- Konu Sahibi pembemasal
- #2.361
eheheheh aynen, görmemişin çocuğu olmuş hesabı olcaz yaniiii:)))
canımız saolsun be kuzummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eheheheh aynen, görmemişin çocuğu olmuş hesabı olcaz yaniiii:)))
Hoşgeldin tatlım günaydın sana da.. Ben pek anlamıyorum bu test sonuçlarından ama deneyimi kızlarımızdan gelir belki cevap.. İnşallah yolundadır herşey..
İnşallah tatlımmmmm.. inşallah pozitifi görürsün ve bekleyişin sona erer..
inş. canım öyle olursende sıkma canını bencede vardır bunda hayır dediğin gibi mutsuz bir kadın olabilirdin canım ...
inş öyle kafam karışıkki. yumurtlama testi için martın beşini bekliyorum. bıde onun sonucunuda alıp öye gidicem sonra devamında ne olucakya bebişim olmazsa diye stresteyım
![]()
o çok büyük bir acıdır hayatım ne kadar tahmin etmeye çalışsam da anlayamam senin acının büyüklüğünü.. ben 5 hafta taşıdığım bebeği bile hala rüyalarımda görürken senin acını düşünemiyorum bile..allah tekrarını göstermesin, sağlıkla al çocuğunu kucağına ve ömür boyu mutlu yaşa inşallah arkadaşım..
günaydın kızlar ben meraktan çatlayacam ya en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyım sizce of valla çok acayip heyecan yaptım![]()
evet canım Allah düşmanımın başına bile vermesin diyorum ama 6 yaşında bir kızım var Allahıma binlerce şükür diyorum o benim can simidim oldu o nedenle şimdi diyorum ki hakkımda hayırlısı olsun zaten bir yavrum var çok şükür .Allah hiç olmayanlara nasip etsin onların kucaklarını boş bırakmasın diye dua ediyorum biraz teslimiyetçi olmak lazım o nedenle sakinim bekliyorum buradaki arkadaşların hamilelik haberleri beni mutlu ediyo benim de olursa ne güzel ama burda yazışıp paylaşmak destek olmak ta güzel kısmet bakalım. zamanla kaderimizde ne var görecez herşeyi
bat a kaç gün vardı 1 gün geçince bile idrar testinde çıktığına göre kan da daha erken çıkar
aslında en güzeli sakince beklemek ama nedense hiçbirimiz bunu başaramıyoruz![]()
günaydın kızlar ben meraktan çatlayacam ya en erken ne zaman kan testi yaptırmalıyım sizce of valla çok acayip heyecan yaptım![]()
7 gün var of valla kolay sanırdım uzaktan bakınca beklemek ama içim içimi kemiriyor resmen :44:
hayırlısıyla inşallah canım umarım her isteyene sağlıkla verir rabbim ozaman ben dayanabildiğim kadar dayanıyım napıyım :)
hayırlısıyla inşallah canım umarım her isteyene sağlıkla verir rabbim ozaman ben dayanabildiğim kadar dayanıyım napıyım :)
Ya evet uzun konu ve hikaye, çok hatırlayasım yok, o zaman nişanlıydım, birlikte yaşıyorduk istanbulda ve evlilik hazırlığındaydık, bi mikrop kapmıştım bazı gıdalardan ve yoğun antibiyotik tedavisi olduğum bir dönemdi, hem iğne hem normal ilaçlar kullanıyordum, hamilelik süpriz oldu, dikkat ediyorduk çünkü, ama kullandığım ilaçlardan ötürü doktorum hamileliği sonlandırma kararı aldı.. çok üzülmüştüm, çünkü gebelik sonlandıktan sonra adetim başlamadı uzun süre, doktorum küçük bir operasyonla müdahale etmek zorunda kaldı başlatmak için. O zaman bana demişti beyin çok önemli ve güçlü bir organ aslında herşeyimizi o yönetiyor diye, benim de beynim hamileliği sonlandırdığını kabul edememiş, o yüzden de sorun yaşatmış bana öyle edepsiz beyin:) ama her şerde bir hayır vardır diyorum, yanlış adamdan çocuk sahibi olmamı engelledi belki de allah, çünkü sonradan tonla sorunyaşadık işler zıvanadan çıktı, nikahtan döndük.. iyi ki de evlenmemişim o adamla, şimdi mutsuz bir kadındım büyük ihtimalle..
canım çok geçmiş olsun haklısın ama demek ki olmaması için de bir hayır varmış , bende hez zaman senin dediğin gibi olsun diye dua etmem, rabbim benim için hayırlısı ise ver diye dua ederim, hayırlı olmadıktan sonra olsa ne olur ki istediğimz arkadaşlar ...
kızlar gunaydın herkeze ....
adetimin üçüncü gunu doktorum hormon testi istedi buugn sonucunu aldım.
test sonucum :
TSH : 2,99
FSH : 7,26
Lüteinleştiren Hormon (LH) : 8,45
Prolaktın : 18,59
estradiol : 18,78
18 gun sonrada yumurtlama testini yaptıracak ondan sonra ikisinede bakııcak acaba bu sonuçlar iyimidir. kafam allakbullak![]()
canım bende sonuçlarla karşılaştırdım da sonuçlarını TSH,FSH,LH,ESTRADİOL SONUÇUN normal tatlım problem yok
bana prolaktin yapılmamış o yüzden onun için cevap veremedim
Ya evet uzun konu ve hikaye, çok hatırlayasım yok, o zaman nişanlıydım, birlikte yaşıyorduk istanbulda ve evlilik hazırlığındaydık, bi mikrop kapmıştım bazı gıdalardan ve yoğun antibiyotik tedavisi olduğum bir dönemdi, hem iğne hem normal ilaçlar kullanıyordum, hamilelik süpriz oldu, dikkat ediyorduk çünkü, ama kullandığım ilaçlardan ötürü doktorum hamileliği sonlandırma kararı aldı.. çok üzülmüştüm, çünkü gebelik sonlandıktan sonra adetim başlamadı uzun süre, doktorum küçük bir operasyonla müdahale etmek zorunda kaldı başlatmak için. O zaman bana demişti beyin çok önemli ve güçlü bir organ aslında herşeyimizi o yönetiyor diye, benim de beynim hamileliği sonlandırdığını kabul edememiş, o yüzden de sorun yaşatmış bana öyle edepsiz beyin:) ama her şerde bir hayır vardır diyorum, yanlış adamdan çocuk sahibi olmamı engelledi belki de allah, çünkü sonradan tonla sorunyaşadık işler zıvanadan çıktı, nikahtan döndük.. iyi ki de evlenmemişim o adamla, şimdi mutsuz bir kadındım büyük ihtimalle..
canım çok geçmiş olsun haklısın ama demek ki olmaması için de bir hayır varmış , bende hez zaman senin dediğin gibi olsun diye dua etmem, rabbim benim için hayırlısı ise ver diye dua ederim, hayırlı olmadıktan sonra olsa ne olur ki istediğimz arkadaşlar ...
canım bende sonuçlarla karşılaştırdım da sonuçlarını TSH,FSH,LH,ESTRADİOL SONUÇUN normal tatlım problem yok
bana prolaktin yapılmamış o yüzden onun için cevap veremedim
canım teşekkür ederim. içim biraz daha rahat şimdi yumurtlama testini bekliyorum. inş hamiş olurum.![]()
canım bencede bekle daha çok erkenmiş benim bat a 5 gün var ben şimdiden yazdırdım adımı marta attım stresi üstümden ohh beee :)))
Doğru diyorsun hayatım.. hadi bakalım inşallah senden cumaya güzel haber alırız da keyfimiz gıcır gireriz h.sonuna
Arkadaşım kafan karışmasın, içini rahat tut, daha doktora gitmeden test sonuçlarını yorumlamadan, sen sonuca ulaşmışsın bile.. Sakin ol, bekle, doktor söyleyecektir sana zaten ne nedir diye, haa varsa da bazı sorunlar dert etme artık herşeyi çözüyorlar valla.. Ama inşallah tertemiz çıkar sonuçların ve göbüşün de dolar acilen![]()
Ozaman benide yazarmısınız mart listesine arkadaşlarım bat :26 mart :)
Ozaman benide yazarmısınız mart listesine arkadaşlarım bat :26 mart :)
Elbetteeee tatlım..:) ekliyorum seni de, bebişle çıkarsın inşallah mart ayından..![]()