- Konu Sahibi incitanemtuana
ayrıca çok güzel bir yazı bizlerle paylaştığın için tşk ederim canım sağolasın:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikaydı gerçekten. yüreğine ellerine sağlık.
anneyim ve çocuğumu düşününce bile içim sıcacık oluyor!:1hug:dünyadaki en büyük ve bitmeyecek aşk annelerin evlat aşkı bence!....:asigim:
Anne demek evladın uzakta olsa bile onun acısıyla dertlenmek canı yandığında onun canından bin kat daha fazla yüreğinin yanması demektir....
Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.
buna bayıldım annlık nedemektır bılmıyorum ama rabbımnasıp edrse en iyisi olmaya calışacagımsöz veriyorum
ayrıca çok güzel bir yazı bizlerle paylaştığın için tşk ederim canım sağolasın:1hug:
buyruun benim
fedakar cefakar sabırlı seven koruyan
bende anne olmak istiyorumm :) tabi seneyee
amin canımaminn annelr gunugelıyor yıne.eşim ıdyor olsun gulumben sana hedıye alrım sen benım annemolurusn dıyor .eşimin arkadaşlrımz vardı akşam yemkte.yemk yedık içtik sohbet faln .nese biizm dugunle yaşıt ogullarıvar.bız onu oda bızı sevıyor eşime çok duskun cocuk.ben yanındaysam aramıza gırıyor oturyor,eşimi kıskanıyor bnden o derce yanı.balkonda otuyoduk eşimin kucgında bız onunla şakalasıyoduk oda bırden nerdn aklına geldıyse eşime döndu babacım bana döndu annecım dedi guldu,dondum kaldım arkadşada rabbim sizede nasıp etsin inş dedi.o söz tum akşammı mafettı yaa cocougun o kelımesi ..tam rahtlatıyorum kendımı atıyroumkafamdan ufk bısey moralımı bozuyor yaaa.
inş bızede anne baba dıycek evlatlarımz olur
Benimki hiç böyle davranmaz, çocukken de davranmazdı. İşten eve geldiğinde kapıyı açardım iterdi beni. Yüzüme bakmazdı. Hiç konuşmazdı derdim olsa hiç anlamazdı, hani anneler çocuklarının gözünden anlarmış ya, bizde hiç olmadı öyle...kazara hasta olursam ateşim çıkarsa da yattığım yerde döverdi. Dayağı yiye yiye hastalandığımda çaktırmamaya sağlıklı taklidi yapmaya başlamıştım. Belki inanmayacaksınız ama böyle yapa yapa bünyem kuvvetlendi zor hastalanır oldum hala da öyle kolay kolay yatağa düşmem. kaydirigubbakcemile3
Ben de hayırlı evlat ne demek bunu merak ediyorum var mı yazabilecek olan?
ne mutlu sanaki cok duyarli bi ese sahipsin evvet anne olmadan önce esimde beni annelige hazirladi desem yalan olmaz cünkü o benim koca bebegimdi:asigim:
canimsin ya kiyamam sana cocuk akli isde ne bilsinki yarana tuz bastigini bilse hic dermiydi sen yeterki ümidini yitirme canim arkadasim anneligi okadar güzel ifade etmissinki rabbim sanada nasip eder insallah:Saruboceq::teselli:a.s.
:teselli:Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.
çok güzel paylaşımdı cnm emeğine sağlık ...... yaşamayan yaşan kadar bilemez tabi rabbim herkese tattırsın bu duyguyu .......
kımı zamn çok koyuyor yaa.
işte bu zman o zmanalrdan bırı.yuregim çok acıyor