Anne karninda babalik testi

Hössssst bas geri doğru düzgün konuş!!!!
Burası büyük bir platform böyle saçma sapan bir konu açıyorsan tabii eleştiri alacaksın
1 ay araları var diyorsun bebek kaç haftalıksa ona göre çözmen gerekmiyor mu hem
Kimi kandırıyorsun!!
Bide burda ebru ablaya çemkiriyo
Eleştiri alamıyorsan çıkış belli

Gülendam ceza alma ablacım boşuna..
Cevap vermiyordum aslında konusahibinin üslubundan dolayı ama kıyamadım sana da..
Ben fikrimi söyleyince kötü oldum..
Ama o çok rahatça bana kötü kalpli ve anlayışsız diyebildi..
Yani biz söyleyemeyiz fikrimizi ama o istediği gibi saldırabilir..
Ben onu tanımıyormuşum ama o benim kötü kalpli olduğumu tanımadan anlayabilmiş..

Başına nasıl bir durum geldi bilmiyorum.Anne karnında çocuğa dna yaptırabiliyorsun.Ancak bu baya bir tehlikeli.Babaların ikiside aynı anda orada bulunmak zorunda değil.En fazla şüpelendiğiniz ilişkinin testini yaptırın ilk önce. Özel laboratuvarlar hemen yapıyor 1 haftaya sonucu alıyorsunuz.Devletin yerleri sadece mahkeme kararıyla yapıyordu en son.

vallahi anlamıyorum
çok eşli olan erkek olunca tu ka ka
kadın olunca, "herkesin kendi hayatı"
erkek "bi kerelik bi şeydi" dese, "inanma bi yapan bi daha yapar"
kadın "bi kerelik" deyince "tamam"
nasıl oluyor yahu bu iş?
bu ayrımcılık değil de nedir?
zaten iki ilişki arasında bir kaç hafta süre olsa, o zaman babayı bilir konu sahibi, şüphede kalmaz

tamam insanın kendi hayatı, kendi hayatı da
insan kendi hayatını yaşarken de sorumluluklarını bilecek: korunmak gibi
bir bebeğin bu duruma düşürülmesine karşıyım ben
tabi bile isteye yapıldıysa ona bir şey diyemem
o zaman da bebek "sonuç" değil "araç" demektir zaten ki bu daha vahim

anne karnında yapılan testlerin bebek açısından riskleri var
doğunca yaptırmak en mantıklısı

Heee babalar zengin yani :dondurma:

Tabii ki. Çok severiz çifte standardı.
Bebek istemeyen sahip çıkacak yumurtalıklarına, spermine. Ben en çok bebeğin gelecekteki hayatı için endişeleniyorum bu tip konularda. Olmuş bir kere diyemiyorum. Zira doğum kontrole dikkat etmeyen kişiler bir insan yetiştirmede ne derece başarılı olabilirler tartışılır.. Çocuk büyütmek ne kadar zor bilen bilir. Burada çok güzel bir hayatı olacak diye azarlamakla olmuyor malesef.. Bu konu başkalarına örnek olmalı..

2 ilişki arasında 1 ay var diyor, bebek 24 haftalık diyor.. Zaten bir kadın bilir hangisinden hamile kaldığını.. Birinde tedbirsiz davranıp, 1 ay sonra ki kişiyle de aynı şeyi mi yapar bir insan? Belli ki o kişi kabul etmiyor ki..İnsanın aklına direk olarak en klasik numara geliyor ki o da bilerek yapıldığı.
İnşallah öyle bir durum değildir gerçekten. Bir çocuğun kendi kabul ettirmekle geçecek bir hayatı olmasın dilerim..

Biz evli olduğumuz halde istemiyoruz diye veya doğumdan hemen sonra hamile kalmayalım diye tedbiri elden bırakmıyoruz.

Yok o diyor ki kimse kimsenin mezarına girmeyecek, gerek var mı kınamaya yaşamayacağımızın garantisi mi var ? Özel hayatı onu ilgilendirir, sadece bilgi amaçlı yardım istiyor .

Kınamıyorum..
Ama böyle bir durumun da normalleştirilmesini de doğru bulmuyorum..
Bu da benim fikrim..

Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim
Neredeyse 5 aylık olana kadar anlamadınız mı siz hamile olduğunuzu bebeğin sağlığını riske atacak birşey ama bu durum uzman birine sorup öğrenip öyle adım atın bence zaten yasal süreyi gecmis çoktan doğunca yaptırmak daha mantıklı degilmi inanmayan inanmasın madem doğacak bu cocuk

Bu kadının ne yaşadığını biliyor muyuz? Hayır? Ayrıca bu onun kararı, neymiş efendim korunsaymış.. Size ne pardon? Hiç tanımadığınız biri hakkında ne kadar kolay yorum yapabiliyorsunuz.. Hayret gerçekten.
Konu sahibi bu arada konu hakkında bir bilgim yok üzgünüm. Kimsenin de kolay kolay bileceği bir konu değil. Siz hastaneyle görüşün bence

Hayir aldiramiyorum zaten su an yasal sure 20 haftaymis bebek 24 haftalik bunu yapan hic bi yer yok
Hangi dünyada hangi kafada yaşıyorsun sen ya,kaç yaşındasın...bebeği sırf birini evliliğe zorlamak için mi yaptın yoksa...o yasal süre 10 hafta ne 20 si...neredeyse bebeği doğuracak kıvama gelmişsin zaten

dna testi yapan bi özel hastane bul. randevu al git.

şüphelendiğin iki kişi varsa biri örnek verse yeter zaten mantıken.

Kadın doğum doktoru yapıyor dna testini. adayları aynı anda götürüp örnek vermek ya da ayrı gitmek sizin tercihiniz. eski komşumun kızı yaptırmıştı mahkeme falan hiç gitmediler direk kadın doğum doktoru yapmıştı

Gülendam ceza alma ablacım boşuna..
Cevap vermiyordum aslında konusahibinin üslubundan dolayı ama kıyamadım sana da..
Ben fikrimi söyleyince kötü oldum..
Ama o çok rahatça bana kötü kalpli ve anlayışsız diyebildi..
Yani biz söyleyemeyiz fikrimizi ama o istediği gibi saldırabilir..
Ben onu tanımıyormuşum ama o benim kötü kalpli olduğumu tanımadan anlayabilmiş..
dayanamadım Ebru abla
yoksa böyle kötü konuşmam
etrafına öfkesini kızgınlığını saçamayan buralarda konuşup duruyor işte

X