Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz??

Selam hayirli ugurlu olsun. Beninde 4 kimyasalim var malesef. Doktor kan pirtilasmasina yatkinlik var dedi. Hibor 5000 lik 0.2ml igne basladi. Yazinizi okuyunca tedirgin oldum acaba dozaj az gelirmi diye. Siz hangi igneyi kullaniyirsunuz dah a dogrusu kaclik. Testim ekte. Umarim saglikla kucagimiza aliriz

Aaa. Çok sevindim sizin için.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım bende homozigot mutasyon vardı ama ona rağmen hibor 3500 kullandırmışlardı kadın doğumcu.. şu andaki gebeliğimde oksapar kullanıyorum 6000 lik. Ama bu dozu hematoloji kanama zamanını falan ölçerek saptadı bu genetik teste göre belirlemedi yani.. o yüzden tam bilemiyorum.. istersen bi hematolojiye gözük yine de.. Sağlıkla doğsun inşallah

Insallah canim sende saglikla kucagina al insallahhhhhh

Ayyy çok sevindim yaaa ! Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.

Sizin adınıza çok sevindim, Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah darısı bana, Rabb'im bana da nasip etsin hayırlısıyla

Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah.

Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına.

Tam ben hamileyim senin için dua edeceğim yazmak için konuna girmiştim ki güzel haberi okuyup sevindim adına çok Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Masallah suphanallah o kadar sevindim ki anlatamam Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Mevlam dilerse hersey kolay.
Hangi gende pıhtılaşma var acaba?

Banada dua eder misin 6.5 yıldır bekliyorum
MTHFR c677t homozigot
tüp bebekle gebelik oldu iğne kullandıgım halde dusuk oldu

Çok teşekkür ederim güzel dilekler için.. hayırlısı diyebiliyorum.. ne kadar bu konu benim icin artik kapandi demek istesem de diyemiyorum iste..

İnanamıyorummmm ay ne güzel bir haber buuuu gibigibiyim Allah tamamına erdirsin

Neler neler yazışmışız, benim taaa o zamandan içime doğmuş demek kiii... çok mutlu oldummm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…