bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden
benim ufaklıgı gecelrı emzırırken yataga alıyorum emıyor emdıkten sonra bana poposunu döner ve uyur bende yatagına koymadan uyuyakalmısım gece sapır supur bi ses gelıyor bı baktım kı alp babasının gögsune yapısmıs emmeye calısıyor eşim ve ben bakakalmısız uyanmıs bıde gülüyo koptum resmen
ayyy çok kötüü:kedi::roflol:bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden
ayyy çok kötüü:kedi::roflol:
ınnamıyorumm.Adam kimbilir ne sandı.Ayy rezaletkaydirigubbakcemile3
gecen gece o kadar yoruldumdukı yarım saate bır uyanıyordu oglum besıgınde aglıyor oglum bende yattıgım yerden eeee eeee eeee dıye ona bagırıyormusum kaydirigubbakcemile3
bizde kuzım ben ve babası yerde yatıyoruz yani yer yatağında bebe düşer diye yatağımızda yatamıyoruz bizden başka yerdede uyumuyo bizim zilli neyse sabah eşim çocok nerde aşlkım çocuk nerde bende umursamaz bi hava sevcanda(karşı komsum akşamda sevelim diye onlar almıştı kızımı) adam sabah 7 de kadnın kapısına dayanıyo başak sendeymiş sevcan versene kızda şaşırıyo bi bakıyorum kafama dikilmişler ben almadım nerde bu kız faln o arada ben uyandım ne oluyo falan oldum ve filmin kahramanı ağlamaya başladı bide nerden çıksa beğenirsiniz koltuğun altından kimbilir kaç saattir orda uyuyo hemen aldık ama birbirimize bakıp nasıl gülüyorz
bende oturdugum yerden aglayınca pışşş pışşş dıyorum bazen kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yemek saatlerı aglayınca bende oyle yapıyorum masadan esımle pıs pıs dıyoruz susuyokaydirigubbakcemile3
Benden bir inci daha
Pazar kahvaltıdan sonra eşime sesleniyorum AGuuu :)))
aslında beynim aşşkımm demek istiyor ama dil alışmış işte aguuuu....
bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden
gecen gece o kadar yoruldumdukı yarım saate bır uyanıyordu oglum besıgınde aglıyor oglum bende yattıgım yerden eeee eeee eeee dıye ona bagırıyormusum kaydirigubbakcemile3
kızlar bende kızım minik beşikte yatak odamızda yatıyordu hemen yanımda ağladıkça önce sol elimle sallıyordum beşiğini devam edersede emziriyordum..
bir gece yine ipek ağlıyor...
ben ne yapıyorum dersiniz yatağın içinde sırtüstü yatarak kendimi sola sağa salıyorum ..eşim uyandırdı napıyorsun diyo..dedim ipek uyandı onu sallıyorum bu arada ipek hala ağlıyor ..ipeği değil kendini sallıyoprsun kendine gel dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?