- Konu Sahibi pembemasal
-
hiç bilmiyorum hayatım ya, ama doktor bişey deyip bi ilaç vermediyse normal bir durumdur diye düşünüyorum.. yani hormonlar adetin başlaması bünyeden bünyeye değişiyor.. ama içime sinmiyor diyorsan bir başka doktora daha gidebilirsin.. ama adet düzenin normalse , damla damla olup sonra gelmesi dışında bir sorun yoksa bence boşuna endişeleniyorsun :)
banucum bu arada yurtdısındaymıssın galıba sakıncası yoksa merak ettim hangı ulkedesın
ben baktım senin yerine hemen buldum cevabı:))
"birikmiş kan kalıntılarının rengi zaman geçtikçe kırmızıdan kahverengiye ve siyaha doğru dönüşüm gösterir. Endometriyoma, yani çikolata kisti yumurtalık dokusu içinde bu eski kanın birikmesiyle oluşur ve bu kistin içinde bulunan sıvı görünüm olarak sıvı çikolatayı andırır."
bundan dolayıymış tatlım..
Finlandiyadayım tatlım.. bi sakıncası yok elbette:)
yani çok anormal diyemem zamanında geliyor ya 1 gün önce yada 3 ama benim endişem dediğim gibiydi:
birde ben çorluda oturuyorum bizim doktorlarımız malesef pek tahlil yapmayı sevmiyolar mesela ben önce 1 doktora gittim beni tatmin etmediği için ikinciye biredaha başka doktora gittim
oda bana önce dıphaston diye 1 ilaç verdi sonrada klomen verdi bu ay adetim 5inci günü başlıyacaktım ama ben birazdaha denemek istiyorum yani direk ilaç kullanmak istemiyorum..
ama sanıyorum doktorum bana 32 yaşında olduğum için klomen verdi yani zaman kaybı olmasın diye..
ay ne biliyim ya bazıları cekınır ya felan ondan şeeetmiştim yani
bende türkiyedeyim istanbul
hmmm ilginçmiş :)tesekkur ederım canım her eve lazım banu
ahahahah yok ayol, çekinmem ben:) haa kalkıp istanbuldan buraya gelirsen de ne güzel olur seve seve misafir ederim :))
istanbulda yaşayıp çalışmıştım ben ünv.den sonra, ama asıl büyüdüğüm tüm çevremin olduğu şehir izmir.. :)
ben baktım senin yerine hemen buldum cevabı:))
"birikmiş kan kalıntılarının rengi zaman geçtikçe kırmızıdan kahverengiye ve siyaha doğru dönüşüm gösterir. Endometriyoma, yani çikolata kisti yumurtalık dokusu içinde bu eski kanın birikmesiyle oluşur ve bu kistin içinde bulunan sıvı görünüm olarak sıvı çikolatayı andırır."
bundan dolayıymış tatlım..
ama ne yanlis isim di mi.. halbuki kadinlar cikolatayi cok sever. bir kiste bu ismi vermeyi dogru bulmadim
ama ne yanlis isim di mi.. halbuki kadinlar cikolatayi cok sever. bir kiste bu ismi vermeyi dogru bulmadim
aynen bende cok severım cıkolatayı sankı bu kıstın sebebı çıkolata yemekmıs gıbı bı ızlenım verıo ılk duyuldugunda :)
Benimde ailem izmirli değildi ama aynen senin gibi orda doğup büyüdüm..sayfa rengıne mı bısey olmus benım sayfadamı sorun var yahu :d
gelmemmı hemen bılet alıorum
bende aslen ıstanbullu deılım ama burada dogdum buyudum
sevdim bunuuu
dogrudur canım ıste rabbım dıleyınce hersey olur walla.sen ne zmandan berı bebek beklıyosun ....
Ben gecen sene mart ayinda mol uzum gebeliginden kurtaj oldum. 1 yil beklemem gerekti. Daha yeni denebilir.
hımm canım cok cok gecmıs olsun an basta da senın saglıgın herseyden onemlıolan o. herseyın hayırlısı bakalım.
banucum ben karar verdım sogan kurunu yapmaya sende dene ıstersen arkadsların dedgı gıbı pek zararı olmaz galıba bıldgım kadarıyla bunyedekı ıltıhabı atar ama yapcam karar verdım:)de sabah aksam yapılacakmıs bun ıkı ogunu ayrı ayrı mı sogan haslayacagız :)
banucum ben karar verdım sogan kurunu yapmaya sende dene ıstersen arkadsların dedgı gıbı pek zararı olmaz galıba bıldgım kadarıyla bunyedekı ıltıhabı atar ama yapcam karar verdım:)de sabah aksam yapılacakmıs bun ıkı ogunu ayrı ayrı mı sogan haslayacagız :)
Arkadaslar,
Simdi size biraz kegel egzersizlerinden bahsedeyim. Bu egzersizler rahim kaslarini gelistiren,hamile kalmayi kolaylastiran ve kolay dogum saglayan bir egzersiz. Internete yazarsaniz, daha fazla bilgi alabilirsiniz. En basit kegel egzersizi idrarinizi yaparken tutup birakmak. Bu o bolgedeki kaslari cok iyi gelistiren bir egzersiz. Boylelikle hangi kasi calistirmaniz gerektigini daha da iyi anlayacaksiniz.
Ayrica, gecenlerde okudugum bir yazida orgazm olmakla daha kolay hamile kalmak arasinda bir bag bulunmus. Orgazm sirasinda kaslar spermleri iceri daha hizli ve etkin bir sekilde iceri yumurtaya dogru cekiyormus.
Sonuc olarak, lutfen hamile kalmayi ve esinizle birlikte olmayi bir gorev olarak dusunmeyin. Eger bu isten ne kadar cok zevk alirsaniz isinizde o kadar kolaylasacaktir :)
Benden okuduklarimi aktarmasi, sizden uygulamasi
valla canım ıkı ogun ayrı ayrı sogan haşlıcaz maaaalesef:) çocuk olsun dıye ugrasıoruz da bu soganları ıctıkten sora eşler yanımıza yaklasmıcak
orası kesın:))aman bızde kım zevkıne otururda yemekten once sogan suyu ıle mıgdesını doldurur.aslında benım esım bıraz tıtız ve bır okadrda rahat zamanla hersey olacagına varır deyıp duruyo walla nıyetım var yapmak bu kur yumurtamaya mı etkısı var yoksa ıltıhap kıs falan ıcın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?