• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben nekadar bilgisizmişim yaaaaaaaaaa:26::26::26:
kürler pozisyonlar falan ???????????
hamile kalmak la ilgili geniş bir araştırmam yapamam lazım demekki :26: bana yardımcı olurmusunuz rica etsem :16:
5 aylık evliyim doğum konturol hapını bu ay bıraktım bu kürler benim için geçerlimi yoksa çokmu erken :26:

bende bu ay bal corekotu tarcın kullandım ardındanda sogan kuru uyguluyorum ınsallah ıse yarar ama bal corekotunun hıc ararını duymamıstım ne gıbı zararları varmıs ki acebaa:26:

gerçekten emin değilim zararı gerçekten varı yazılanların ne kadar doğru ? ama okuduğum için yazmak istedim ne olur ne olmaz diye

ben nekadar bilgisizmişim yaaaaaaaaaa:26::26::26:
kürler pozisyonlar falan ???????????
hamile kalmak la ilgili geniş bir araştırmam yapamam lazım demekki :26: bana yardımcı olurmusunuz rica etsem :16:
5 aylık evliyim doğum konturol hapını bu ay bıraktım bu kürler benim için geçerlimi yoksa çokmu erken :26:

hem de çooooooooooooookkkkk erken :)))

anladm canım ınsallah bı zararı olmamıstır gercı içim ferah ama

benimde kafama takıldı nerde okumuş olabilirim diye google a baktım veeee yine burda topic var bal tarçın çörekeotu karışımın zararı yada yararını görenler diye...

kullandım hemen hamile kaldım diyen de var kullandım adet düzenim bozuldu diyen de...

aman yaaaa Allahım doğal yollardan nasip eylesin kafam karıştı

ii bari soğanla pek aram yokta :25::25:

aranızda uzun zamandır bebiş bkleyenler var anladığım kadarıyla inş en kıza zamanda gelir bebişler :emir_bebek::emir_bebek:

a aaaaa öyle deme ama deme öyle :p
ben yemeklere konulan harıcınde soganı agzıma surmem soğan suyunu gayet güzel ıcıyorum valla oh misss:))
bu arada soğan kürünün grıbede faydası varmıs kışa gırerken ıcılınce kışın grıpsız gecırıyormussun saracoğlu söylemıstı yamulmuyosam:44:

ben yemeklere konulan harıcınde soganı agzıma surmem soğan suyunu gayet güzel ıcıyorum valla oh misss:))
bu arada soğan kürünün grıbede faydası varmıs kışa gırerken ıcılınce kışın grıpsız gecırıyormussun saracoğlu söylemıstı yamulmuyosam:44:

canım ben dha başlamadım bu küre. soğan kokusu yok diolar dogrumu. ben rahatsız olmam hayatta bayılırım sogana da sevmeyen arkadaşlar için souroum

Arkadaslar help help

Ben 3-4 gundur gazdan geberiyorum hatta ucuyorum :33:. Karnim sisti, memisler de sertlesmeye basladi. Benim bat 7 Mart. Sizce birseyler olabilir mi? Bir de 2,5 kilo aldim 1 haftada. Heryerim sisti ya :1:

bende yemeklerin dşımda soğan yiyemem ama kayınvaliden zayıflamak için soğan suyu içti kokusundan benim midem dışına çıktı :37:
yinede büyük konuşmayım gün gelir bende içerim:26:

bizim bu ayki sloganımız pozitif düşün pozitif olsun.... sende iyi düşün test sonucu pozitif gelsin...sıkma tatlım canını hersey olacağına varır varsın negatif olsun...sağlığımız yerinde olsun her ay deneriz... canımıza sağlık
cok cok tesekkür ederim gercekten burada kendimi daha iyi hissettim gelirken test almıstım şimdi yaptım tek çizgi bile cıkmadı test gecersiz galiba yada negatif... bizimde sınavımız bu sanırım rabbim tüm isteyenlere saglıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip eylesin.

bravo ıyı yapmıssın en azından tumden kesmıstır sesını senden harıc bırılerıne de sormaz olur ınss:9:

tatlım geçende banada bi tanıdık sordu bende ona şakayla karışık dedimki..
önce nezaman evlenencen diye sordunuz evlendim şimdi çocuk nezaman diyosunuz 1. Olur budefa 2. Nezaman dersiniz dedim sizin isteklerjinizinde bi sonu olmalı dedim..
Allah nezaman verirse ozaman olur dedim sustu ve kaldı heheheheh:

Cok iyi cevap tammm cukikkk :46:

tatlım sogan suyunu ıcıyosun ya ne tıp degsıklıkler oldu yazdım ama sana kacırmıssın galıba cevap vermedın bende acayıp akıntı yaptı su 3 gundur ıyı mı gelıyo kotu mu gelıyo sen bu konuda bayagı arastırma yapmıstın:)ne dersın bu duruma:))

Arkadaslar help help

Ben 3-4 gundur gazdan geberiyorum hatta ucuyorum :33:. Karnim sisti, memisler de sertlesmeye basladi. Benim bat 7 Mart. Sizce birseyler olabilir mi? Bir de 2,5 kilo aldim 1 haftada. Heryerim sisti ya :1:

:))bırseylermı var yoksa sana bır haller olmus:))saka bır tarafa az kalmıs hadı hayırlı haberlerınız beklıyoruz:)

:))bırseylermı var yoksa sana bır haller olmus:))saka bır tarafa az kalmıs hadı hayırlı haberlerınız beklıyoruz:)

Hayirlisi allahtan.... Ama cok garip oldum ya. Hele o gaz yok mu anlatamam. Hamilelikte boyle belirtilar var midir sizce :1:

Back
X