- Konu Sahibi pembemasal
inşallah cnm:
bu arada inşallah sende marta ikinci aşılamada güzel haberi bizimle paylaşırsın..
çok teşekkür ederim inşallah martta yüzümüz güler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm:
bu arada inşallah sende marta ikinci aşılamada güzel haberi bizimle paylaşırsın..
İnşallah ikinci ve son olur ve güzel haberlerini alırız arkadaşım:)
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..
çok teşekkür ederim inşallah martta yüzümüz güler.
tatlım, umutsuzluk için çok erken.
kaç yaşındasın sen bakim? :)
cok haklsın kafaya takınca ınsan oramda bu oldu surada su oldu sonra ayn sonuna kadar umutlanıyoruz en sonunda bır kırmızı leke dunyamız alt ust ettı cok rahat olmamız lazım ama bazende elde olmuyo ıste rabbım hepımıze bırer bebıs nasp etsın ınan o duyguyu cok cok merak edıyorum...
banucum garanti olsun ben bu akşamdan başlayayım olmazsa ,,eşimde 21 inde seyahate çıkıyor o saate kadar çalışayım..ama bunada can gerek yürek gerek ... Komik olacak ama hani böle zamanlarda yenecek içecek bişiler varmıdır acaba enerji olsun diye nerden baksan 7-8 gün can buda yahuu :):)
benim BAT : 11 mart
ama bi geciktirici falan kullanıcam ben, onu araştırıyorum şimdi. birkaç gün geciktiricem. Mart sonundaki yumurtlama tarihimi ayarlamaya çalışıyorum.
O sebeple marttan umudum yok dedim :)
bende anne olma hayalimi marta erteledim hayırlısı diyorum her seferinde ama bir türlü sabredemiyorum 6 7 aydır deniyoruz daha sonuç yok 3 farklı doktorada gittim bir problem yok dendi binim BAT 1 mart
bende yumurtlama günümü kabataslak hesapılıyorum adetın ılk gününü 1 sayıyorum 9.günden ıtıbaren günasırı calısmaya calısıyoruz 9-11-13-15-17-19 olması gerekenı zaten spermlşer 72 saat canlı kalıyor günasırı ılıskıdede ılıskıye gırmedıgın gün sperm olmus oluyor ıcerde
benım hamıle kalmdan önce hep adet olcagım zaman gögüslerde hassasıyet olurdu dogumdan sonra olmadı bırdaha şimdi 2 aydır yumurtlama dönemınde baslıyor devam edıyor adete kadar hormonlar arada degısıyomudur nedır anlamdım ben ates ölcmeyı adete yakın yapıyorum hamılemıyım dıye hamılelıkte ates yüksek cıkarmıs ya düşükse adet oluncak demekmıs benım 2 aydır adete yakın ates 36.7 falan oluyor hamılelıkte tutmuyor
hadi bakalım kızlar umarım mart ayı hepimiz için uğur getirsin..
bu arada ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere yarın yazdıklarınızı okurum artıkk..
Neden geciktirici kullanmayı düşünüyorsun? hani bir rahatsızlığın yoksa, hormon dengenle oynama derim ben..
Banu'cum, bir kızım var benim. ikinciyi erkek istiyorum. Aslında, istiyorum demek de ne kadar doğru bilmiyorum. Allah sağlıklı versin, aklı başında evlat nasip etsin herkese, bana da tabi... ama işte ne biliyim, erkek olması ihtimalini arttırmaya çalışıyorum.
Bununla ilgili baby-choise diye bi yöntem var, aklıma yattı. Belli kutuplaşma günlerinden bahsediyor bu sistem. BAzı günlerimiz kız bebek yapmaya, bazı günlerimiz erkek yapmaya müsaitmiş sadece bu metoda göre.
İşte o erkek yapmaya müsait olan kutuplaşma günlerimle, yumurtlama günümün çakışması lazım mantıksal olarak. Dolayısıyla, o günlere denk gelecek şekilde yumurtlamamı ayarlamaya çalışıcam bakalım...
KAfama göre bişeyler yapıyorum bakalım, hayırlısı olsun :))) Hakkımızda hayırlısı neyse, allah hepimize hayırlıyı nasip etsin.
hiç ölçmedim ateşimi, ama adet olmadan önceki gece bana ateş basar genelde, yorgan döşek ne varsa atarım üstümden, zaten ertesi gün ya da en geç diğer gün adetim başlar.. bende ters işliyor bu durum galiba..
:)) İnşallah gönlüne göre olur tatlım o zaman.. Nasıl bir yöntem bu nasıl hesaplıyoruz ? Merak ettim şimdi bak:)
bu ateş ölçme yöntemi herkes için doğru değilmiş kızlar.
Her bünyenin yaşadığı sıcaklık farklıymış. Dolayısıyla, ateş ölçerek yumurtladığımızı/hamiş olduğumuzu/regl olacağımızı/vb... anlamak ihtimalimiz düşük epeyce.
Yumurtlama gününü takip etmek için, en iyi yöntem akıntı kontrolü. Aklınızda olsun. Kıvamlı ve yapışkan olduğu gün, yumurtlamaktasınız demek :)) (tavuk gibi bahsettim sanırım)
:)))) Off yaa nedir bu çilemiz, oranı buranı elle, akıntıya bak, ateşini ölç soğan suları keçi boynuzlarıyla uğraş, yumurta olacak mı, olsa çatlayacak mı, çatlasa sperm onu bulacak mı derken, tavuk olaydık keşke daha kolay olurdu diyorum hani:)
ama tabi, bütün bunlarla birlikte, o günleri denk getirip, hamiş kalamamak da var işin ucunda.
Ki, ben zor hamile kalmıştım ilk çocuğuma..
YA valla, uğraşıyorum işte banu.
Kaç yaşındasın sen? ilk bebek için mi çalışmalardasın şu anda?