• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ramrod bende bırkac ay önce kırmızıları gorunce ağlaya ağlaya buraya gırmıstım aglayarak yazmıstım buraya mesajları ama saolsun burdakı arkadaslar moralımı duzelttıler buraya gelmeye deam et umıdını hıc ama hıc kaybetme canım bırbırımıze destek olucaz öyle başa cıkcaz sorunlarımızla..yoksa dısarda kıme anlatabılırsın kı senınle aynı seylerı yasayan ınsanlardan baska daha ıyı kım anlayabılır ki seni:29:

herkez buraya aynı sıtılde gıryo demekkı bende oyleyıdım sımdı gule oynaya yazıyorum cunku hersey olacagına varıyo elımzden gelenı yapıp once allaha sonra dualarımzla ve sızlerle ayakta kalıyorum buda gzuel benım ıcın bu arad sogan suyu benı mahvettı sen nelere yapıyosun:)

ana senın ıcın cok erkend egılmı yahu:)bız ancak bunları hafta sonu gorecegız dıye umutluyum bılmıyorum bende hıc bırsey yok nden olb acaba:))bu sogan suyu ıcımde dısımda hıc bırsey bırakmadı walla:))ı

ayyy bilmiyorumki canımya belkimde yumurtluyorumdur ayyyy:
Aman bişeyin olacağı yok her ay aynı şikayetler bende kisteyok allaha şükür ama neden olduğu belli değil hehehe:

ay masaaallah yaaa zaten biz takinti yaptigimiz icin boyle oluo galiba hayirlisi artik:1:

evet kıslar takmayalım olayı bir görev haline getirmeyelim. yoksa sizde ilerde benim eşimden duydugum gibi söler duyabilirsiniz. " BENI KULLANIP ATTIN, NAMUSUMU KIRLETTIN, NE ICINDI HA NE ICINDIIII" gibi replikler kurabilirler yane:)) Allah insallah hayırlı zamanda versin kızlarr

canim alttan muaynede oyle korkulucak bisey yok bence sahsen ben mecburi kurtaj bile oldugum icin onda bile aci cekmedim hic korkma benceee:20:
Sağol canım ya elimden geleni yapcam cesaret sabır hepsini toplayıp gitcem inş bende, sanada çok geçmiş olsun canım Allah böyle acılar yaşatmasın hiç birimize

şu sogan kürü bi işe yarasın hepınızı başlatcam bakın görün :p

ay walla bende oyle yapacagım sogan kurunu duzenlı kullandım su saat kadar ama asırı derecede akıntım oldu sende ne degısklıkler oldu canım bunu sorup duruyorum akıntım olması ıyı gelıyo anlamına mı gelıyor...

evet kıslar takmayalım olayı bir görev haline getirmeyelim. Yoksa sizde ilerde benim eşimden duydugum gibi söler duyabilirsiniz. " benı kullanıp attın, namusumu kırlettın, ne ıcındı ha ne ıcındıııı" gibi replikler kurabilirler yane:)) allah insallah hayırlı zamanda versin kızlarr

heheheheheheh:
Ayy çok tanıdık geliyo bu replikler banahahah:

ramrod bende bırkac ay önce kırmızıları gorunce ağlaya ağlaya buraya gırmıstım aglayarak yazmıstım buraya mesajları ama saolsun burdakı arkadaslar moralımı duzelttıler buraya gelmeye deam et umıdını hıc ama hıc kaybetme canım bırbırımıze destek olucaz öyle başa cıkcaz sorunlarımızla..yoksa dısarda kıme anlatabılırsın kı senınle aynı seylerı yasayan ınsanlardan baska daha ıyı kım anlayabılır ki seni:29:

hepimiz ayniyiz galiba:1: zaten bazen anlattiklarinizda o kadar kendimi goruyorumki inanamiyorum kizlar ne gulki boyle bi yer var birbirimize destek oluyoruz :kkk:cevremdekilere solesem negatif konusuolar hep bende hic ses cikarmiorum nasip diorum tamda korunmayi birakmadik diyorum Allah affetsin:17: kulagimi herkese tikiyorum istemiyomusun evleneli ne kadar oldu bak bebegini kaybettikten sonra hemen yap hadim ama yeter diyenler:36: sanki ben yapmak istemiorum:( herkes bi kez dusunup konussa ne guzel olur

hepimiz ayniyiz galiba:1: zaten bazen anlattiklarinizda o kadar kendimi goruyorumki inanamiyorum kizlar ne gulki boyle bi yer var birbirimize destek oluyoruz :kkk:cevremdekilere solesem negatif konusuolar hep bende hic ses cikarmiorum nasip diorum tamda korunmayi birakmadik diyorum Allah affetsin:17: kulagimi herkese tikiyorum istemiyomusun evleneli ne kadar oldu bak bebegini kaybettikten sonra hemen yap hadim ama yeter diyenler:36: sanki ben yapmak istemiorum:( herkes bi kez dusunup konussa ne guzel olur

canım sen onlara hiç bakma. onlar hep konusur öle. ne demisler agzı olan konusuo. sen kendine bak esine bak. Allah zamanını bilir. kimseye cevap vermek zorunda degilsin soranlara düşnmüoruz de gitsin. hele hele bole şeleri hiç takma kafana

kizlar sagolun valla kendimi cok iyi hissediyorum bi dus aliyim hepten kendime geliyim:38: iyiki varsiniz hep dualarimdasiniz:71:

canım sen onlara hiç bakma. onlar hep konusur öle. ne demisler agzı olan konusuo. sen kendine bak esine bak. Allah zamanını bilir. kimseye cevap vermek zorunda degilsin soranlara düşnmüoruz de gitsin. hele hele bole şeleri hiç takma kafana

haklisin cnm bende artik oyle yapiorum hakkimizda hayirlisi:)

Haklısın bide böyle bir durum var bunuda duymuştum, cesaretimi toplayıp kapısını çalacağım doktorun ama kimbilir kaç tane bakıyo öyle dimi günde ne var çekincek utanacak, en azından içim rahatlar varsa bişiy söyler önlem alırız

doktora gitmek o açıdan kabusa dönüyor ama ne kadar erken olursa o kadar iyi benim gittiğim doktorlar 1 yıla kadar müdahale yapılmaz dediler biz 2. ayda paniklemeye hazırız :1:folik asit için folik plus çok iyiydi bir dönem kullandımda grip olmuştum onu bile ayakta atlattım şimdi içmiyorum ara verdim folik plusda d vitamini ve kalsiyumda var 7 8 tl bişey 90 tane oluyor içinde

haklisin cnm bende artik oyle yapiorum hakkimizda hayirlisi:)

tatlım geçende banada bi tanıdık sordu bende ona şakayla karışık dedimki..
önce nezaman evlenencen diye sordunuz evlendim şimdi çocuk nezaman diyosunuz 1. Olur budefa 2. Nezaman dersiniz dedim sizin isteklerjinizinde bi sonu olmalı dedim..
Allah nezaman verirse ozaman olur dedim sustu ve kaldı heheheheh:

önce nezaman evlenencen diye sordunuz evlendim şimdi çocuk nezaman diyosunuz 1. Olur budefa 2. Nezaman dersiniz dedim sizin isteklerjinizinde bi sonu olmalı dedim..

evet mantıklı cevaplar:) katılıyorum.

süpermiş ya çok tuttum bu lafı bende eşimin üzerine atıyorum daha zamanı var bekliyelim diyor diye o zn bişey diyemiyor kimse

Back
X