Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz??

Arkadaşım sana boşuna ümit vermek istemem ama ben<0,01 amh değeriyle 4 kez hamile kaldım 3 ü düşükle sonuçlandı çünkü kan pıhtılaşması problemim varmış sonradan öğrendim.2 kez başarısız tüp bebek tedavisi gördüm yumurta gelişmedi.doktorum artık denemeyelim pek ümit yok dedi.4 ay sonra doğal yollardan hamile kaldım ve bir kızım oldu.(38 yaşımda).bunları neden mi anlatıyorum çünkü içindeki umudun asla dinmeyeceğini biliyorum benim dinmemişti.hep umut ettim ama hayatımı buna endekslemedim.inançlı biriysen dua et faydasını görürsün.olmazsa da eşinle mutlu olmaya bak hayat kısa.

Hayat çok garip işte. Ablam yeğenimin üniversiteyi bitirdiğini bile göremedi.
Keşke olaylar daha farklı gelişseydi.
mekani cennet olsun insallah. O cocugun en buyuk sansi da sizsiniz. Bundan sonra hep birlikte guzel, uzun bir ömrünüz olsun insallah. Bizden önce giden sevdiklerimize zaten kavusacagiz bir gun.

Ben de 4 senedir uğraşıyorum. maddi manevi sıfırı tüketene kadar benden hiç yumurta eşimden hiç sperm çıkmayana kadar umudumu kaybedemem herhalde insanın elinde değil. 4 senedir 1 kere bile kendiliğinden hamile kalmama rağmen adet dönemi yaklaşınca hep acabalar aklımda...

Çok sevindim canim Allah sağlıkla kucaklamalı nasip etsin teoride ben de sen gibi düşünerek girdim son tedavime.. olmadı biraktim iste ama içimde nasıl bırakırım onu çözümleme makasındayım :)

Allah bağışlasın canim çok sevindim adına önerin için de çok teşekkür ederim

Amin canim inşallah sen dr en yakın zamanda mucizenle kucaklasirsin

Yaa ne tatlısınız çok duyduygulandırdınız beni Allah insallah sizin de kalbinizin muradını versin kısa surede.. bol bol dua ediyorum.. insanları özellikle esimi üzmemek ve güçsüz görünmemek adına sanirim kendimi çok tutuyorum o da olur olmaz yerde dökülüyo iste çok zoruma gidiyo böyle olmak.. bu halimden kurtulmak istiyorum artık

tutmayin kendinizi aglamak isyan etmek gucsuz gorunmek degildir ki.tam tersine aglamak rahatlatir insani.insanlar ne derse desin icinizden geldigi gibi hareket edin.onemsemeyin kimseyi icinize attikca ilerde daha kotu olursunuz bi yerde patlak verir.bi gun gozyaslariniz durana kadar aglayin bagirin sonra bakacaksiniz ki artik aglamak yok.ben suan o evredeyim katilastim resmen.can yucelin dedigi gibi acı doruga geldiginde gozyasi gelmezmis neden hic aglamadigimi anladim.sizde uzulmeyin lutfen hersey gecip gidiyor unutuyoruz

Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin tez vakitte..

Üzüldüm gerçekten..
Yerinizde olsam tedaviden tamamen vazgeçerdim.
Önce vüdudumu ve zihnimi rahatlatır oluruna bırakırdım.
Belki mucizeniz o vakit gerçek olur bilemeyiz..

İki teyzemin de çocuğu olmuyor, birisi 2 kardeşi evlat edindi 30 yaşına bastılar neredeyse ve çok da bağlılar birbirine. Diğerinin 5 yıldır umudu hiç bitmedi hala tedavilerle uğraşıyor. Bence zamana bırakın her şeyi. Stres yapmayın yaş da geçiyor diye. Üzerinizden o ağırlık kalksın ki güzel şeyler gelip bulur sizi.

Benim de tek yumurtalığımda hiç yumurta olmuyo.. diğerinde de oluyo ama iste gebeliklerim de devam etmediği için artık ümit taşımaya bile korkar oldum.. allah bağışlasın bebeğinizi

Allah hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün insallah ne zor biliyorum

Merhaba arkadaşlar tüp bebek ile çocuk sahibi olduk bizde,burda bir teyzemiz var yasi büyük bir kaç tarif verdi yapmak isteyene yaziyorum
Adetin 3. Günü sabah aç karnına balla karıştırmış ezilmiş çörek otu 5 gün yenecek bu yumurta kalitesini artırmak için.1 çay kaşığı kadar
2. Tarif hayıt tohumu ve bal karıştırılıp sabah aç karnına yenilecek 5 yada 6 gün bunlar 1 çay kaşığı kadar
3 tarif adet bittikten sonra ebe gümeci toplanacak sıcak suda ezilecek yada robotta çekin içine sıcak su katarak o karışımı teninizi yakmayacak sıcaklıkta ince tülbent içine koyun iç çamaşırı na bırakın uyuyun sabah yikayin bir kaç gün yapın hep taze olsun iltihap varsa aksın gidiyor inşallah şifa olur.

Sürekli umut ederek başa çıktım inanmaktan vazgeçmeyin . Birde çörek otu bal tarçın karışımını öneririm size ben kullandığım tüp benek tedavilerinde kaliteyi arttırmıştı

Ben vazgeçtim ama bi de kalbim vazgeçse hiç fena olmazdı :)

Çok sevindim canim Allah sağlıkla kucaklamalı nasip etsin teoride ben de sen gibi düşünerek girdim son tedavime.. olmadı biraktim iste ama içimde nasıl bırakırım onu çözümleme makasındayım :)
Allah razı olsun canım. Rabbim senin de gönlünün muradını verir inşallah. Kendi kendine zorlanıyorsan bi psikoloğa git canım kesinlikle faydası olur.

Sürekli umut ederek başa çıktım inanmaktan vazgeçmeyin . Birde çörek otu bal tarçın karışımını öneririm size ben kullandığım tüp benek tedavilerinde kaliteyi arttırmıştı
Ben denedim canim ne carsa yedim ictim.. 1 tedavimde 3 çok kaliteli embriyo oluştu ikiz gebelik oldu ama onları da kaybettim malesef.. artık umutlanmak istemiyorum..

Aynı dert bendede var tam unuttum Rahatım diyorum densizin biri geliyor ay sende bitane doğuramadın benim 4 cü bile yolda.. diyor.. kalbimi paramparça edıp tekrar hatırlatıyor.. Sen unutmak istesende ınsanlar rahat bırakmaz canım.. 4 yıldır olmuyor sebebsiz infertilite.. bu yıl ılk kez tüp bebek için gün sayıyorum son 4 hafta kaldı yani ortalama 6 hafta sonra bi melek olacak rahmimde inşallah sıkı sıkı tutunur bana.. umut ediyorum çok istiyorum.. yıllardır ben neler yaşadım bi allah bilir bide ben.. rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin.. allah ol desin herşey olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…