Anne haller...:) biraz da gülelim

bende dün akşam uykudan bi fırladım ama nasıl bi fırlama yatagın içinde çocuk aradım .ben çocugu emziriyordum diye.emzirdim yatagına yatırdım da uyku sersemi hatırlayamadım.eşimde gülüyo gecede 4, 30 dan sonra oluyor bu olay.

konuyu açana çok teşekkür ederim süper bi konu olmuş ...

süper ya hep aynıyız annelerrrr

walla bende 40 ım cıkana kadar herrr gece bebegım ıh dese yataktan fırladım resmen kursun yemıs gıbı...gogsumu acıp tam alacakken susuyordu,cok kere gogsum acık yatakga gerı yattım
we uyku sersemı esıme donme ya ezeceksın bebegı deyıp yatakta bebek aradıgımı,,,,,
uykuda emzırdıgımı sanıp aglarken nıye aglıyo bu lan dıye soylendıgımı uyanıp ama besıkte oldugunu gorunce de ne ara koydum dıye dusundugumu soylemeden edemeyecegım....aklıma geldıkce yazacagımm

Uyurken bebek ağlayınca hala emzirdiğini sanma herkesde olmuş sanırım.Uyuduğum az sürede bile hep emzirdiğimi sanıyordum ilk başlarda allahım yaa

bebişim biraz zayıf doğduğu için annem ilk ay hep yanımdaydı. onların gittiği ilk haftasonu eşimle oğlumun altını değiştirecektik, açtım aa az yapmış demeye kalmadan paşam bir güzel işedi, biz gülüyoruz eşimle falan ama bir baktım ki bodysi batmıs tabi tüm üstü bastan asağı değişecek, herseyini çıkardım, bodysini giydirip altını bağlayacakken büyük bir gürültü eşliğinde oğluş beni ve babasını sarıya boyadı... eşimle birbirimize bakakaldık, ne yatak kalmıstı ne yorgan... mecburen hep beraber banyoya.. acemi şansı daha doğrusu şanssızlığı oldu:)

oglumun yine saat basi kalktigi bir geceydi..anne sutu almadigi icin mama aliyor, gece ogunu sabah ogunu, ve biraz geciksin ortaligi yikiyor..sabaha karsi nobeti esime devredip biraz uyuyayim dedim, ama uyku tutmadi..kalkip cayi koyayim dedim, mutfaga gittim, salonda oglum esimle..caydanliga altina su koydum, ustunede cay koyucam, tam dokmek uzereyken fark ettimki bir elimde oglumun mama kutusu, diger elimde olcek, cay diye mama koyuyorum caydanliga:))esimin mutfaga gelmsiyle kendime geldim:))

yenı dogum yaptıgım sıralr ablam 1 yaa bende kaldı onunda onunda beebgı 6 aylıktı bır gece yatıyoruz bebgı yatak odamda besıkte yatırıyodum aglıyo kalktım kucagıma aldım ıcımdede bu ablam sagırmı cocuk aglıyo nıye bakmazsınkı be ablam dıye kapıya kadar gıttım cocuk kucagımda hafif geldi allah allah dıyorum cocuk zayıflamıs ablamın odaya gırdım yıgenımolumunekankayizsmile uyuyo bu kım dıye bagırmısım bıde bakttık kı kucagımda kı benım kızımmıs yanı oyle sersem olmusum kı bebegım oldugunu unutmusum anneye bak dıye esım ablam oyle bı gulduler kı tabı bende bastıkm kahkayı hıc unutmama o anı suan kızım 1 yasında hala anar gulerız cok komıktı ya

gerçekten açılan konu çok güzel.ben bebeğimi geceleri en az 4 defa emziriyor olmama rağmen farklı bi olay yaşadım.Bi gece oğlum uyandı nasıl ağlıyo beşiğini salladım biraz sustu.10 dk ya geçti ya geçmedi yine başladı ağlamaya.sallıyorum susmuyo.eşim ne oldu bu çocuğa dedi ben de bi sıkıntısı var ama bilmiyorum dedim.bebişim nasıl ağlıyo ama.en son eşim dr götürelim dedi.ben de tamam dedim ve kalktım hazırlanırken göğsümü görünce aklıma geldi aslında bebişimin emmeden başka bi derdi yoktu :ecrin_bebek:emincede mışıl mışıl uyudu.aslında ilk aklıma gelen şeydir bebeğimi emzirmek ama her gece en az 5 kere yaptığım bi şeyi nasıl unuttum bende bilmiyorum

aynı olay bziim de başımıza geldi daha oğlum küçüktü. gece altını açtım baktım azıcık kaka yapmış. tam yeni bezini elime aldım gaz çıkardı. eşime dedim ki allahtan kakasını yapmadı sonra bu lafın ardından corrrt diye bir ses benim pijama berbat yatak batıı. alt açma şiltesi battı. tümden değişmek zorunda kaldık. bu kaka mevzusunu yaşamayan az galiba :))

ben de baba haller yazayım
bebeğimin ilk ayı çok gazlı osıralar bi gece kızım uyandı aç emzireceğim ben göğsümü çıkarmadan babsı fırladı yataktan ve gazını çıkartmaya çalışıyor ver emecek diyorum yok gazı var emzirme diyor yeni kalktı aç diyorum yok diyor beş dakika dolaştı baktı ki susmuyor daha şiddetli ağlıyor attı kucağıma sen çok biliyorsun zatenal dedialsanaalsanasmile
haa bu arada eşimin gözleri de kapalı :bbo:

süper yaaaaa:roflol::roflol:

bi de kaynanamdan yazayım
bi gece yine nur uyandı kayınvalidem de diğer kanepeye yatmış uyumuş ben nuru emzireceğim nur ağladıkça kayınvalidem de ana kucağını sallıyor ama nur benim kucağımda
nur ıhh diyor o sallıyor ben de emziriyorum emzirmem boyunca salladı
emzirdim kızım uyudu sallamayı bıraktı

valla bayıldım yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben yeni gördüm bu topici demekki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kaka olayı bende çok yaşadım açardım hemen temizleyip bağlayım derken bi bakmışım kızım fışkırtmış bile üzer,ime geceleri bende uyanıp besledimmi acaba diye çok düşünürdüm bide geçenlerde kızım diş çıkardığı için çok huysuz ve gece gündüz uykusu yok bende namaz kılayım diye durdum eşim napıyosun dedi napıyora benziyorum namaz kılcam dedim bu haldemi dedi baktım üstümü giymişim bazen unuturum etek giymeyi:)bi baktım kıblenin tam ters istikametine durmuşum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance:

bi keresindede eşimin uykusu çok ağırdır ama kızım o gece çok ağladı oda uyandı ben besledim altını deyiştirdim yatağına yatırdım bende yattım uyumak için bi baktım eşim beni pışpışlıyo ee kızım eee ee diyo napıyosun dedim ecrini uyutuyorum dedi döndü uyudu

:roflol: çok komik yaa

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…