- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.261
daha erken tatlım önce bir moda gir 3-5 ay olmazsa sende denersin soğanı moğanı....ben nekadar bilgisizmişim yaaaaaaaaaa:26::26::26:
Kürler pozisyonlar falan ???????????
Hamile kalmak la ilgili geniş bir araştırmam yapamam lazım demekki :26: Bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
5 aylık evliyim doğum konturol hapını bu ay bıraktım bu kürler benim için geçerlimi yoksa çokmu erken :26:
takılma testlere yalan söylüyor onlar heheecok cok tesekkür ederim gercekten burada kendimi daha iyi hissettim gelirken test almıstım şimdi yaptım tek çizgi bile cıkmadı test gecersiz galiba yada negatif... Bizimde sınavımız bu sanırım rabbim tüm isteyenlere saglıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip eylesin.
arkadaslar help help
ben 3-4 gundur gazdan geberiyorum hatta ucuyorum. Karnim sisti, memisler de sertlesmeye basladi. Benim bat 7 mart. Sizce birseyler olabilir mi? Bir de 2,5 kilo aldim 1 haftada. Heryerim sisti ya
daha erken tatlım önce bir moda gir 3-5 ay olmazsa sende denersin soğanı moğanı....
takılma testlere yalan söylüyor onlar hehee
mukutçum mukutçum sorma o gazı bende çatlayacam iki gündür ölüyorum şişlikten benim bat 6 mart neler oluyor anlayamadım.. çamaşırımada minicik iki damla pembe bişiler gelmiş onuda anlayamadım,,,
Tulinscim,
Ben havalara da bagliyorum. Benim vucudum cok hassas. Ellerim falan sis. Hele karnim rahat 3 aylik var. Az az corekotu yiyip gaz cikarmaya calisiyorum. Onu birak 2,5 kg almisim az degil ama sislik inanilmaz
Simdi forumda eski yerlere baktim. Kimi hamilelik belirtisi diyor kimi yok olmaz diyor ama ben u-cu-yo-rum
Hayirlisi allahtan. Allah herseyin hayirlisi olsun
Ben birde yogurtun cikan suyunu iciyorum faydali diye. Soguk yogurt da gaz yapar dedi annem ama acilen cozume ihtiyacim var. Simdilik corekotuyla idare ediyoeum
yok canım soğan kokusu felan yok hatta ben ılk yaptıgımda lahmacun kokusu gıbı gelmıstı banacanım ben dha başlamadım bu küre. soğan kokusu yok diolar dogrumu. ben rahatsız olmam hayatta bayılırım sogana da sevmeyen arkadaşlar için souroum
bende ıcmem dıodum ama gecen ay asılama yaptırdım tutmayınca bıde bu yolu denıyım dedım valla şifa nıyetıne ıcıoruz ıste canımbende yemeklerin dşımda soğan yiyemem ama kayınvaliden zayıflamak için soğan suyu içti kokusundan benim midem dışına çıktı
yinede büyük konuşmayım gün gelir bende içerim:26:
tatlım sogan suyunu ıcıyosun ya ne tıp degsıklıkler oldu yazdım ama sana kacırmıssın galıba cevap vermedın bende acayıp akıntı yaptı su 3 gundur ıyı mı gelıyo kotu mu gelıyo sen bu konuda bayagı arastırma yapmıstın:)ne dersın bu duruma:))
(evde yalnızım aklımdan bi türlü bu bebek isteği çıkmıyor. oturdum bunu yazdım bol bol dua ettim rabbime.)
Nerelerdesin…
Tam 6 ay oldu sana hasretim gel bebeğim. Her ay umutlanıyorum sen varmışsın gibi seviniyorum sabırsızlıkla bekliyorum haberini… babanın gözlerinin içine bakıp bebeğimiz bende yaşıyor diyip onu da sevindireyim istiyorum ama bir an aklıma geliyor bunun hayal olduğu aslında varlığından haberdar değilim ne zaman geleceksin onu da bilmiyorum ama bekliyorum bebeğim. Varlığını bedenimde hissetmek istiyorum. Seni dünyaya getirmek istiyorum. Mis gibi kokunu içime çekmek istiyorum. Seninle oynamak, oyalanmak, yaşamak istiyorum. Baban ve beni sevindir gel artık bu güzel duyguları tattır bize anneyim diyeyim hamileyim diye mutluluk çığlıkları atayım sevindir be yavrum senin aşkınla, hasretinle yanıp tutuşan şu anne adayını sevindir yavrum… senin varlığınla varlığım ikiye katlansın. Dünyada bana cenneti tattıracak tek duygu senin varlığınla var olacak yavrum. anne, baba, kardeş, eş hiç biri sendeki özlemimi unutturmuyor. Bendeki bu boşluğu yalnız sen doldurursun gel ne olursun. Rabbim seni yazmışsa alnıma bende var olmadan da ruhunla sen benim bebeğimsin kaderimde varsa annenim gel bir tanem. Rabbim ben çok özledim çok istiyorum nasip eyle yavrum koşup yetişsin anasının koynuna… sen gel de dünyam cennet olsun, sen gel de yuvam cennet koksun, benim süt kokulu, mis yavrum….
Amiiiiiiin inşallah.Rabbimden dilerim, tüm kalbimle.Allah senin de gönlüne göre versin.aynı kandan gelmeyen insanların duası kabul olurmuş allah hepinizin gönlündekini versin canım
Aaa yerleşme kanaması olabilir o pembe leke, ay inşallah yaa, heyecan yaptım bak:) umutlandırmak da istemem seni ama olabilir yani:)
BANUCUM YOK UMUTLANMAKTAN ZİYADE TEDİRGİN OLUYORUM , YERLEŞME KANAMASI BU KADAR ERKEN OLURMU Kİ BENİM BAT 6 MART BİLİYORSUN.. VARMI ACABA BÖYLE ŞEYLER YAŞAYANLAR ŞİŞKİNLİK SIKINTI HALSİZLİKTE CABASI KULLANDIĞIM İLAÇMI YAN ETKİ YAPTI DESEM DAHA DÜN 1 TANE İÇTİM BUGÜN HENÜZ 2, BİLE İÇMEDİM..ANLAYAMADIM,,
Slm kızlar tatlım ben bugün çok iş yaptım akşam wc deyken benimde nokta gibi kırmızı kanmı desem ne desem gelmiş şaşırdım niye acaba:44:
banuu naber canım nasılsınn ne zamandır giremedim bütün kızlaraaa selammmmm :)) kızlar ben dün yine evde idrar testi yaptım pozitiff :)))) yarın 4,30 da doktora gidicem hayırlı haberlerle dönerim inşallah :))
(evde yalnızım aklımdan bi türlü bu bebek isteği çıkmıyor. oturdum bunu yazdım bol bol dua ettim rabbime.)
Nerelerdesin…
Tam 6 ay oldu sana hasretim gel bebeğim. Her ay umutlanıyorum sen varmışsın gibi seviniyorum sabırsızlıkla bekliyorum haberini… babanın gözlerinin içine bakıp bebeğimiz bende yaşıyor diyip onu da sevindireyim istiyorum ama bir an aklıma geliyor bunun hayal olduğu aslında varlığından haberdar değilim ne zaman geleceksin onu da bilmiyorum ama bekliyorum bebeğim. Varlığını bedenimde hissetmek istiyorum. Seni dünyaya getirmek istiyorum. Mis gibi kokunu içime çekmek istiyorum. Seninle oynamak, oyalanmak, yaşamak istiyorum. Baban ve beni sevindir gel artık bu güzel duyguları tattır bize anneyim diyeyim hamileyim diye mutluluk çığlıkları atayım sevindir be yavrum senin aşkınla, hasretinle yanıp tutuşan şu anne adayını sevindir yavrum… senin varlığınla varlığım ikiye katlansın. Dünyada bana cenneti tattıracak tek duygu senin varlığınla var olacak yavrum. anne, baba, kardeş, eş hiç biri sendeki özlemimi unutturmuyor. Bendeki bu boşluğu yalnız sen doldurursun gel ne olursun. Rabbim seni yazmışsa alnıma bende var olmadan da ruhunla sen benim bebeğimsin kaderimde varsa annenim gel bir tanem. Rabbim ben çok özledim çok istiyorum nasip eyle yavrum koşup yetişsin anasının koynuna… sen gel de dünyam cennet olsun, sen gel de yuvam cennet koksun, benim süt kokulu, mis yavrum….
günaydın :))) ne kadar güzel yazmışsın Allah tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım.
bende sizlrle durumumu paylasayim dedim.gecen mayis ayinda dusuk yaptim ve o zamandir bebek istiyoruz ama malesef o sansi tekrar yakalayamadik.gecen gun iltihaplanma icin doktora gittim ve antibiyotik tedavi ve vajinal krem uyguladik.bugun tekrar kontrole gittim ve bir yumurtaliklarina bakayim dedi.12.gunum bugun bir tane yumurtam olusmus sol tarafimda 14mm imis.cumadan once catlamaz dedi.acaba bu kullandigim antibiyotikler etkilermi ki yumurtanin gelisimini.kafama takildi.acaba bu aydadn da umudumu simdiden kesmeli miyim?of ne bileyim umutsuzluk cok kotu bir durum.allah hepimizin gonlune gore verir insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?