- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 35
-
- Konu Sahibi subjectflora
ben babalar bu duruma ne diyo onu merak ettimMahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Öncelikle ben sizin kardeşiniz değilim..
İnsanlara sataşmışsınız ya o yüzden sordum size bu çok mu normal diye..
Elbette ki tepkiler gelecektir..
Bırakın da herkes fikrini söylesin..
Ben yazacaktim 2,3 gundur sosyal deneyemi maruz kaliyoruz cani sıkılan ilk tasi atanimi takip ediyor nedir ha bire kadin aldatmali konularNedense iki gundur buradaki konular pek bir ilginc geldi bana
Bu aralar konular pek bir ilginç..
Soruya cevap vermeyeceğim baba kimse kim. Ama kimden hamile kaldığını bilmeyen bir anne ile yaşamak???
O bebeğin kaderini güzel yazsın Allahım. Zira buradan bakınca zor bir hayatı olacak gibi görünüyor..
Ben yazacaktim 2,3 gundur sosyal deneyemi maruz kaliyoruz cani sıkılan ilk tasi atanimi takip ediyor nedir ha bire kadin aldatmali konular
Niye anne karnindayken konu sahibi dogunca ogrenilir acelesi nedir o kismi anlmadim hamilelelik ne kadarlik mesela ona goremi aldiracaksiniz
Ahlak dersi vermeseler olmaz.
Google a yazın bir sürü sonuç çıkıyor. Şimdi baktım ben. Özel Laboratuarlar, makaleler yayınlamış. Oralara göz atın. Buradaki kadınların yzdıklarından daha sağlıklı bilgi alırsınız. Buradakiler ancak ahlak dersi verir, ya da azarlar. Ben de bu ihtimali düşünmeden buraya konu açıp mantıklı bilgi alacağınızı düşünmenize şaşırıyorum.
Kendi içinizde beni karıştırmadan yapın sorgulamanızı. normal ya da anormal ahlaki sorumluluklara ben bakmıyorum. ''Sizce iki kişiyle aynı anda olmak çok mu normal?'' diye sormuşsunuz ya, o durum o 3 kişiyi bağlar. Beni değil. Bana sormayın. Yine konudan saptık yargılamalarla. Öffff taciz, tecavüz, ensestin en yaygın olduğu ülkeyiz, Ama ahkam kesmekte üstümüze yok.
Mahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Iyi de guzelce oturup anlatsaniz o zaman? Daha akillica yorumlar gelebilir. Bakin ben yukarida yorum yaptim mesela ama siz insanlara saldirmaktan gormediniz bile. Cocugun babasinin kim oldugunu aldirmak icin mi ogrenmek istiyorsunuz? Veya baba adaylarindan boyle bir talep mi geldi? Sahsen cocugun babasi o kadar onemli degil cunku cocuk sizin. Kendiniz icin doguracaksiniz babalar icin degil yani kisisel gorusum bu yonde benim. Sizin fikriniz nedir?Senin aklinin alamayacagi kadar iyi bir hayati olacak emin ol
Mahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Iyi de guzelce oturup anlatsaniz o zaman? Daha akillica yorumlar gelebilir. Bakin ben yukarida yorum yaptim mesela ama siz insanlara saldirmaktan gormediniz bile. Cocugun babasinin kim oldugunu aldirmak icin mi ogrenmek istiyorsunuz? Veya baba adaylarindan boyle bir talep mi geldi? Sahsen cocugun babasi o kadar onemli degil cunku cocuk sizin. Kendiniz icin doguracaksiniz babalar icin degil yani kisisel gorusum bu yonde benim. Sizin fikriniz nedir?
Bakin oncelikle burada konu acmissiniz gelene gidene satasma derdindesiniz konunuz normal degil hanimefendi tepki alir buarada her gelene atar gidene tutar yapmaya devam ederseniz max 20 dk ya konuna kilit nickinizede gri renk inerHayir aldiramiyorum zaten su an yasal sure 20 haftaymis bebek 24 haftalik bunu yapan hic bi yer yok
Eğer annenin rızası varsa bu testi yaptırmaya mahkeme kararına gerek yok diye biliyorum ben. Her iki kişiden de örnek almakta fayda var. Ama anne karnındaki bebek riske giriyor amniyom sıvısı alınırken. Bebek sakat kalabilir ya da kaybedebilirsiniz bebeği. Eğer imkanınız varsa (yani sizi zora sokmayacaksa ailevi açıdan) bebek doğduktan sonra bu testi yaptırmak daha doğru olur...
Yine de yaptıracağım bu testi diyorsanız kesinlikle uzman, işinin ehli birisine yaptırın. Normal bir uzman kadın doğumcu yerine bir perinataloga yaptırın derim... Perinataloglar riskli gebelik uzmanları olduğu için amniyon sıvısını almakta uzman oluyorlar...