- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
Vurmussun artik is isten gecmis, emin ol su forumda kusursuz anne yoktur. Lakin vurarak cocugu iyice kudurtursun der buyukler. Gudin parka bahceye salin oyun oynasin hatta bu sogukta gerekirse camurla da oynasin enrrjisini atsin enerjiyi atinca sakinletiyorlar. Duduklu tencereden pay bic buharını atmafan bi kapagi ac bakalim neler oluyor :) bu da o misal iste. Gecmis umrumda degil ama ilerisi icin diyorum dini boyutta da hos karsilanmaz cocuga dayak. Ben cocuguma kizmiyorum bileee diyen anne bile bana inandirici gelmez ama dayagi yapma be kardesim tamam mi gecmise sunger cekmeye gayret et ve cocugunu karsina alip bu pismanligini teeeek tek anlat. Sonrada enerjisini atmasi icin elinden geleni yap.Evet kızıma vurmuşluğum var utana utana yerin dibine gire gire söylüyorum bunu, kızım çok hiperaktif aşırı derecede, hergün o yattıktan sonra oturup ben anne olmayı hakketmiyorum o kadar evlat hasretiyle yanan annelere haksızlık bu diye diye kendimi yeyip bitiriyorum. Psikolojik bir tedavi gördüm sadece kızım için ama bana yan etkileri olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Benim buyuk iglan da asiri enerjik markete giderken yanimda gorururum temizlik yaparken karisir bana bende eline bez veririm hadi bak kontrol et temiz yaptim mi yapmadiysam sen duzelt temizle derim bazen bahceye indirir camur oyntirim bi bakmisim ki yorulmus gozler gidiyo uykuya.. Dediklerimi dusun.