How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Bu arada, bu konu icinde soyledigim findik fistik tam tahilli ekmek vs. eslerinizin de yemesi gerekiyor arkadaslar. Ayrica, keci boynuzu da aldim. Sabahlari evden cikarken 2 tane eline veriyorum kemirsin diye. Keci boynuzunda sutten 3 kat daha fazla kalsiyum var biline :)

Adami kobay fareye cevirdim. Ne duyarsam yedirmeye calisiyorum :P :D

Bu arada, bu konu icinde soyledigim findik fistik tam tahilli ekmek vs. eslerinizin de yemesi gerekiyor arkadaslar. Ayrica, keci boynuzu da aldim. Sabahlari evden cikarken 2 tane eline veriyorum kemirsin diye. Keci boynuzunda sutten 3 kat daha fazla kalsiyum var biline :)

Adami kobay fareye cevirdim. Ne duyarsam yedirmeye calisiyorum :P :D

ayy akşam akşam güldürdün beni allah da seni güldürsün:)) eşim de soruyor neye kahkaha atıyorsun diye:)) maymun ettik adamları bari güzel sonuçlar alalımda yaa bak bundan yaptık sana o çin işkencelerini diyelim inşallah:))

ayy akşam akşam güldürdün beni allah da seni güldürsün:)) eşim de soruyor neye kahkaha atıyorsun diye:)) maymun ettik adamları bari güzel sonuçlar alalımda yaa bak bundan yaptık sana o çin işkencelerini diyelim inşallah:))

Valla sonucta neyse kismet o olacak ama ne duyarsam yapmaya calisiyorum. Ya bu is olacak, ya adam obez olacak, ya da cir cir :D

valla canım ıkı ogun ayrı ayrı sogan haşlıcaz maaaalesef:) çocuk olsun dıye ugrasıoruz da bu soganları ıctıkten sora eşler yanımıza yaklasmıcak :52::52:

sogan suyu icince agziniz hic kokmuyor merak etmeyin. sadece tam kaynatma esnasinda ev kokuyor. ben mutfagin kapisini kapatip 5 dk boyunca pencereyi aciyorum ve mutfatan cikiyorum (yoksa ustum, sacim basim kokuyor). sonra gelip hem ocagi hem de pecereyi kapatiyorum. ilk gun 1 saatte zar zor ictim. bir dilim limon alip onu biraz emip sonra bir yudum iciyordum. bir kac seferden sonra su icer gibi icmeye basladim. bebis olacaksa deger :)

sogan suyu icince agziniz hic kokmuyor merak etmeyin. sadece tam kaynatma esnasinda ev kokuyor. ben mutfagin kapisini kapatip 5 dk boyunca pencereyi aciyorum ve mutfatan cikiyorum (yoksa ustum, sacim basim kokuyor). sonra gelip hem ocagi hem de pecereyi kapatiyorum. ilk gun 1 saatte zar zor ictim. bir dilim limon alip onu biraz emip sonra bir yudum iciyordum. bir kac seferden sonra su icer gibi icmeye basladim. bebis olacaksa deger :)

nelere katlanıyoruz di mi arkadaşım bebiş için:) soğan suları dolu göbüş olarak dönsün sana inşallah..:31:

Valla sonucta neyse kismet o olacak ama ne duyarsam yapmaya calisiyorum. Ya bu is olacak, ya adam obez olacak, ya da cir cir :D

bebiş olduktan sonra düzeltiriz biz onları yine:) valla burada keçiboynuzu biraz zor bulurum ben. ama eşim zaten hergün 3 çeşit, farklı vitamin kombineleri alıyor sabah kahvaltıyla birlikte, incelemiştim bir sürü faydalı mineraller ve vitaminler var içinde.. kalsiyumdan b,c,d vitaminlerine ve selenyuma kadar.. burda insanlar daha bilinçli zaten, bişey olsun olmasın vitamin takviyesi yapıyorlar gerektikçe..

Son düzenleme:

soğan suyunu bende denedim hiç içilmeyecek gibi bişey değil ama onun zamanını ayarlayamadım galiba.o yüzden faydasını göremedim kistlerimin hala maşallahları var.yeniden denemeyi düşünüyorum ama.en azından psikolojik olarak rahatlatıyor insanı.

Günaydın kızlarr.... Güzel bir cumartesi güzel bir izmir sabahıı ,,,güzel haberlerle dolsun inşallah...

bu arada, bu konu icinde soyledigim findik fistik tam tahilli ekmek vs. Eslerinizin de yemesi gerekiyor arkadaslar. Ayrica, keci boynuzu da aldim. Sabahlari evden cikarken 2 tane eline veriyorum kemirsin diye. Keci boynuzunda sutten 3 kat daha fazla kalsiyum var biline :)

adami kobay fareye cevirdim. Ne duyarsam yedirmeye calisiyorum :p :d

mukutcum şu keçiboynuzu olayını bende çok ciddiye almıştım..bir torba dolusu keçiboynuzu aldım kendimde çok severim normalde eşimede
destek olmak adına beraber yedik ama malesef ben ondan daha fazla yemişim hatta torbayı ben bitirmişim..yani erkek olsam faydasını görürmüşüm ama maleseff..:):)

arkadaslar,

simdi size biraz kegel egzersizlerinden bahsedeyim. Bu egzersizler rahim kaslarini gelistiren,hamile kalmayi kolaylastiran ve kolay dogum saglayan bir egzersiz. ınternete yazarsaniz, daha fazla bilgi alabilirsiniz. En basit kegel egzersizi idrarinizi yaparken tutup birakmak. Bu o bolgedeki kaslari cok iyi gelistiren bir egzersiz. Boylelikle hangi kasi calistirmaniz gerektigini daha da iyi anlayacaksiniz.

Ayrica, gecenlerde okudugum bir yazida orgazm olmakla daha kolay hamile kalmak arasinda bir bag bulunmus. Orgazm sirasinda kaslar spermleri iceri daha hizli ve etkin bir sekilde iceri yumurtaya dogru cekiyormus.

Sonuc olarak, lutfen hamile kalmayi ve esinizle birlikte olmayi bir gorev olarak dusunmeyin. Eger bu isten ne kadar cok zevk alirsaniz isinizde o kadar kolaylasacaktir :)

benden okuduklarimi aktarmasi, sizden uygulamasi :p

çok güzel bir konu etkisi olabilecek basit şeyler ,yapmakta fayda var ,,,,aslında yazının en önemli yeri eşimizle birlikte olmayı görev olarak düşünmeyin kısmı,belkide birçoğumuzun tek sorunu bu ...doktorumla sohbet ederken bundan bahsetmişti bana ilişkileriniz çocuk niyetiyle başladığı müddetçe bu süreç dahada uzar herseyin tadını çıkarmaya bak bebeğin olmasının en doğal yolu bu kasma kendini demişti..

canim benim de kistim var ama doktor dokunmayalim siz denemeye devam edin eger olmazsa bakariz dedi. benimki cikolata kisti. seninki neymis doktor soyledi mi?

merhaba canım, geç yazdım kusura bakma, dün d.günümdü annemdeydim de :) evet maaleef çikolata kisti benimki de. şu anda d.kontrol hapı ile küçültmeye çalışıyoruz. sonra tekrar deneme yapılacak ve sonra tüplere falan bakılıp eğer sorun varsa tüp bebek, dedi. ameliyat hiç demedi yani bana.

Günaydın kızlar, mart başı bat tarihi olanlar, az kaldı bu ayın çalışmaları başladı başlayacak, kürlerinizi hazırlayın, beyninizi boşaltın, rahatlamaya çalışın, en az stresle girmemiz gereken bu dönemden dolu göbüşlerle çıkarız inşallah...:49: :9:

Güncel listemiz, mukut31 ve nurdansvs sizleri de ekledim , hoşgeldiniz aramıza.. :)

:nazar:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
mukut31 = 7 Mart
lata = 9 Mart
nurdansvs X X X X X= 10 Mart
:nazar:
çok teşk.ederim cnm hoşbulduk :)

mukutcum şu keçiboynuzu olayını bende çok ciddiye almıştım..bir torba dolusu keçiboynuzu aldım kendimde çok severim normalde eşimede
destek olmak adına beraber yedik ama malesef ben ondan daha fazla yemişim hatta torbayı ben bitirmişim..yani erkek olsam faydasını görürmüşüm ama maleseff..:):)

cok guldum ya kızlar tam anlamıyla alıskanlıgım oldunuz ıyıkı varsınız super engın bılgılerle hem morel hemde destek oluyorsunuz ıyı kı de uye olmusum cok yalnız hıssederdım kendımı kımselerle paylasmazdım duygularımı beklentılerımı supersınız kızlar hem guluyor hemde faydalanıyorum tekradan HEPINIZ IYIKI VARSINIZZ...

Arkadaslar,

Simdi size biraz kegel egzersizlerinden bahsedeyim. Bu egzersizler rahim kaslarini gelistiren,hamile kalmayi kolaylastiran ve kolay dogum saglayan bir egzersiz. Internete yazarsaniz, daha fazla bilgi alabilirsiniz. En basit kegel egzersizi idrarinizi yaparken tutup birakmak. Bu o bolgedeki kaslari cok iyi gelistiren bir egzersiz. Boylelikle hangi kasi calistirmaniz gerektigini daha da iyi anlayacaksiniz.

Ayrica, gecenlerde okudugum bir yazida orgazm olmakla daha kolay hamile kalmak arasinda bir bag bulunmus. Orgazm sirasinda kaslar spermleri iceri daha hizli ve etkin bir sekilde iceri yumurtaya dogru cekiyormus.

Sonuc olarak, lutfen hamile kalmayi ve esinizle birlikte olmayi bir gorev olarak dusunmeyin. Eger bu isten ne kadar cok zevk alirsaniz isinizde o kadar kolaylasacaktir :)

Benden okuduklarimi aktarmasi, sizden uygulamasi :P

Arkadaşım çok sağol bilgilendirdiğin için yanlız orgazm olmadan o işi yapan varmıymışş çok mu açık oldu :6:

cok guldum ya kızlar tam anlamıyla alıskanlıgım oldunuz ıyıkı varsınız super engın bılgılerle hem morel hemde destek oluyorsunuz ıyı kı de uye olmusum cok yalnız hıssederdım kendımı kımselerle paylasmazdım duygularımı beklentılerımı supersınız kızlar hem guluyor hemde faydalanıyorum tekradan hepınız ıyıkı varsınızz...

vakit başka türlü geçmez ki latacım gülücez hüzünlenecez hayat paylaştıkça güzelleşiyor..hepimiz birbirimize birşeyler katıyoruz..

Back