geçenlerde 3 aylık bebeğim uyuyordu bende kontrol için yanına gittim.. bi baktım yeni uyanmış saf saf bakınıyor.. o kadar tatlı görünüyordu ki "anneeem" diye manyakça bir çığlık attım.. neden yaptım bilmiyorum ama takip aden 2 dakika boyunca oğlumu susturmak mümkün olmadı.. katıla katıla ağladı zavallı bebeğim.. ben de bi yandan gülüyorum bi yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum.. deli miyim neyim
geçenlerde 3 aylık bebeğim uyuyordu bende kontrol için yanına gittim.. bi baktım yeni uyanmış saf saf bakınıyor.. o kadar tatlı görünüyordu ki "anneeem" diye manyakça bir çığlık attım.. neden yaptım bilmiyorum ama takip aden 2 dakika boyunca oğlumu susturmak mümkün olmadı.. katıla katıla ağladı zavallı bebeğim.. ben de bi yandan gülüyorum bi yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum.. deli miyim neyim
Ahh ah hamileyken okuyordum yazmak da nasip olacakmış.
Bebeğim henüz 45 günlük 1 aylıkken falan bebek beşiğinde ben yataktayım uyumuşum. Gözümü açtım eşim yatmaya hazırlanıyor. Sıkıca sarıldığım ve pışpışladığım yorganı işaret ederek Poyraz'ı beşiğine yatırır mısın dedim. O da baktı güldü yatarken ben bağırdım. Bu şekilde kucağımdayken nasıl kalkayım koysana çocuğu beşiğine! Artık rüyanda bile benimle kavga ediyorsun diye dalga geçmişti.
Dün gece de uyandı oğlum. Bebekler gece neden uyanır,acıkmıştır altı kirlenmiştir neyse işte. Ben ne yaptım aldım kucağıma sallamaya pışpışlamaya başladım. Susmayınca da karşıma yatırdım "ama ben sana daha ne yapayım oğlum,uyusana artık diye nazlandım". Allahtan yavrum dile gelip emzirsene salak kadın demedi. Sonra dank etti emzirdim tabi.. :)):9:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?