• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne oğluyla evlenmiş

Tövbeeee Allahım neler duyuyorum ben yaaa bu ne yaaa ııııyk iğrenççç,ben de bi kadın tanımıştım bi arkadaşımın annesiydi ve oğluna aşıktı resmen,bu haberi duymasın o da kocayı boşar oğluyla evlenmek ister,allah böle kadınları kahretsin yaa başımıza taş yağacakkkkk

ya ben amcasının halasını oğluyla kızıyla ilişki kuranları ayıplarken bunlar benim midemi bulandırırken olaya bak. yok yok ben artık hiç bi ilişkiye şaşırmıyorum. insanlarda ne ahlak ne mantık kalmadı. ama kimsede çıkıp bu aşk ne yapalım demesin. aşkın da bi mantığı vardır aşkı iyice aşağıladılar ya sinir oluyorum

Bunun gerçekliğini araşptırırken googlede öz kızına tecavüz eden babalarla karşılaştım hemde bir değil iki değil bir sürü haber farklı farklı şehirlerden üstelik türkiyeden adana konya şırnak daha bir çok yerde :S:S:S yuh yaa :(

allah seni kahretsin kadın gibi iğrençler böyle birşey allahım sen koru aklımı..

arkadaslar dünyanın sonu geliyo neler olmuyoki artık duydugm hiçbir seye sasırmıyorum insanlar insanlıktan cıktı allah yardımcımız olsun

Back
X