Anne haller...:) biraz da gülelim

Bi tanede benden,ben normalde temizlik yaparken son ses muzik acarim hem soyler hem isimi yaparim tabi bebis dogduktan sonra muzik acamiyorum,gecenlerdede kalktim lavabolari falan temizliyorum ayni andada bi seyler mirildaniyorum kendi kendime bilin bakalim hangi sarki oglumun en sevdigi ``dandini dandini dastana`´esimde kapida durmus delirdimmi diye bakiyo:bbo: Geceleride oglumu yatarak emziriyorum bi keresinde uyuya kalmisiz oglum yanagini gögsüme dayamis yastik gibi ben uykusuzluktan sizmisim esimde koluma dokundu yavasca uyaniyim diye tabi ben otamatige baglamisim hic gözümü acmadan eee eee diyorum esimin gülmesine uyandim sonra

iki gece önce nur bizi telef etti akşam 6dan sabah sekize kadar ağladı da ağladı en son nöbetleştik eşimle en son sabah 5 nöbeti bana gelmiş eşim yatağın ayakucundan bansa uzattı nuru ben de gözüm kaopalı emziriyorum 5 dk. sonra açtım gözümü eşim yok Allah allah 10dk. geçti 15 20 derken nur uyudu yatağına koyacaktım bi de ne göreyim eşim bazanın ayakucuna KIVRILMIŞ Bı DE YASTIK KOYMUŞ BAŞININ ALTINA UYUYO kalk yerine yat diyorum sen bak daa çok yoruldum diyo kız uyudu kalk yerine yat diyorum yine sen bak diyo
işe giderken anlattım böyle böyle dedin diyorum telef etti, gece beni diyokafamçokkarıştı

süper bi konu olmuş bu, meğer hepimiz benzer şeyler yapıyormuşuz.

benim de geceleri aniden uyanıp bebeğimi yorganların içinde dakikalarca aradığım çok oldu. bu arada ben çok çok üşüdüğüm için çift yorgan yatarız, düşünün yorgan yığınını :roflol: hatta bi tanesinde yazık eşimde uyanıp benimle birlikte aramıştı. :roflol: tabi bzizim kız yatağında mışıl mışıl uyuyo aslında

bi keresindede eşim bana sarıldı ben de ona sarılayım derken bi baktım elimle kocamı pışpşlıyorum. el otomatikleşmiş artık, çok komikti :roflol:

çok tatlisiniz yaa kaydirigubbakcemile3

yatakta çocuk arama olayını bende ilk zamanlar çok yaşadım ya çok kötü oluyo insan..şimdi gülüyoz ama:)kızım ilk zamanlar gaz çıkaramaz kakasını zorla yapardı bende yardım olsun diye cimlastik yaptırırdım tabi bezi açık olurdu:) ve sonuç malum bezle beraber üstte değişirdik şimdi öğrendi yapmayıda kazalar azaldı..

eşim doğum yaptığım zaman 15günlük iznini almıştı sezeryanla doğum yaptığım için kızım ağladığında eşim verirdi beşiğinden emzirmem için..ee nasılsa tatildeyim diyede geç yatardı ben dayanamaz uyurdum..bigece yine ben yattım o sonradan geldi..geldiğini görünce hemen doğruldum yatakta açtım göğsümü bekliyorum eşim başladı gülmeye bende kendime bi geldim göğsüm açık bekliyom öle kızımsa yatağında uyuyo:))))

yazdıklarınız çok güzel anılar birkaç ay sonra bende başıma gelen komik olayları burada yazarım inşallah

süpersinizzzzzzzz :) anne olmanın zor ama en güzel yanları olsa gerek bunlar... Allah yavrularınızla uzun ömürler versin hepinize :)

süper yaa ne güüzel şeyler yazmışsıınız..
bende anlatayım bari bitane..
annemle geziyoruz alışweriş merkezinde bende bebek arabası.yağmurda içinde.bi taraftan kıyafetlere bakıyrum bi taraftan sallıyorum.ileri geri.
annem bi ara geldi aldı yağmuru ben rahat bakayım die.
ama ben hala dewam ediyorum arabayı ileri geri sallamaya yağmur içindeymiş gibi.
arabasının üstüde kapalı.satış elemanı geldi bebeğe bakmaya,açtı bebek yok.
kadın şaşırdı madem bebek yok neden salllıyosun dedikaydirigubbakcemile3
okadar dalmışımkii alışwerişe...:kedi:

[COLOR="DarkRed"yani kzlar konuya abone oldum resmen:)))
[/COLOR]

Son düzenleme:
Benden bir inci daha

Pazar kahvaltıdan sonra eşime sesleniyorum AGuuu :)))
aslında beynim aşşkımm demek istiyor ama dil alışmış işte aguuuu....

Doğum yaptığım ilk günler annem gece bana yardımcı olabilmek için yatakodasında benimle beraber yatmıştı bebek bizim odada olduğu için.Aradan biraz zaman geçince eşimle ilk yattığımız gece bebiş iyi uyudu her ne hikmetse.Ben de eşime horlamandan olabilir ne de olsa 9ay karnımda onu dinledi dedim.Ertesi gece ise uyumadı yine oğlum.Sabah uyumadı diyince eşimin gayet ciddi sorusu bu gece iyi horlayamadım mı??kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Ay burayi okumaya bayiliyorum keyfim yerine geliyo valla:teytey::dance:

ben doğum yapalı 10 gün oldu hastanede gece hemşire geldi doğum sertifikası vereceğini söyledi benim ve eşim hakkında bilgilerimizi aldı çocuğun cinsiyetini sordu erkek bebeğim olmasına rağmen ben ısrarla kız bebeğim doğdu diyormuşum hemşire şaşkın bütün oda mavi süslerle dolu annem ve eşim gülüyor 2. sertifikayı hazırlamak zorunda kaldılar:bbo:

ayy alemsiniz valla okurken altıma kaçırcam nerdeyse bir tanede ben söleyim... atrık bebişim emmiyo gerçi emdiği vakit gece emzirmeye kalmıştım otuduğum çekyatta emziriyordum sırtımı yasladığım yere bide yastık koydum kafamı yaslayım dedim bi uyumuşum meme dışarıda bebekte uyumuş 2 saat sonra oğlanın sıçramasıyla kalktım nasıııı üşümüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…