- 28 Kasım 2010
- 41.573
- 137.609
- Konu Sahibi subjectflora
Hic de pisman olmayin. Madem doguracaksiniz babasi kimse kim. Annesi sizsiniz ya o sizin bebeginiz. Uzulmeyin,o anliyor uzuldugunuzu gercekten. Cerrahpasada sizi dogru yonlendirirler mutlaka. Gebeliginizin seyri onemli,riskli durum oldugundan beklemenizi onerebilirler. Mahkeme kararina luzum olmaz cunku sizin kendi talebinjz.Size tesekkur ederim hakaret icerikli yorum yapmayan sinirli kisilerden oldugunuz icin. Insanlara saldirmak degil fakat onlar bana saldiriyorlar su an hem de tanimadan bilmeden en sevdikleri seyi yapiyorlar insanlari yargilamak. Onceden ben de yapardim bunu ama kinama kinanirsin olayini sonuna kadar yasiyorum su anda. Her neyse konu bu degil de aldirmak istedim evet o yuzden bir suru doktor dolastim fakat bu hafta itibariyle bebrgin alinmasi mumkun degil. Sadece amniosentez ile belirlenen genetik hastaliklar down sendromu gibi sebeplerle gebelik sonlandirilabilirmis. Bugun o test icin cerrahpasaya gidicem. Gebeligimi ilk ogrendigim anda onceligim gebeligi sonlandirmak oldugu icin o konuda arastirmalara yonelmistim fakat aldiramayacagimi anlayinca su an babalik testi olayinin ustune gidiyorum. Tabi ki benim bebegim ama inanin su psikolojide insan merak ediyor bi sekilde zaten pismanlikta agir basiyor.
Baba adaylari ornek vermeyi kabul ettiler mi? Eger etmezlerse bebek dogduktan sonra babalik davasi acmaniz gerekebilir. O zaman yaptirirsiniz testi