- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
- Konu Sahibi gibigibiyim
Inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarınizi alin kucağınıza hiç tedavi falan gerekmesin esimin testlerinde hic sorun cikmadi benim yumurta rezervim az.. doktorlarin dedigine gore rezerv azaldikca kalite dusuyo.. ama biz aldirdigimiz bebeklere de genetik test yaptırdık kromozomal bi bozukluk da çıkmadı.. bi türlü çözemedik bu kayıpların nedenini.. demekki hayırlısı bu diyorum ve kabullenmeye çalışıyorum artık iste.. kabullenmenin yollarını arıyorum.. umarım bulabilirim.. halanızın adına çok çok sevindim.. allah uzun ömürler versin
Rezervin az ise yumurtlarin da kalitesiz mi oluyo pek anlamiyorum bu işten ama.. bi arkadasimda evlendi 2 ay denemisler olmamis hemen doktora gitmisler. Doktor demiski senin yumurtalarin erimis ( ne demekse ? ) klomen vermis. 3.ayinda hamileydi.
Yani demekki diyorum allah isteyince mutlaka oluyor. Yumurtada olmasa spermde olmasa ve ben sasip kaliyorum. Senelerce yumurtlama gunumde (ultrason takibi) iliski yasadim. Yok olmuyor sanki kapali butun yollar. Bizde hicbir sorun olmayinca yapacak birsey de bulamiyosun. Allaha sukur yine sorun olmasida kotu birsey..
Olmamasi imkansizken ,olmasi imkansiz oluyor.
Eltimde 3 ayda bir bazen hic adet gormez adetleri hic duzenli degil. Evlendi 2. Ayinda 1 aylik hamileydi..
Yani cevrem bana gore ! Mucizelerle dolu ama kimse bu mucizelerin farkinda degil.
Allah bekletiyosa vardir bi bildigi , allah hayirlisiyla bir evlat versin , allah bizede nasip etsin demekten baska çare kalmiyor malesef. Çunku çare yok. Elimizden hicbirsey gelmiyor. Bende haziranda tup bebek yaptirmak istiyorum. Ama 1.senem dolunca rapordan yararlanabliyorum. Ama dusunuyorumda ya haziranda yaptirdigimda tutarsa o 6 ay beklemek benim gozumde nasil buyuyor anlatamam. Hep bir umut. Haziranda yaptirirsam ve tutmassa ikinciyi de 1.senem dolunca yaptirmak istiyorum. O yuzden cok cok kararsizim. Keske bir gece ruyama girse şu zamanda şu cinsiyette şu tipte bir bebegin olacak diye allahim ne guzel olurdu. Hergun onun hayalini kurar onu beklerdim..
Ama suan sadece cevremdeki hamilelerin sosyal medyada ellerini karinlarina koyup melegim geliyor yazip paylastigi fotograflarini, huzunlu gozlerle like yapabiliyorum...