süpersiniz kızlar yaa çok güldüm istisnasız herkesin anısına..
bi tanede ben anlatıcam ama o günden sonra kendi kendime bile düşünmediğim,hatırlamak istemediğim bir gün.. kızımın ilk ayıydı.. doktor kontrolüne gidicektik.. benimde doğumdan sonraki ilk sosyal faaliyetim, dışarda anne olarak ilk salınışım olcak yaa ee malum lohusa psikolojisi.. üstüme çok sevdiğim bir elbiseyi giydim.. daha 5 aylık hamile görüntüsünde olan göbeğimi kapatmak içinde korse, elbisem içimi göstermesin diyede kombinezon gibi bişey:)) ne o herkes görsün doğumdan sonra kendimi salmadığımı:)) neyse doktora gittik muayene etti sonra kızım bastı yaygarayı adam konuşuyo ama söylediklerinden hiç bişey anlamıyoruz.. sonra doktor bana dediki yan taraftaki oda boş orda emzirebilirsin bebeğini ben eşinize anlatırım dedi.. neyse ben girdim odaya.. cildiyecinin odasıymış o gün gelmemiş.. üstümde elbise altında kombinozon elbisenin üstü o kadar darki çekiyorum çekiyorum bi türlü mememi dışarıya çıkaramıyorum.. kızım hala ağlıyo.. baktım olmıcak hastane başımıza toplanıcak elbisemi çıkardım kombinezonu çıkardım halimi düşünün artık:)) kızımı öyle emziriyorum.. eşim geldi kapıya vuruyo aşkım aç benim diye.. açamam emziriyorum diyorum.. aradan 10 dakka geçti eşim yine kapıya vuruyo açsana kapıyı diye.. kızımda bırakmak istemiyo emmeyi.. kızımı pusetin içine koydum çığlık çığlığa ağlıyo.. eşim açsana kapıyı niye ağlıyo diye bağırıyo:)) ben giyinmeye çalışıyorum ve ter kanter içinde kaldım bide ağustos ayı:) neyse giyindim kapıyı açtım... eşim kızımı aldı bana kızıyo bi taraftan da.. tam merdivenlerden inerken kendimde bi hafiflik hissetim ve kombinezonu giymediğimi farkettim.. sen aşağıya in ben bişey unuttum içerde dedim... sonra wc ye gidip giydim. tabi eşime bin tane yalandan açıklama:)) ayy yazarken bile afakanlar bastı:)) kıssadan hisse: emziren anneler elbise giymeyin hele kombinezonu aklınızdan bile geçirmeyin:)
hıı son bişey o elbisenin içinde hiçde güzel olmamıştım:) halbuki angelina jolie gibi bir anne olucam zannediyodum:))