Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlar bakın bunu buldum, orda sorular var cevaplıyorsunuz ve 3 ayda 6 ayda veya daha uzun zamanda hamiş kalma oranlarını hesaplıyor..

hamile kalabilirliinizi (gebelik oluturma potansiyelinizi) hesaplayn - gebelik.net

ben ilk 3 ay içinde %24 e oyunuyormuşum:) 6 ayda ise %43 müş hamile kalma şansım..
paylaşımın için tşk ben denedim : % 40 çıktı benim de 6 ay için :16: ama ben 2 yıldır istediğim için onada baktım %88 çıktı bu arada normalde benim adetim 20 şubattı ama ben 1 gün gecikir düşüncesiyle 21 hesabladım. dün adet olmadım bugünde bekliyorum :66: :66: ayy rabbim inş. hepimize hayırlı evlat nasip eder gelsinde şu velet artık popişine vura vura sevecem senmisin bekleten beni :9: :9:

Son düzenleme:
benim de 3 ay için % 29 çıktı yaş faktörü çok etkiliyo malesef

ama Allah bilir . geçen görümcem anlattı bir komşusu hapla korunuyomuş 40 yaşında ve bebek hiç düşünmüyo zaten kocaman çocukları varmış bir kaç gün ilaç içmeyi unutmuş ve hamile kalmış :)

Benim de korunurken hamile kalan arkadaşlarım var, şaşılası bir durum gerçekten, allahın işi işte diyorum, bizimde vardır herhalde doğru zamanımız ve gelecektir, inşallah çabuk gelir:)

canım senin sonuçlar yine iyimiş benim ilk 3 ay içinde %11 , 6 ayda ise %16 çıkıyor :(((
şanslısın vallah :9:

İşte oyalanalım diye koydum kızlar hem de öyle ilk 3 ayda pat diye hamile kalma şansının az olduğunu görelim ve kasılmayalım diye..

paylaşımın için tşk ben denedim : % 40 çıktı benim de 6 ay için :16: ama ben 2 yıldır istediğim için onada baktım %88 çıktı :17: :17: bu arada normalde benim adetim 20 şubattı ama ben 1 gün gecikir düşüncesiyle 21 hesabladım. dün adet olmadım bugünde bekliyorum :66: :66: ayy rabbim inş. hepimize hayırlı evlat nasip eder gelsinde şu velet artık popişine vura vura sevecem senmisin bekleten beni :17:

aaaa hamilesindir inşalah tatlım yaaa..:49: ne zaman test yapacaksın??

3 ay için %27, 6 ay için %40:)))

püf noktası sanırım daha önce hamile kalmış olup olmamak, o bayaa değiştiriyor sonucu.. benim var daha önceden bir gebeliğim, maalesef gitti bebiş 5 haftadayken ve çok hatırlamak istemiyorum şimdi o günleri ama en azından hamile kalabildiğimi biliyorum diye avutuyorum kendimi..

püf noktası sanırım daha önce hamile kalmış olup olmamak, o bayaa değiştiriyor sonucu.. benim var daha önceden bir gebeliğim, maalesef gitti bebiş 5 haftadayken ve çok hatırlamak istemiyorum şimdi o günleri ama en azından hamile kalabildiğimi biliyorum diye avutuyorum kendimi..

cumaya kadar beklicem inş. ozaman yapacam

canım benim bilmiodum cok uzuldum. Allahın takdiri. Evet dusunme o gunlerı bosver. Insallah guuuuppppguzellll bir haber vereceksin bize 10 gun kadar sonra falan:))

canım benim bilmiodum cok uzuldum. Allahın takdiri. Evet dusunme o gunlerı bosver. Insallah guuuuppppguzellll bir haber vereceksin bize 10 gun kadar sonra falan:))

banuuuu geçmiş olsun ama bence de o bile şans biliyomusun şükretmelisin ben doğduktan sonra kaybettim hala içim yanıyo ölene kadar da yanacak ama bu olaydan sonra öyle insanlarla tanıştım ki ben bile şükredebiliyorum o nedenle kimse stres yapmasın Allah hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

cumaya kadar beklicem inş. ozaman yapacam

İnşallah tatlımmmmm.. inşallah pozitifi görürsün ve bekleyişin sona erer..

Ya evet uzun konu ve hikaye, çok hatırlayasım yok, o zaman nişanlıydım, birlikte yaşıyorduk istanbulda ve evlilik hazırlığındaydık, bi mikrop kapmıştım bazı gıdalardan ve yoğun antibiyotik tedavisi olduğum bir dönemdi, hem iğne hem normal ilaçlar kullanıyordum, hamilelik süpriz oldu, dikkat ediyorduk çünkü, ama kullandığım ilaçlardan ötürü doktorum hamileliği sonlandırma kararı aldı.. çok üzülmüştüm, çünkü gebelik sonlandıktan sonra adetim başlamadı uzun süre, doktorum küçük bir operasyonla müdahale etmek zorunda kaldı başlatmak için. O zaman bana demişti beyin çok önemli ve güçlü bir organ aslında herşeyimizi o yönetiyor diye, benim de beynim hamileliği sonlandırdığını kabul edememiş, o yüzden de sorun yaşatmış bana öyle edepsiz beyin:) ama her şerde bir hayır vardır diyorum, yanlış adamdan çocuk sahibi olmamı engelledi belki de allah, çünkü sonradan tonla sorunyaşadık işler zıvanadan çıktı, nikahtan döndük.. iyi ki de evlenmemişim o adamla, şimdi mutsuz bir kadındım büyük ihtimalle..

Neyse, kötü zamanlardı geldi geçti, inşallah marta alırım güzel haberi, allah izin verirse..:)

Kızlarr acilll cevap yazınn ağlamaktan gözyaşından ekranı göremiyorum artık...az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmem olmuş yine...yumurtlama testi yani ovulasyon kullanarak bir haftadır uğraşıyorum bebek gelsin diye hafif pembe akıntım da var allahım nedir bu bıktım artık...belim ağrıyor daha şubatın 4 ü ile 9 u arasında son adetimi gördüm adet olmam imkansız...yumurtlama günümü saptadığımdan beri kahverengi lekelenmem var..bir de sağ yumurtalığımda 2 cm kistim var ondan mı aacaba gebe kalamaz mıyım noolur yardım edin allahım isyan etmek istemiyorum...:((((

banuuuu geçmiş olsun ama bence de o bile şans biliyomusun şükretmelisin ben doğduktan sonra kaybettim hala içim yanıyo ölene kadar da yanacak ama bu olaydan sonra öyle insanlarla tanıştım ki ben bile şükredebiliyorum o nedenle kimse stres yapmasın Allah hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım Allah tekrar verir inşallah saglıkla buyutursun. Evet okuyorum ınternette neler vr neler kızlar. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah, secim yapmamızı gerektirecek durumlarla karsılastırmasın. Saglıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah

o çok büyük bir acıdır hayatım ne kadar tahmin etmeye çalışsam da anlayamam senin acının büyüklüğünü.. ben 5 hafta taşıdığım bebeği bile hala rüyalarımda görürken senin acını düşünemiyorum bile..allah tekrarını göstermesin, sağlıkla al çocuğunu kucağına ve ömür boyu mutlu yaşa inşallah arkadaşım..

İnşallah tatlımmmmm.. inşallah pozitifi görürsün ve bekleyişin sona erer..

Ya evet uzun konu ve hikaye, çok hatırlayasım yok, o zaman nişanlıydım, birlikte yaşıyorduk istanbulda ve evlilik hazırlığındaydık, bi mikrop kapmıştım bazı gıdalardan ve yoğun antibiyotik tedavisi olduğum bir dönemdi, hem iğne hem normal ilaçlar kullanıyordum, hamilelik süpriz oldu, dikkat ediyorduk çünkü, ama kullandığım ilaçlardan ötürü doktorum hamileliği sonlandırma kararı aldı.. çok üzülmüştüm, çünkü gebelik sonlandıktan sonra adetim başlamadı uzun süre, doktorum küçük bir operasyonla müdahale etmek zorunda kaldı başlatmak için. O zaman bana demişti beyin çok önemli ve güçlü bir organ aslında herşeyimizi o yönetiyor diye, benim de beynim hamileliği sonlandırdığını kabul edememiş, o yüzden de sorun yaşatmış bana öyle edepsiz beyin:) ama her şerde bir hayır vardır diyorum, yanlış adamdan çocuk sahibi olmamı engelledi belki de allah, çünkü sonradan tonla sorunyaşadık işler zıvanadan çıktı, nikahtan döndük.. iyi ki de evlenmemişim o adamla, şimdi mutsuz bir kadındım büyük ihtimalle..

Neyse, kötü zamanlardı geldi geçti, inşallah marta alırım güzel haberi, allah izin verirse..:)

hayırlısı buymus yavrucum, düsünme hicc. simdi gelsin fin-turk yapımı bebiş:) ay lutfen o gunler geldıgınde resımlerını gonder cok merak edıom :)))))

Kızlarr acilll cevap yazınn ağlamaktan gözyaşından ekranı göremiyorum artık...az önce lavaboya gittim ve kahverengi lekelenmem olmuş yine...yumurtlama testi yani ovulasyon kullanarak bir haftadır uğraşıyorum bebek gelsin diye hafif pembe akıntım da var allahım nedir bu bıktım artık...belim ağrıyor daha şubatın 4 ü ile 9 u arasında son adetimi gördüm adet olmam imkansız...yumurtlama günümü saptadığımdan beri kahverengi lekelenmem var..bir de sağ yumurtalığımda 2 cm kistim var ondan mı aacaba gebe kalamaz mıyım noolur yardım edin allahım isyan etmek istemiyorum...:((((

hayatım dur panik yapma, o pembe lekeler yerleşme kanaması olabilir... bir takip et bakalım, hayırlı haberlere vesiledir belki pembişler;)

hayırlısı buymus yavrucum, düsünme hicc. simdi gelsin fin-turk yapımı bebiş:) ay lutfen o gunler geldıgınde resımlerını gonder cok merak edıom :)))))

aynen hayatım, yok artık üzülmüyorum zaten 6 yıl geçti üstünden, çok şükür mutlu bir evliliğim var şimdi, şimdi bakınca eşime, allahım belki de bunun için yaşatmış bana o acıları, bir gün doğru insanla tanışınca anlamam ve kıymetini bilmem için..

Şu fin-türk yapımı bebek bi gelse fotoğrafa boğarım ben ayrıca sizi bebeeem...:)))

Ay mutlu oldum bak şimdi, gün gelecek hepimiz burda paylaşacağız inşallah bebişlerimizin fotosunu:)

Son düzenleme:
kızlar gunaydın herkeze ....
adetimin üçüncü gunu doktorum hormon testi istedi buugn sonucunu aldım.
test sonucum :
TSH : 2,99
FSH : 7,26
Lüteinleştiren Hormon (LH) : 8,45
Prolaktın : 18,59
estradiol : 18,78
18 gun sonrada yumurtlama testini yaptıracak ondan sonra ikisinede bakııcak acaba bu sonuçlar iyimidir. kafam allakbullak :(

kızlar gunaydın herkeze ....
adetimin üçüncü gunu doktorum hormon testi istedi buugn sonucunu aldım.
test sonucum :
TSH : 2,99
FSH : 7,26
Lüteinleştiren Hormon (LH) : 8,45
Prolaktın : 18,59
estradiol : 18,78
18 gun sonrada yumurtlama testini yaptıracak ondan sonra ikisinede bakııcak acaba bu sonuçlar iyimidir. kafam allakbullak :(

Hoşgeldin tatlım günaydın sana da.. Ben pek anlamıyorum bu test sonuçlarından ama deneyimi kızlarımızdan gelir belki cevap.. İnşallah yolundadır herşey..

hayatım dur panik yapma, o pembe lekeler yerleşme kanaması olabilir... bir takip et bakalım, hayırlı haberlere vesiledir belki pembişler;)

aynen hayatım, yok artık üzülmüyorum zaten 6 yıl geçti üstünden, çok şükür mutlu bir evliliğim var şimdi, şimdi bakınca eşime, allahım belki de bunun için yaşatmış bana o acıları, bir gün doğru insanla tanışınca anlamam ve kıymetini bilmem için..

Şu fin-türk yapımı bebek bi gelse fotoğrafa boğarım ben ayrıca sizi bebeeem...:)))

Ay mutlu oldum bak şimdi, gün gelecek hepimiz burda paylaşacağız inşallah bebişlerimizin fotosunu:)

evet canımm bı suru resımm ayy super olcak ınsallah. ben her anını yapıstırırım buraya:))

Back
X