Anne olamamanın acısıyla nasıl başa çıktınız? Nasıl kabullendiniz??

Aminnnnn çok teşekkür ederimm canım

Günaydın.
Allahım bu büyük imtihandan hayırlısıyla sağlıkla çıkmayı nasip etsin inşallah.
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
Verebilecek pek aklım yok,bol bol dualarım var gördüğün gibi arkadaşım.
Eminim zordur,çok zordur.

Ayy ne güzel bi hikaye İçimi ferahlattı gerçekten çok teşekkür ederim Allah evlatlarını sana bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler versin beraberce.. Çok dua ediyorum ama daha da çok edicem herşeyin hayırlsı olsun inşallah herkes için

çok yakın bir tanıdığımıza ünlü bir tüp bebek merkezinden sizde hiç umut yok boşuna gelip paranızı ve zamanınızı harcamayın dediler. onlar da akışına bıraktı, çocuk yapma düşüncesi olmadan sadece birlikte olmanın tadını çıkarttılar..sonuç:kız 6 aylık hamile :) belki de biraz zihninizi rahat bırakmanız gerekiyordur

allah razı olsun

sen çocuk istemiyordun değilmi Lalecim hatırladığım kadarıyla konuyla pek ilgisi yok ama toplumsal konuşmalardan çocuk yok mu sorulayla çocuksuz aile olunmaz imalarıyla baskılarıyla nasıl başa çıkıyorsun merak ettim

bana da dua edermisin anne olmayı çok istiyorum mucize bizi bulsun

ALLAH yardımcın olsun. Biraz izin ver kendine zaman tanı ama bu süreçte kendini rahatlat. Eşinin evlatlık istemediğini söylemişsin olabilir. Bu eşlerin birlikte karar vereceği Bi durum. Ama bu süreçte seni oyalayacak kafanı rahatlatacak Bi şeylere ihtiyacın olabilir. Bir kedi yada köpek sahiplensen senin için onunla ilgilenmek kafanı dağıtmana yardımcı olabilir

prosödürler çok ağır geldiği için istemiyor daha çok aslında.. Donasyonu da istememe sebebi inancı diyeyim.. Kestirip atmadı aslında çok araştırdık çok fazla yaptırımlar var çocuğa erken yaşta söylemek gibi mesela ve konu komşuyla tüm aileyle arkadaşlarla görüşmek herkesin haberi olması gibi mesela bunlar eşimi bu fikirden uzaklaştırdı malesef

O kadar haklısınız ki işte ben de tam sizin gibi olmak istiyorum.. Eşimi en son tedavide bi arkadaşımızla konuşurken duydum banyodan kulak misafiri oldum.. Kardeşim yazık değil mi bu kıza bana göre bişey yok gidiyorum sperm veriyorum bitiyo ama bu kızın çektiklerine bak, ben bu kadını seviyosam onu da düşünmek zorundayım üzüntüden hasta olucak, bu ilaçlardan bişey olucak diye korkuyorum falan diyodu.. Yine ağlamıştım ama o kadar haklıydıki işte orda bana dank etti.. Vazgeçmeliyim bu sevdadan diye.. Ama nasıl işte onu bilemiyorum.. Söküp atabilsem bu beklentiyi içimden keşke.. Sanırım destek almam şart bu konuda..

E Esila09 bu kabagin sahibi hikayesi beni aglatti...
Her gun dua ediyorum cocugu olmayan kardeslerime insallah Allah onlarinda bir gun kucaklarini doldurur diye...
gibigibiyim
Ben de cok ugraslar sonucunda hamile kalabildim... acinizi tam anlayamasamda ortak llmaya calistim. Cevrenin baskisi, icimizden gelen bebek istegi oyle guclu oluyor ki her gun aglamakli geciyor biliyorum... ama Rabbim cok buyuk umudunuzu kestiginiz anda hic aklinizda yokken belki Rabbim o kucuk hucreyi buyutur ve eviniz şenlenir canim kardesim. Allah yardimcin olsun...

Çok teşekkürler canım güzel dileklerin için .. Malesef evlat edinme prosödürleri de çok çok ağır ülkemizde..

eşin iyi bir adam bak
çogu erkek anlamaz bu sürecın yıpratıcı oldugunu
bu bakımdan cok sanslısın

Canım çok sağol Malesef o insanlar hep hayatımızda heryerdeler.. çok laflar işitiyorum da artık duymamaya çalışıyorum ne kadar canımı yaksa da.. Ama gerçekten bu içimdeki bitmeyen umut beni herşeyden çok yıpratıyo İnşallah tedavin çok yolunda gider bebeğini sağlıkla sevgiyle kucaklarsın

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarınız yeter zaten

inşallah sen de

Çok teşekkürler canım 3 tane kedim var Onlara ölürüm ben onlar benim herşeyim

Canım benim Allah bebeğini sağ sağlim doğurup büyütmeni nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…