- Konu Sahibi pembemasal
- #2.261
daha erken tatlım önce bir moda gir 3-5 ay olmazsa sende denersin soğanı moğanı....ben nekadar bilgisizmişim yaaaaaaaaaa:26::26::26:
Kürler pozisyonlar falan ???????????
Hamile kalmak la ilgili geniş bir araştırmam yapamam lazım demekki :26: Bana yardımcı olurmusunuz rica etsem
5 aylık evliyim doğum konturol hapını bu ay bıraktım bu kürler benim için geçerlimi yoksa çokmu erken :26:
takılma testlere yalan söylüyor onlar heheecok cok tesekkür ederim gercekten burada kendimi daha iyi hissettim gelirken test almıstım şimdi yaptım tek çizgi bile cıkmadı test gecersiz galiba yada negatif... Bizimde sınavımız bu sanırım rabbim tüm isteyenlere saglıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip eylesin.
arkadaslar help help
ben 3-4 gundur gazdan geberiyorum hatta ucuyorum. Karnim sisti, memisler de sertlesmeye basladi. Benim bat 7 mart. Sizce birseyler olabilir mi? Bir de 2,5 kilo aldim 1 haftada. Heryerim sisti ya
![]()
mukutçum mukutçum sorma o gazı bende çatlayacam iki gündür ölüyorum şişlikten benim bat 6 mart neler oluyor anlayamadım.. çamaşırımada minicik iki damla pembe bişiler gelmiş onuda anlayamadım,,,