- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 40
- Konu Sahibi subjectflora
Mune abla bakabilir misin konu sahibine yardımdan çok hakaret ve saldırma amaçlı konuyu saptırmaya çalışan kişiler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hössssst bas geri doğru düzgün konuş!!!!
Burası büyük bir platform böyle saçma sapan bir konu açıyorsan tabii eleştiri alacaksın
1 ay araları var diyorsun bebek kaç haftalıksa ona göre çözmen gerekmiyor mu hem
Kimi kandırıyorsun!!
Bide burda ebru ablaya çemkiriyo
Eleştiri alamıyorsan çıkış belli
vallahi anlamıyorum
çok eşli olan erkek olunca tu ka ka
kadın olunca, "herkesin kendi hayatı"
erkek "bi kerelik bi şeydi" dese, "inanma bi yapan bi daha yapar"
kadın "bi kerelik" deyince "tamam"
nasıl oluyor yahu bu iş?
bu ayrımcılık değil de nedir?
zaten iki ilişki arasında bir kaç hafta süre olsa, o zaman babayı bilir konu sahibi, şüphede kalmaz
tamam insanın kendi hayatı, kendi hayatı da
insan kendi hayatını yaşarken de sorumluluklarını bilecek: korunmak gibi
bir bebeğin bu duruma düşürülmesine karşıyım ben
tabi bile isteye yapıldıysa ona bir şey diyemem
o zaman da bebek "sonuç" değil "araç" demektir zaten ki bu daha vahim
anne karnında yapılan testlerin bebek açısından riskleri var
doğunca yaptırmak en mantıklısı
Heee babalar zengin yani
Yok o diyor ki kimse kimsenin mezarına girmeyecek, gerek var mı kınamaya yaşamayacağımızın garantisi mi var ? Özel hayatı onu ilgilendirir, sadece bilgi amaçlı yardım istiyor .Sizce iki kişiyle aynı zamanda beraber olmak çok mu doğal?
Yok o diyor ki kimse kimsenin mezarına girmeyecek, gerek var mı kınamaya yaşamayacağımızın garantisi mi var ? Özel hayatı onu ilgilendirir, sadece bilgi amaçlı yardım istiyor .
Bizi ilgilendirmezse buraya yazmayacaksın o zaman@Birgaripinsan
Elestirinize ihtiyacim yok, beni tanimayan kisiler tarafindan sacma sapan elestirilmek icin yazmadim. Sizi ilgilendirmez soru sordum bilen kisilere
Neredeyse 5 aylık olana kadar anlamadınız mı siz hamile olduğunuzu bebeğin sağlığını riske atacak birşey ama bu durum uzman birine sorup öğrenip öyle adım atın bence zaten yasal süreyi gecmis çoktan doğunca yaptırmak daha mantıklı degilmi inanmayan inanmasın madem doğacak bu cocukAnlayisiniz icin cok tesekkur ederim
Bu noktaya gelmiş belki oda pişman burda gelip ben böyle yaptım çok mutluyum demiyor ki .Kınamıyorum..
Ama böyle bir durumun da normalleştirilmesini de doğru bulmuyorum..
Bu da benim fikrim..
Hangi dünyada hangi kafada yaşıyorsun sen ya,kaç yaşındasın...bebeği sırf birini evliliğe zorlamak için mi yaptın yoksa...o yasal süre 10 hafta ne 20 si...neredeyse bebeği doğuracak kıvama gelmişsin zatenHayir aldiramiyorum zaten su an yasal sure 20 haftaymis bebek 24 haftalik bunu yapan hic bi yer yok
yasal süre 10 hafta.Hayir aldiramiyorum zaten su an yasal sure 20 haftaymis bebek 24 haftalik bunu yapan hic bi yer yok
dayanamadım Ebru ablaGülendam ceza alma ablacım boşuna..
Cevap vermiyordum aslında konusahibinin üslubundan dolayı ama kıyamadım sana da..
Ben fikrimi söyleyince kötü oldum..
Ama o çok rahatça bana kötü kalpli ve anlayışsız diyebildi..
Yani biz söyleyemeyiz fikrimizi ama o istediği gibi saldırabilir..
Ben onu tanımıyormuşum ama o benim kötü kalpli olduğumu tanımadan anlayabilmiş..