Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İnşallah en kısa zamanda ilaca gerek kalmadan hamile haberini alırız tatlım.. :)

GÜNCEL LİSTEMİZ..BOL ŞANS HERKESE.. :)

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
elabebek = 13 Mart

Son düzenleme:

kızlar bende bugün gördüm kırmızıları bat 9mart (

kızlar bende bugün gördüm kırmızıları bat 9mart (

sana da geçmiş olsun canım, ama herşeyde vardır bir hayır demek lazım, marttan çok umutluyum ben hepimiz adına.. Yukardaki listeyi düzelttim seni de ekledim hayatım.. sıkma canını hiç bu arada.. ha deyince olmuyor bazen , sabretmemiz lazım demek azıcık..

Hoşgeldin tatlım, gördüm diğer konuda da yazdığını.. üzülme hiç moral bozmak yok.. Ekledim seni de, inşallah bu son listemiz olur hepimizin..

inşallah canım ya, beklemekte yorucu 8 aydır kafamda bu bebek fikri...
bazen diyorum ki bir sabah uyansam verseler kucağıma bebeğimi bu senin deseler derin bir oh çeksem

Bende 1 aydır deniorum hatta geçen ay o kadar gunlere önem veriyordum ki Tsh ımın yuksek olduğu ortaya çıktı sonrada saten işe yaramadığı ortaya çıktı çalışmalarımın Adet olmuştum
hap kullanıyorum bakalım ümitliyim ama kasmıyorum kendimi Kısmet diorum...

inşallah canım ya, beklemekte yorucu 8 aydır kafamda bu bebek fikri...
bazen diyorum ki bir sabah uyansam verseler kucağıma bebeğimi bu senin deseler derin bir oh çeksem

olmaz öyleee, öğrenirkenki o heyecanı, hamileliğin süreçlerini keyifle yaşamamız lazım öncee:)) Kısmet işi bu tatlım ya, kiminin tutuyor ilk denemede kimi dene babam dene:) ama olacak diyorum, kesinlikle olumsuz düşünmüyorum sen de rahat tut içini tatlım..

Hoşgeldin aramıza:) İnşallah güzel haberlerini alırız senin de.. Bu işin benim gördüğüm kadarıyla ilk ve en önemli kısmı rahat olup stres yapmamak.. yumurtlama günlerini takip et tabii ama sürekli bunu düşünmemeye çalış.. daha çok yeni denemeye başlamışsınız zaten.. en kısa zamanda sonuçlanır dilerim.. tsh değerlerin normale döndü mü peki?

Bat tarihini yaz sende ekleyelim listeye de hemen..

kuzum ben ekim ayında bebeğimi kaybettim 10 hafta bekledim kalp atışın duymak için ama duyamadım.

şimdi hamile kalsam bebeği doğurana kadar ben kalpden giderim sanırım :44:

kuzum ben ekim ayında bebeğimi kaybettim 10 hafta bekledim kalp atışın duymak için ama duyamadım.

şimdi hamile kalsam bebeği doğurana kadar ben kalpden giderim sanırım :44:

hadi yaa Çok üzüldüm.. ne desem züğürt tesellisi gibi duracak şimdi biliyorum ama inşallah önce bu üzüntünü unutturacak güzel haberleri sonra da bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.. ekim ayında olduysa , şimdiye kadar yeniden hamile kalmaman çok normal ama, zihnen de bedenen de zor bir süreç geçirmişsin çünkü..

Teşekkur ederim canım..Valla bir şey itiraf edeyim şu bat sat neymiş daha yeni öğrendimBilmem yumurtlama gunlerimi nasıl bulucam:26:Yalnız bildiğim ovülasyon hesapladığımda netten çıkan tarih üzerinde duruyorum o kadar sen ne dersin??
Tsh değerim 2 ay sonra ölçülecek doktor o zaman gel dedi 20 gunu gitti satenAma ben fark ediorum çünki zayıflama oldu bendeHormonlarımı etkilediğinden 1 gram zayıflayamıyordum deli oluyordum son zamanlarda bu yuzden çok seviniyorum
Ben fazla katılamam istersen ekle ama sen bilirsin...
BAT 13 şubat bekliorum bakalım..

Son düzenleme:

zaten kürtajdan sonra 3 adet dönemi korundum ama artık ne düşüneceğimi bilemiyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah hepimize

Aaa sen yarın adet olmayı bekliyorsun yani, inşallah olmazsın da hamilesindir..:)) Bat, beklediğin adetin ilk günü demek.. Yumurtlama da o günden geri 14 gün gideceksin demek, eğer 28 günde bir adet oluyorsan mesela başladıktan 14 gün sonra yumurtlaman lazım.. ama bu bazen değişebiliyor, bir iki gün oynayabiliyor... Yumurtlama olduğu zaman , vücut ısın yükselir mesela oradanda anlayabilirsin.. ayrıca yumurtlamadan önce ilişkiye girmen daha kesin sonuç verir, çünkü yumurta çok uzun süre canlı kalmıyor ama spremler 2-3 gün canlı kalıyor içerde.. O yüzden en sağlamı adetin bittikten sonraki 1 hafta hatta 10 gün gün aşırı deneme yapmak

zaten kürtajdan sonra 3 adet dönemi korundum ama artık ne düşüneceğimi bilemiyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah hepimize

amin hayatım, hepimiz hakkında hayırlısı olsun.. sonuçta biz ne yaparsak yapalım biraz da kader kısmet işi bu iş.. Ama inşallah hepimize o duyguyu yaşamak kısmet olur..

anladım canım çok guzel açıklamışsın bende 14 gunu beklicem 1 gun önce yada sonrasında devam edicem çalışmalara
kaç gunde bir adet oluyorumu şöle hesaplıyorum 15 gun temiz kalıyorum ve 10 gun sürüyor adetim toplam 25 diorum doğrumu sence?

evet hayatım.. ayrıca bundan sonra mesela not et hangi tarihte başladığını, sonra bir sonrakiyle arasındaki günleri sayarak bakarsın.. ama inşallah gerek kalmaz hamile kalırsın hemencik:) İyi de , senin 13 şubatsa, daha adet olmadın yarın olacaksın demektir, belki hamilesindir??

yalnız şu var canım ben çalışmayı ayın 8 inde yaptım adetden 5 gun önce yani şansım yok die düşünüorum konduramıyorum hamileliği kendime:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…