• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Günaydııııııııııııııııııııııııııın Mart topiğinin cıvıl cıvıl, neşe dolu , pozitif kızları.. Harika bir çarşamba gününden hepinize hamiş kalmanız iiçin dualar ve öpücükler gönderiyorum:54: :21:

Güncel listemizi de paylaşalım tekrar.. İnşallah her birimiz beklediğimiz güzel haberi alırız.. Bol şans kızlar...:16:

:nazar:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
kelam =23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

canommmm
güney
ay_nur
bonbons

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar masallah ne güzel bir yoğunluk
listedeki herkesten güzel haberler gelir umarım. ben perşembe günü hsg çektireceğim
bu ay korunmayı bırakmak istiyorum.insallah doktor herşey yolunda der.
hapinize iyi akşamlar.harikasınız hepinizi pozitif görüyorum.:46:

İnşallah her şey gönlünce olur tatlım ve tez zamanda alrsın güzel haberleri..

Arkadaslar help help

Ben 3-4 gundur gazdan geberiyorum hatta ucuyorum :33:. Karnim sisti, memisler de sertlesmeye basladi. Benim bat 7 Mart. Sizce birseyler olabilir mi? Bir de 2,5 kilo aldim 1 haftada. Heryerim sisti ya :1:

Ben de çok araştırdım bu konuyu tatlım, ilk denediğimiz ay neredeyse uçuyordum ben de çünkü ama bişey çıkmadı.. ama yaptığım araştırmalar sonucu bazı hamilelerde gaz sorunu olabildiğini gördüm.. yani net bir şey demek çok zor, ama inşallah sendeki hamilelik alametidir arkadaşım..:34:

selam arkadaşlar ben 10 aydır bebek istiyorum ama rahim duvarım
kalınlaşmış ve nasip aralık ayına kadar korundum ve 3 aydır beklemedeyiz
bu ay dersime iyi çalıştım gün aşırı ilişki ve hayıt tohumu içtim

batım 5 martttt yaşım 32 ilk bebek 4 yıllık evliyimm
herkese hayırlısı diyorum:79:

Merhaba tatlım, sen zaten listemizdesin.. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 5 martta..:31:

kızlar iyi akşamlar.
valla hızınıza yetişilmiyooo.
geçmişi oku oku bitiremedim:))iş yerinden giremiyorum anca akşam evde bakıyorum.
kadınlarkulübü sayesinde vajiyi yendim,pozitif düşünerek ve dertleşerek...
eğer mart ayın da da hamiş olursam tam süper olur.
pozitif düşünce seni seviyorum...

İnşallaaaaah tatlım, sen bunaldıkça gel zaten buraya, biz böyle dertleşe dertleşe, pozitif enerjiye hamile kalcaz inşallah:))

(evde yalnızım aklımdan bi türlü bu bebek isteği çıkmıyor. oturdum bunu yazdım bol bol dua ettim rabbime.)

Nerelerdesin…

Tam 6 ay oldu sana hasretim gel bebeğim. Her ay umutlanıyorum sen varmışsın gibi seviniyorum sabırsızlıkla bekliyorum haberini… babanın gözlerinin içine bakıp bebeğimiz bende yaşıyor diyip onu da sevindireyim istiyorum ama bir an aklıma geliyor bunun hayal olduğu aslında varlığından haberdar değilim ne zaman geleceksin onu da bilmiyorum ama bekliyorum bebeğim. Varlığını bedenimde hissetmek istiyorum. Seni dünyaya getirmek istiyorum. Mis gibi kokunu içime çekmek istiyorum. Seninle oynamak, oyalanmak, yaşamak istiyorum. Baban ve beni sevindir gel artık bu güzel duyguları tattır bize anneyim diyeyim hamileyim diye mutluluk çığlıkları atayım sevindir be yavrum senin aşkınla, hasretinle yanıp tutuşan şu anne adayını sevindir yavrum… senin varlığınla varlığım ikiye katlansın. Dünyada bana cenneti tattıracak tek duygu senin varlığınla var olacak yavrum. anne, baba, kardeş, eş hiç biri sendeki özlemimi unutturmuyor. Bendeki bu boşluğu yalnız sen doldurursun gel ne olursun. Rabbim seni yazmışsa alnıma bende var olmadan da ruhunla sen benim bebeğimsin kaderimde varsa annenim gel bir tanem. Rabbim ben çok özledim çok istiyorum nasip eyle yavrum koşup yetişsin anasının koynuna… sen gel de dünyam cennet olsun, sen gel de yuvam cennet koksun, benim süt kokulu, mis yavrum….

Çok duygulu yazmışsın arkadaşım, allah inşallah ve hayırlısıyla hayaline kavuştursun bir an önce.. :emir_bebek:

bende sizlrle durumumu paylasayim dedim.gecen mayis ayinda dusuk yaptim ve o zamandir bebek istiyoruz ama malesef o sansi tekrar yakalayamadik.gecen gun iltihaplanma icin doktora gittim ve antibiyotik tedavi ve vajinal krem uyguladik.bugun tekrar kontrole gittim ve bir yumurtaliklarina bakayim dedi.12.gunum bugun bir tane yumurtam olusmus sol tarafimda 14mm imis.cumadan once catlamaz dedi.acaba bu kullandigim antibiyotikler etkilermi ki yumurtanin gelisimini.kafama takildi.acaba bu aydadn da umudumu simdiden kesmeli miyim?of ne bileyim umutsuzluk cok kotu bir durum.allah hepimizin gonlune gore verir insallah.:59:

Öncelikle geçmiş olsun ve hoş geldin aramıza hayatım.. İnşallah hamiş haberlerini de paylaşırsın bizimle en kısa zamanda.. Ama madem doktor kontrolünde tedavin oluyor bence hiç beklemeden aç doktoruna sor. En iyi ve doğru cevabı verecektir, inşallah herşey yolundadır ve sen de bizimle birlikte martı bekleyenler listesine gelirsin.. Haberlerini bekliyoruz:)

Ne güzel yazmışsın canım sanki benim duygularımıda dile getirmşsn.
bende 2yıldır istiyrm ama o bizi istemyr galiba.eşimdede bendede hiçbir sorun yok en son rahim filmi bile çektrdm hiç birşey çıkmadı çok şükür .ama bu ayda hüsrana uğradı bugün yine adet oldum.psikolojim çeok bozuldu.Okulda 6arkadaşımda hamile ve sürekli muhabbetleri doğal olarak hamilelikle ilgili.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin bol bol dua etmeliyiz herşeyde bir hayır vardır artık kafama takmaycm diyorum ama olmuyr.Ya belki bir sorun olsa çözmek için uğraşırız ama sorunda yok

Hoş geldin tatlım, allah isteyen herkese tattırır inşallah annelik duygusunu.. 2 yıl sonunda doktora gittiğinizde ne dedi peki ya da önerdiği başka bir yol var mı? aşılama ya da tüp bebek deneyenler var burada, o tarz bir şey denemeyi düşündünüz mü hiç? Tabii inşallah bunlara gerek kalmadan hamiş kalırsın ama bir araştırmakta da fayda var derim ben..

herkese merhaba..ben de bir süredir sadece okuyucu olarak forumdayım amaa artık ben de konuşanlara katılmalıyımm dedim..benim bat 24 şubat,eşimle yumurtlama falan dikkat etmeden birlikte olduk birkaç kez..bir umut var ama zannetmiyorum,çünkü bende hiiiç belirti yok adet belirtisi dışında,sadece bu ay çok gazım var...bekliyorum bakalım..Allah herkese anneliği tattırır inşallah..

Hoşgeldin tatlım.. Çok az kalmış adetine, kırmızıları görmez bebiş haberi alırsın inşallah..:31: belirtilere çok takılma, herkes de değişiyor o durum.. Kimi tonla şey yaşıyor, kimi 9 ay boyunca aş erme bile yaşamıyor.. Sonucu bize bildir ama merak ederiz:)

Slm kızlar tatlım ben bugün çok iş yaptım akşam wc deyken benimde nokta gibi kırmızı kanmı desem ne desem gelmiş şaşırdım niye acaba:44:

Hayırlar olsun arkadaşım:) inşallah yerleşme kanamasıdır da o bebişine isim seçeriz hep birlikte burada:31::49:

Son düzenleme:
Günaydııııııııııııııııııııııııııın Mart topiğinin cıvıl cıvıl, neşe dolu , pozitif kızları.. Harika bir çarşamba gününden hepinize hamiş kalmanız iiçin dualar ve öpücükler gönderiyorum:54: :21:

Güncel listemizi de paylaşalım tekrar.. İnşallah her birimiz beklediğimiz güzel haberi alırız.. Bol şans kızlar...:16:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

canommmm
güney
ay_nur
bonbons

listede ben yokum:50: bat 23 mart..

canım ben listeye kendimi de ekledim 25 marta. aslında 27 şubat bat tarihim ama yüzümde bir adet sivilcem çıktı :)bu hastalanacağım işareti hiç şaşmaz zaten insan hissediyo aslında kendini belli ediyo hapı da zaten yeni bıraktım o nedenle ben beklentiye girmeden kendimi strese sokmadan mart listesine geçeyim dedim.

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ebneha =25 Mart
ramrod = 26 Mart

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ebneha =25 Mart
ramrod = 26 Mart[/QUOTE]

canım ben listeye kendimi de ekledim 25 marta. aslında 27 şubat bat tarihim ama yüzümde bir adet sivilcem çıktı :)bu hastalanacağım işareti hiç şaşmaz zaten insan hissediyo aslında kendini belli ediyo hapı da zaten yeni bıraktım o nedenle ben beklentiye girmeden kendimi strese sokmadan mart listesine geçeyim dedim.

Tamam tatlım madem sen öyle diyorsun:) yine de inşallah yanılıyorsundur tatlım..:31:

arkadaşlarım hepinize günaydınlar olsuuunnn

Günaydıııın hayatım...

teşekkürler umudumu bu aya bıraktım inşallah bu ay mutlu sevindirici haberi alırım.....:34::34:

amiin hepimiz inşallah arkadaşım..

Gunaydin kizlar kelam sen adet gormusun ben de hala bisi yok olece bekliyorum:S insallah hayirlisi olur bakalim:S:31:

evet canım benimki geldi en azından onun gelmesiyle biraz rahatladım umudumu da bu aya bıraktım inşallah bu sefer pozitif görürüm. seninde canım hayırlısı olsun inşallah test yaptın mı tekrar. sende adet gecikmesin den mi şüpheleniyorsun

Gunaydin kizlar kelam sen adet gormusun ben de hala bisi yok olece bekliyorum:S insallah hayirlisi olur bakalim:S:31:

hay allahım yaa, çok zor gerçekten senin durumun pembemasal , insan iki arada bir derede kalır, ee bu haftada gelmezse ne yapacaksın? doktora gitme şansın var mı?

evet canım benimki geldi en azından onun gelmesiyle biraz rahatladım umudumu da bu aya bıraktım inşallah bu sefer pozitif görürüm. seninde canım hayırlısı olsun inşallah test yaptın mı tekrar. sende adet gecikmesin den mi şüpheleniyorsun

Evet canim gecen cuma test yaptim negatifti umudum adet iste bekelmedeyim yine test yapmyi da istemiyorum ki 1 hafta bile olmadi yapali bakalim hayirlisi insallah:)

Evet canim gecen cuma test yaptim negatifti umudum adet iste bekelmedeyim yine test yapmyi da istemiyorum ki 1 hafta bile olmadi yapali bakalim hayirlisi insallah:)

canım bi doktora gitsen keşke kan testiyle baksınlar gebe değilse adet söktürücü ile olsan iyi olmaz mı. ben dün doktora gidecektim sabah hazırlanırken adet oldum gerek kalmadı. adetim bittikten sonra da soğan kürünü uygulamaya başlayacağım düzenliyormuş adeti

Back
X