evliler de mevcut, kıdemliler de.. benim gibi hafif eskimişler de... :))
haydi cümbür cemaat hepimiz şişiriyor muyuz bakalım göbüşleri :))

göbüş fotolarımızı da koyarız, bakıp bakıp güleriz balon gibi şişişimizi izledikçe.... inşallah yarabbim.... amiinn..

Amiiiiin, inşallah tatlım güzel olurdu gerçekten..:3: Seninde evliliğin süpriz gelişmelerle dolu olmuş desene.. zaten hayat sen ne dersen de bildiği yolda gidiyor. Hani bir söz var, tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset diye, o hesap işte..:9: Ama zaten böylesi güzel bence, öbür türlü çok düz çok sıkıcı olurdu hayat, alışveriş listesi gibi:))

Izmirden selamlar herkese ,,,ne güzel şeyler paylaşılmış dün öle soluksuz okudum hepsini mukutcum emeğine sağlık arkadaşım paylaşımların bize yardımcı olacak..bu arada sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim ben ilk doktor konrtolüme eylül ayında başladım doktorum bana o zaman rahim tersliği var ama önemli bir konu değil kafana takma demişti ...banucum senin dediğin gibide yarım saat ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak bekle demişti ben şuan onları uyguluyorum ama kafama takmadım hiç bu konuyu ...böyle bir durumu olan arkadaşlarım varmıdır acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum .teşekkür ediyorum...bu arada bugün izmir çok sıkıcı hava kapalı bundanmıdır bilemiyorum ama içimde bir tedirginlik var sanki bu ayda üzülecem gibi hissediyorum ya olmazsa gibi düşünceler dolaşmaya başladı kafamda..yarında doktor kontrolüm var belki buda stres yapmıştır.. Hepiniz kalın sağlıcakla

İzmirden misin sen tatlım?? Ayy canım şehrim yaa, nasıl özledim bakk, izmiri karşıyakayı, annem, arkadaşlarımı.. burnumda tütüyorlar.. sen izmir deyince birden sevindirik oldum:)) benim annemin kardeşime hamileliğinden önce doktor aynı şeyi demiş, hatta bir iki gün önce konuştuk annemle skypte bu konuyu:) sorunsuz hamile kaldı ve doğum yaptı, baş belası kardeşim 25 oldu bile:) takma kafana yani hayatım, doktor bir sorun olsa niye söylemesin sana..

slm arkadaslar nasılsınız bugun sogan kurunun 2.gunundeyım ılk bardakta falan ıcmeye zorlandım ama bıraz bıraz tadına alısr gıbı oldum ama gercekten ev cok kotu kokuyoooo:)esım eve ıcerı gırer gırmez aksama ne yemek yaptıgını sormadan yemeyecegım dedı bu ne ıgrenc koku bı yemek dedı:))halbu kı sogan kuru yaparken kofte ıcınde soganını hazırladım adam en cok sevdgı yemegınden bıle nefret edecektı:))

neyse kı kızlar sıze bır sorum var benım sag kasıgım cok kotu agrıyo neden olabılırkı su gectıgımız ayda sag kasıgım kotu agrıyodu sımdı yıne devam edyo hıc gecmedı yanı sureklı degıl ama agırdıgını hıssedıyorum..!!!!

Yumurtlama dönemine yakın veya o sıralarda bende yaşıyorum aynı ağrıları zaman zaman.. Aynı şey mi bilemem ama.. Takip et bakalım, yumurtlama dönemi sonrası da hiç geçmez hep devam ederse bi doktora gidersin olmazsa..

bende bu şikayetle bir kez doktora gittim ağrının sebebi yumurtlamadan olurmuş demek ki yumurtan hazır bekliyor birkaç gün öncesinden başlayıp birkaç günde devam edebilirmiş ben yumurtlama günü hesabını o zamana kadar bilemiyordum bu sağlıklı olduğununda kanıtı

oyle mı.ama hıc bır ay ıcınde olmazdı sımdı sureklı agrıyo uzerıme esofmandan baska bırsey de gıyınemıyorum kasıklarım agrıyo ve sıskınlık var hem benım adetım daha yenı bıttı 3 gun oldu yumurtlama ıcın cok cok erken degılmı onumuzde kı hafta olması gerek....

Yumurtlama dönemine yakın veya o sıralarda bende yaşıyorum aynı ağrıları zaman zaman.. Aynı şey mi bilemem ama.. Takip et bakalım, yumurtlama dönemi sonrası da hiç geçmez hep devam ederse bi doktora gidersin olmazsa..[/QUOTE]

banucum bılmıyorum benım daha hastalıgım bıtelı 3 gun oldu.sankı adet sancısı cekıyorum gecen ayda boyle olmustum doktora gıttım aslında bu sıkayet ıcın gıtmemıstım ama bır sıkıntı cıksa ultrasyonda bellı olur dıye dusunuyorum ama sımdıkı agrı bır garıp ya...sankı yarın hasta olcakmısım gıbı agrım var.

Izmirden selamlar herkese ,,,ne güzel şeyler paylaşılmış dün öle soluksuz okudum hepsini mukutcum emeğine sağlık arkadaşım paylaşımların bize yardımcı olacak..bu arada sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim ben ilk doktor konrtolüme eylül ayında başladım doktorum bana o zaman rahim tersliği var ama önemli bir konu değil kafana takma demişti ...banucum senin dediğin gibide yarım saat ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak bekle demişti ben şuan onları uyguluyorum ama kafama takmadım hiç bu konuyu ...böyle bir durumu olan arkadaşlarım varmıdır acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum .teşekkür ediyorum...bu arada bugün izmir çok sıkıcı hava kapalı bundanmıdır bilemiyorum ama içimde bir tedirginlik var sanki bu ayda üzülecem gibi hissediyorum ya olmazsa gibi düşünceler dolaşmaya başladı kafamda..yarında doktor kontrolüm var belki buda stres yapmıştır.. Hepiniz kalın sağlıcakla

canım, ben genç kızken, seneler evvel yani, her adet dönemim inanılmaz ağrılı geçerdi. muhakkak her ay bi 3-4 gün yatak döşek yatardım ağlardım zırlardım.. rahim yamukluğu vardı bende. doğru konumda durmuyordu yani, rahim ağzım sağa doğru dönüktü.
o zaman doktorlar, doğum yapınca geçeceğini söylüyorlardı.
ve hakkatten öyle oldu. doğum yaptım 2 sene evvel, normal doğum değil - sezeryan ile doğurmuş olmama rağmen, rahmimin konumu değişti, artık düzgün durumda. ne ağrım kaldı ne sancım.

slm arkadaslar nasılsınız bugun sogan kurunun 2.gunundeyım ılk bardakta falan ıcmeye zorlandım ama bıraz bıraz tadına alısr gıbı oldum ama gercekten ev cok kotu kokuyoooo:)esım eve ıcerı gırer gırmez aksama ne yemek yaptıgını sormadan yemeyecegım dedı bu ne ıgrenc koku bı yemek dedı:))halbu kı sogan kuru yaparken kofte ıcınde soganını hazırladım adam en cok sevdgı yemegınden bıle nefret edecektı:))

neyse kı kızlar sıze bır sorum var benım sag kasıgım cok kotu agrıyo neden olabılırkı su gectıgımız ayda sag kasıgım kotu agrıyodu sımdı yıne devam edyo hıc gecmedı yanı sureklı degıl ama agırdıgını hıssedıyorum..!!!!

valla yumurtlama dönemi sancısını pek bilemiyorum. ilk gebeliğimden evvel, işim gücüm yktu, kendimi dinliyordum bol bol. o süreçte, yumurtladığımı farkediyordum, bir ay sağ tarafım bir ay sol tarafım hafif sancıyordu. şimdi farkına bile varamıyorum. koşturmacadan kendimi dinlemeye fırsat yok evde.

ama bu ay, şu anda regl günlerimdeyim. bugün 3. günüm. hayatımda bu kadar şiddetli regl olduğumu hatırlamıyorum. hem kasıklarım ağrıyor, hem karnım ağrıyor. kocaman bi su torbası kasıklarımda duruyor sanki.. öyle bi rahatsızlık var içimde. saat başı ped değiştirecek kadar şiddetli kanamam var.
doktorumu arıcam akşama doğru, nedir bu işin sebebi acaba diye.
ben geçen ay bi kürtaj olmuştum, pek kanamam olmamıştı.. topluca şimdi mi kanıyor içim acaba bilemedim.. ama beter durumdayım.

ızmirden selamlar herkese ,,,ne güzel şeyler paylaşılmış dün öle soluksuz okudum hepsini mukutcum emeğine sağlık arkadaşım paylaşımların bize yardımcı olacak..bu arada sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim ben ilk doktor konrtolüme eylül ayında başladım doktorum bana o zaman rahim tersliği var ama önemli bir konu değil kafana takma demişti ...banucum senin dediğin gibide yarım saat ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak bekle demişti ben şuan onları uyguluyorum ama kafama takmadım hiç bu konuyu ...böyle bir durumu olan arkadaşlarım varmıdır acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum .teşekkür ediyorum...bu arada bugün izmir çok sıkıcı hava kapalı bundanmıdır bilemiyorum ama içimde bir tedirginlik var sanki bu ayda üzülecem gibi hissediyorum ya olmazsa gibi düşünceler dolaşmaya başladı kafamda..yarında doktor kontrolüm var belki buda stres yapmıştır.. Hepiniz kalın sağlıcakla

canım benmim amcamın kızıda var onada doktor rahimin ters demişş ve o şimdi hamile.
Sadece bel ağrıların daha fazla olur demiş oyüzden endişelenme bence..

İzmirden misin sen tatlım?? Ayy canım şehrim yaa, nasıl özledim bakk, izmiri karşıyakayı, annem, arkadaşlarımı.. burnumda tütüyorlar.. sen izmir deyince birden sevindirik oldum:)) benim annemin kardeşime hamileliğinden önce doktor aynı şeyi demiş, hatta bir iki gün önce konuştuk annemle skypte bu konuyu:) sorunsuz hamile kaldı ve doğum yaptı, baş belası kardeşim 25 oldu bile:) takma kafana yani hayatım, doktor bir sorun olsa niye söylemesin sana..

İZMİRLİYİM HAYATIM BEN ALLAH AYIRMASIN BENİ BURADAN... EN BÜYÜK SEVGİLER SANA GELSİN O ZAMAN İZMİRDEN ,ÖZLENMEYECEK YER DEĞİL KESİNLİKLE ....TERSLİK DURUMUNA GELİNCE KAFAMA TAKMADIM ASLINDA AMA MERAK ETTİM SADECE BÖLE BİR TANI KONULAN BAŞKA ARKADAŞLAR VARMI DİYE...BU ARADA BEN BU ARALAR BÖLE FAZLA Bİ ATEŞLİYİM ATEŞLİYİM DERKEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN :):)VÜCUT ISISI YÜKSEK YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ATEŞ YÜKSELİYOR DENİYOR BUNDAN OLABİLME İHTİMALİ NEDİR ??

oyle mı.ama hıc bır ay ıcınde olmazdı sımdı sureklı agrıyo uzerıme esofmandan baska bırsey de gıyınemıyorum kasıklarım agrıyo ve sıskınlık var hem benım adetım daha yenı bıttı 3 gun oldu yumurtlama ıcın cok cok erken degılmı onumuzde kı hafta olması gerek....

canım benimde adetim yeni bitti ama aynen o ağrılardan bendede var..

canım, ben genç kızken, seneler evvel yani, her adet dönemim inanılmaz ağrılı geçerdi. muhakkak her ay bi 3-4 gün yatak döşek yatardım ağlardım zırlardım.. rahim yamukluğu vardı bende. doğru konumda durmuyordu yani, rahim ağzım sağa doğru dönüktü.
o zaman doktorlar, doğum yapınca geçeceğini söylüyorlardı.
ve hakkatten öyle oldu. doğum yaptım 2 sene evvel, normal doğum değil - sezeryan ile doğurmuş olmama rağmen, rahmimin konumu değişti, artık düzgün durumda. ne ağrım kaldı ne sancım.

CANIM BENİMDE ADET DÖNEMİM ÇOK SANCILI GEÇİYOR DOKTORUMDA AYNI ŞEYLERİ SÖYLEDİ KAFAYA TAKILACAK BİRSEY YOK O ZAMAN DÖRT GÖZLE DOĞURMAYI BEKLİYORUM...

canım benmim amcamın kızıda var onada doktor rahimin ters demişş ve o şimdi hamile.
Sadece bel ağrıların daha fazla olur demiş oyüzden endişelenme bence..

BEL AĞRILARI KONUSUNDADA DOĞRU SÖYLEMİŞLER ÇOK FAZLA AĞRIM OLUYOR YAPACAK BİŞİ YOK KATLANACAĞIZ...TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN,,, SAYGILAR..

banucum bılmıyorum benım daha hastalıgım bıtelı 3 gun oldu.sankı adet sancısı cekıyorum gecen ayda boyle olmustum doktora gıttım aslında bu sıkayet ıcın gıtmemıstım ama bır sıkıntı cıksa ultrasyonda bellı olur dıye dusunuyorum ama sımdıkı agrı bır garıp ya...sankı yarın hasta olcakmısım gıbı agrım var.

hayatım yani bazen olabiliyor o ağrılar, biraz da kendimizi fazlaca dinliyoruz onun da etkisi olabilir.. sen olmadı doktora bir sor yine, için rahat eder:)

ama bu ay, şu anda regl günlerimdeyim. bugün 3. günüm. hayatımda bu kadar şiddetli regl olduğumu hatırlamıyorum. hem kasıklarım ağrıyor, hem karnım ağrıyor. kocaman bi su torbası kasıklarımda duruyor sanki.. öyle bi rahatsızlık var içimde. saat başı ped değiştirecek kadar şiddetli kanamam var.
ben geçen ay bi kürtaj olmuştum, pek kanamam olmamıştı.. topluca şimdi mi kanıyor içim acaba bilemedim.. ama beter durumdayım.

Hayırdır inşallah, kürtajın etkisidir dediğin gibi ama yine de tedbirli olmakta fayda var.. İnşallah normal bir durumdur, bize de haber ver doktorunla konuşunca..

İZMİRLİYİM HAYATIM BEN ALLAH AYIRMASIN BENİ BURADAN... EN BÜYÜK SEVGİLER SANA GELSİN O ZAMAN İZMİRDEN ,ÖZLENMEYECEK YER DEĞİL KESİNLİKLE ....TERSLİK DURUMUNA GELİNCE KAFAMA TAKMADIM ASLINDA AMA MERAK ETTİM SADECE BÖLE BİR TANI KONULAN BAŞKA ARKADAŞLAR VARMI DİYE...BU ARADA BEN BU ARALAR BÖLE FAZLA Bİ ATEŞLİYİM ATEŞLİYİM DERKEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN :):)VÜCUT ISISI YÜKSEK YUMURTLAMA DÖNEMİNDE ATEŞ YÜKSELİYOR DENİYOR BUNDAN OLABİLME İHTİMALİ NEDİR ??

İzmirim güzel izmirim, benim yerime bi çık dolaş ilk fırsatta tatlım, havasını içine çek benden de slm söyle:) Üniversiteden sonra istanbulda da yaşadım orayı da çok severim, çok büyülü bir şehirdir ama izmirn yeri bambaşka bende.. birgün tekrar geri dönücem, ve orda tamamlayacağım ömrümü inşallah:) ben de yumurtlama dönemi ateşlenirim.. Belki erken yumurtlama oluyordur onun etkisidir??

Son düzenleme:

Cnm benimde rahmim ters yarım saat ayaklarımı hiç 90 derece açmadım ama ben tam olrak nasıl oluyor ki?

valla yumurtlama dönemi sancısını pek bilemiyorum. ilk gebeliğimden evvel, işim gücüm yktu, kendimi dinliyordum bol bol. o süreçte, yumurtladığımı farkediyordum, bir ay sağ tarafım bir ay sol tarafım hafif sancıyordu. şimdi farkına bile varamıyorum. koşturmacadan kendimi dinlemeye fırsat yok evde.

ben geçen ay bi kürtaj olmuştum, pek kanamam olmamıştı.. topluca şimdi mi kanıyor içim acaba bilemedim.. ama beter durumdayım.[/QUOTE]

canımm gecmıs olsun bencede sen doktorunu bır ara beklmeye bırakma...tatlım bende bılmıyorum artık kendımı cok ıyı dınlemek de ıstemıyorum gecen ay bazı degsıklıkler olmustu sonuc ayın 7 de hasta oldum buyuk hayal kırıklıgına ugradım 1.5 yıllık evlıyım ama martta 3.ayım olacak korunmayı bırakalı gecen ayda kasık batmları ve agrılarım olmustu goguslerıme el suremez oldum kasık bolgesıne elımı suremıyordum ama hasta oldum aslında hasta olmadan doktora gıttım ultrasyona falan gırdım bırsey yok dedı ama suan sankı adetıme bır kac gun varmıs gıbı kasıgım agrıyo sıskınlıkte var neden old bende anlamadım

Cnm benimde rahmim ters yarım saat ayaklarımı hiç 90 derece açmadım ama ben tam olrak nasıl oluyor ki?

ilişkiden sonra yatakta uzanırken ayaklarını havaya kaldırman demek:) Hani duvara falan yaslayabilirsin mesela.. ama ben yapmıyorum o kadarını.. sadece hemen yataktan kalmayıp biraz bekliyorum..

Hayırdır inşallah, kürtajın etkisidir dediğin gibi ama yine de tedbirli olmakta fayda var.. İnşallah normal bir durumdur, bize de haber ver doktorunla konuşunca..

tamam haber veririm size de.

uzanıcam şimdi biraz, kızı uyuttum sonunda. azıcık sırtım dinlensin benim de.

:)) ayakları açmıyoruz bacım. :)
ilişkiden sonra poponun altına ince bi yastık koy, uzan. yeter o kadar :)) çok istersen, ayaklarını havaya kaldır-90 derece yani... ya da bi duvara dayayıver :))

canımm gecmıs olsun bencede sen doktorunu bır ara beklmeye bırakma...tatlım bende bılmıyorum artık kendımı cok ıyı dınlemek de ıstemıyorum gecen ay bazı degsıklıkler olmustu sonuc ayın 7 de hasta oldum buyuk hayal kırıklıgına ugradım 1.5 yıllık evlıyım ama martta 3.ayım olacak korunmayı bırakalı gecen ayda kasık batmları ve agrılarım olmustu goguslerıme el suremez oldum kasık bolgesıne elımı suremıyordum ama hasta oldum aslında hasta olmadan doktora gıttım ultrasyona falan gırdım bırsey yok dedı ama suan sankı adetıme bır kac gun varmıs gıbı kasıgım agrıyo sıskınlıkte var neden old bende anlamadım[/QUOTE]

bişey dicem, ama kızmayın bana :))

o değişiklikleri var ya, kendi beynimiz yapıyor hatunlar..
hamiş olma belirtilerini biliyoruz ya hani, onları düşünüp duruyoruz.. var mı bende diye düşündükçe, farkında olmasak bile düşünüyoruz... beynimiz de vücudumuza o belirtileri yerleştiriyor. değişiklik oluyor normal halimize göre... böylece o ay da kendi kendimize belirti yaratıp umutlanıyoruz :))
velhasıl, kafaya takmayın kızlar.... rahat bırakın kendinizi. oyalanın bişeylerle. ahşap boyayın, çiçek büyütün.. bişeylerle meşgul olun :))

ilişkiden sonra yatakta uzanırken ayaklarını havaya kaldırman demek:) Hani duvara falan yaslayabilirsin mesela.. ama ben yapmıyorum o kadarını.. sadece hemen yataktan kalmayıp biraz bekliyorum..

aynen, ben de öyle. gerisi teferruat zaten. azıcık uzan dinlen, yeter. yetiyor yani.

ben kaçtım.
begüm uyurken, ben de biraz dinleneyim bari.

BUGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ......
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU MUTLU OLSUN....
BOL BOL KUTLAYIN GARİ
:16:

ne gibi bi hazırlıklar yapıcaksınız? bana da deyin de, ben de bişiler hazırlıyım kocişime, valla kalkıp mutfakta çalışasım yok hiç.

Son düzenleme:
Back