Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Arkadaşım çok sağol bilgilendirdiğin için yanlız orgazm olmadan o işi yapan varmıymışş çok mu açık oldu

:)) kadınları kastediyorsan, orgazm olmayan, olamayan sayısı tahmininden fazladır inan tatlım:) Çok bilinçli değil türk kadını maalesef, vücudu ve cinselliği hakkında.. ama gittikçe değişiyor bu durum ki güzel birşey bence..

Evt cnm kadınları kasdediyorum. Hmm vayy bee nevarsa da turk kadının da var yaa :/ Neyse cnm ben demin soğan suyu içtim çok kötüydü ya istifra ettim resmen afedersin, kimseyi korkutmak istemem ama bundan 15 dk. önce koca bir bardak süt içmiştim ondan olsa gerek birdahakine aç karnına deniceğim bakalım :/

hay allah, evet sütün üstüne içmek kötü olmuş.. dene bakalım, ben kendime soğan konusunda güvenemediğimden daha hala denemiş değilim:))

Güncel Listemiz...

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart

Kızlar beni ara ara heycan basıyor :116: 2,5 hafta var daha pfoooffffffff :125::125:

Kızlar beni listeden silin...Benım bebek hayalım baska bahara kaldı sanırım bugun pskıyatrıstıme gıttım..yenı ılaclar verdı ve sımdılık hamılelıge kalkısmamam gerektıgını soyledı...bıraz daha beklıycem gıbı gorunuyor, tam da karar vermsken

Aaa cnm geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun.

Iyi geceler hanimlar. Bizde bu ay bebek yapmaya karar verdik:)) Nasip bakalim. Banuya cok tskler ismimi benden once listeye yazdirdigi icin. Bu hafta en verimli haftamizmis sanirim. Calismalarimizda o yonde devam ediyor ins. Doktorumuzda hersey normal dedi. Yarinda folik asite baslayayim diyorum. Sabah kahvaltisindan sonra. Simdiden cok heyecanliyim:)) Rabbim hepimize nasip eder ins.

bende ekledım kendımı masllahım va rtüm lıstelerde demırbas oldum ocak subat derken marttada varım nisanda olammak dilegiyle:))

Çok üzüldüm hayatım ya, ama unutma önce senin sağlıklı olman lazım ki bebişde sağlıklı, mutlu gelsin.. İnşallah en kısa zamanda tedavin biter ve yeniden bebiş müjdesi alırsın:) Kendini üzme sakın..

bende ekledım kendımı masllahım va rtüm lıstelerde demırbas oldum ocak subat derken marttada varım nisanda olammak dilegiyle:))

İyi yapmışsın tatlım, hoşgeldin aramıza..:) Biz mart kızları nisan da hamileliğimiz üzerine konuşuyor oluruz inşallah..

Rica ederim tatlım.. Hadi bakalım, bol şans güzel haberler hepimize inşallah tatlım..

Kızlar beni ara ara heycan basıyor :116: 2,5 hafta var daha pfoooffffffff :125::125:

O heyecan hepimizde var inan:) ben takvime bakıp duruyorum of allaam günler nasıl geçecek diye:))

Kızlaaaaaaaar, Harika bir pazar günü dilerim hepinize.. Mart başı bat tarihliler, bu hafta önemli hafta, çalışmalar başlayacak haberiniz olsun:) Stressiz, olabildiğince keyifli mutlu olmaya çalışıyoruz unutmayın:) Bol şans herkese...

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart

Son düzenleme:
sagol banucum dedıgın gıbı ınsallah nısanda gebelık formunda oluruz benım ılk hamılelıktede zor kalmıstım hamıle esımın sperm sayısı düşüktü asılamalar tutmamıstı sonra dogal yoldan hamıle kalmıstım 3.5 yasında oglum var ıkıncıdede uzun sürermı bukdar hamıle kalmak ondan dolayı endıselıyım 2senede falan hamıle kalmıstım dogal yoldan denemelr asılamalar dahıl

inşallah 2.yi hiç beklemeden alırsın kucağına tatlım.. Doktora gittin mi tekrar? hani en azından yapılması gereken bi şey varsa yol gösterir..

SLM kızlar...aranıza yeni katıldım.aslını söylemek gerekirse yaklaşık 6 aydır takipteyim sizi ama yazmak bugüneymiş
Ben geçen sene bi kimyasal gebelik yaşadım.eşimin devamlı yurtdışında olması nedeniyle gebeliği yakalayamadım
bu zaman zarfında tsh sıkıntım çıktı.tedavim devam ediyor.değerimin dr.un söylemine göre gebelik olabilecek değerde olması.
Eşimide eve kapatmış durumda 2 aydırda denemedeyiz.geçen ay yumurtlama takibine başladık.sonuç malümm..marta kaldık.
bu ay ise ilaçla tedaviyi deneyeceğiz. Hepimize sabır diliyorum....gerçekten sancılı bi süreç...

Hoş geldin tatlım.. Bir hayli zor bir süreç geçirmişsin gerçekten, geçmiş olsun.. Ama bir yerde de aksaklıkları görüp gidermek için bir fırsat olmuş, böyle düşünmeye çalış geçen süreci.. İnşallah marta bu deneme yolculuğundan anne olma serüvenine geçiş yaparsın, hepimiz elbette.. :)) Bat tarihini yazarsan seni de hemen listeye ekleyelim arkadaşım..

merhaba banucum kusura bakma ogün çıkmak zorunda kaldım ve malum hafta sonu işlerimden dolayı giremedim. haklısın bende hemen ilaç kullanmak istediğim için sanıyorum daha 1 2 ay bekliyecem artık hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…