- 29 Ocak 2021
- 1.734
- 5.166
- 108
- Konu Sahibi RuhunSarisin
Anlattıklarınızdan yola çıkarak lütfen o filmi izleyinArkadaşları ile ilişkisi iyi, sosyal hayatında uyumlu bir çocuk. Babasıyla da arası iyi. Nedense hep ben kötüyüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattıklarınızdan yola çıkarak lütfen o filmi izleyinArkadaşları ile ilişkisi iyi, sosyal hayatında uyumlu bir çocuk. Babasıyla da arası iyi. Nedense hep ben kötüyüm.
Bende 2. Sınıf erkek çocuğu annesiyim.Merhaba arkadaşlar. Ben 2. Sınıfa giden, erkek çocuk annesiyim. Son dönemlerde oğlum beni o kadar zorluyor ki anlatamam.
Laf söz dinlemiyor, agresif davranışlari mevcut. Kimde ne görürse istiyor, almazsak aldirana kadar ısrarcı oluyor. Ödevlerini yapmıyor ve sorumluluklarını yerine getirmiyor. Ben bir anne olarak artık çocuğuma nasıl davranacağımi, nasıl yol haritası çizecegimi bilemiyorum. Beni çok yoruyor.
Evde bize kök sokturen çocuk, dışarıda sosyal hayatında melake bir çocuk. Çok iyi, çok efendi, sakin bir çocuk olarak gösteriliyor.
Bazen ben iyi anne değilim diyorum. Bu çocuğa iyi annelik yapamadığımi düşünüyorum .
Anne olan kadınlar, bana yardım edin . Yardımcı olun, ne yapmam gerekiyor. Anne olmak bu kadar zor olmamalı. Yorucu olmamalı diye düşünüyorum.
Kurallarınız var mı ve net mi?Merhaba arkadaşlar. Ben 2. Sınıfa giden, erkek çocuk annesiyim. Son dönemlerde oğlum beni o kadar zorluyor ki anlatamam.
Laf söz dinlemiyor, agresif davranışlari mevcut. Kimde ne görürse istiyor, almazsak aldirana kadar ısrarcı oluyor. Ödevlerini yapmıyor ve sorumluluklarını yerine getirmiyor. Ben bir anne olarak artık çocuğuma nasıl davranacağımi, nasıl yol haritası çizecegimi bilemiyorum. Beni çok yoruyor.
Evde bize kök sokturen çocuk, dışarıda sosyal hayatında melake bir çocuk. Çok iyi, çok efendi, sakin bir çocuk olarak gösteriliyor.
Bazen ben iyi anne değilim diyorum. Bu çocuğa iyi annelik yapamadığımi düşünüyorum .
Anne olan kadınlar, bana yardım edin . Yardımcı olun, ne yapmam gerekiyor. Anne olmak bu kadar zor olmamalı. Yorucu olmamalı diye düşünüyorum.
Bu sağlıklı bir çocuk nasıl davranırın tanımı aslında,çocuğunuz dışarıda melek değil sadece kendini güvende hissetmediği yanında güç alacağı anne ve babasının olmadığı ortamlarda dikkat çekmemeye çalışıyor,akranlarından yada çevresinde gördüklerinden nasıl geri dönüş aldığını bilmediğimiz için çocuklar kendilerini korumaya alıyorlar ve gün içerisinde kendilerini bu konuda o kadar çok zorluyorlarki evlerine yani güvenli ve rahat gissedecekleri alana geldikleri zaman bütün biriktirdiklerini anne ve babaya yüklüyorlar,o sinir patlamaları,nazlanmaları,ağlamaları gün içerisinde yükledikleri duygular aslında,ben herzaman dışarıda çok agrasif,kavgacı arkadaşlarına zarar veren çocukların problemli olduğunu düşünmüşümdür çünki evde anne ve babanın ilgisizliğine,şiddetine yada hakaretine maruz kalan çocuk sizin çocuğunuzun yaptığının tam tersini yapar ve evde değil dışarıda kendini daha rahat ve güvende hisseder,kendi başının çaresine yalnız başına bakmayı öğrenmiş çevreden korkmayan çocuklar bunlar,ne zaman bu şekilde problemli bir çocuk görsem ailesinde sıkıntı olduğunu çok rahatlıkla anlayabiliyorum,insanlar herkesi kendileri gibi psikolojiden anlamayan düz tiplerden sanıyorlar ama çoğu insanın inanılmaz analiz yeteneği var,bu durumu veliler,öğretmenler vs herkes farkedilebiliyor aslında,anne baba olarak nasıl ebeveynler olduğumuz çocuklarımızın davranışından yansıyor gizlemek mümkün değil.Merhaba arkadaşlar. Ben 2. Sınıfa giden, erkek çocuk annesiyim. Son dönemlerde oğlum beni o kadar zorluyor ki anlatamam.
Aynı versiyon X 2 düşünün.Merhaba arkadaşlar. Ben 2. Sınıfa giden, erkek çocuk annesiyim. Son dönemlerde oğlum beni o kadar zorluyor ki anlatamam.
Benim 5 yaşında oglusum. Ekrani sifirladigimdan beri eve huzur geldi. Öyle günde yarım saat falan da yok, bildiğiniz sıfır ekran. Televizyonu kaldırdık, hiçbirimiz izlemiyoruz. Kızımda hırçınlik sorunu yasamamistik. Oglum çok hircindi, laf dinlemiyor ağlama krizlerine giriyordu. Nerdeyse 6 ay oldu ekranı keseli, artık hiç istemiyor. Ama yanında biz de izlemiyoruz hiçbir şey. Sadece çalışmamız gerekiyorsa bilgisayarimizdan işlerimizi yapıyoruz.Merhaba arkadaşlar. Ben 2. Sınıfa giden, erkek çocuk annesiyim. Son dönemlerde oğlum beni o kadar zorluyor ki anlatamam.