Anne haller...:) biraz da gülelim

benim de bebeğimin kırkı çıkmadı daha çok yeni,
geçen gece uyku sersemi uyandık, eşim bebeği verdi kucağıma, hangi ara aldı hangi ara bana verdi niye verdi farkında bile değilim,
bebeği aldım sırtına vuruyorum filan, gazını çıkarıcam da, çocuk ta ağlayıp duruyor niye susmuyo bu diyorum uyku sersemi,
meğer ki çocuk emmeye uyanmış, karnı aç ama annesi ayakta uyuyor, karınını doyurdu da sanki gazını çıkaracak
:1:

çooooooooooooooookkk hoştu canım ya...hala gülüyorum...:90:

sorma yaa nasıl sersemlediysem artık :9:
hadi ben sersemledim de eşim de demiyor ki napıosun sen çocuğun karnı aç... nie susmuyo bu dio o da biyandan
:9:

e napsın...nereden bilecek doyurmadığını...:64: gözümde canlandırdım da hala gülümsemem geçmedi...öğle öğle çok iyi geldin canım ...sağol...:70:

e napsın...nereden bilecek doyurmadığını...:64: gözümde canlandırdım da hala gülümsemem geçmedi...öğle öğle çok iyi geldin canım ...sağol...:70:

sen sağol canım ne demek...
:13:
çocuğu yatağından alıp getiren de eşimdi ama görüo yani daha emzirmedimi :)))
zaten huyudur az bi ağlasın bebek, hemen nie ağlıo, nie susmuyo başlıo...

daha 1 ay olduk bakalım neler neler yaşıcaz kimbilir :emir_bebek:

sen sağol canım ne demek...
:13:
çocuğu yatağından alıp getiren de eşimdi ama görüo yani daha emzirmedimi :)))
zaten huyudur az bi ağlasın bebek, hemen nie ağlıo, nie susmuyo başlıo...

daha 1 ay olduk bakalım neler neler yaşıcaz kimbilir :emir_bebek:

benim bebişim 2 aylık...henüz komik bir olay yaşamadım...olursa burada paylaşırım artık...

Yer: Evimizin salonu.
Vakit: Dün gece.
Sahne: Kocamla dizi izliyoruz, bebeğimi de ayağımda sallıyorum.
Olay: K: kocam; B: Ben.
Dizide reklam arası olmuştur. Kocam hafif gülümseyerek bana:

K: İşte bu Behzat Ç. Arka sokaklardan daha güzel.
B: Öyle de
çok küfür ediyorlar be annem.
K: ???!!!!

oğlumun burnu tıkanmış geçen gün,hoş her zamanki halii:9: aldım götürdüm yatak odasına sıktım burnuna spreyi tabi oğlum feryat figan nefret ediyor bu işlemden bağırıyorda bağırıyor :9: aldım burun açıcı hortumlu aleti onunda içinde süngeri batmış iyice bende pamuk koyuyorum onun yerine neyse ben hemen bu işlemin bitmesi için alel acele hortumun bir ucunu oğlumun burnuna bir ucunu ağzıma taktım hüüpp diye içime çekmemle beraber boğazıma yapıştı bir sümük tabi o an mide bulantısıyla öğüren ben ve hala bağırmakta olan oğlum cebelleştikk bayağı:37: seslerimize gelen babamız insan oğlunun sümüğünden tiksinir mi diye bir soru yöneltti ve ben senin boğazına sümük kaçsa ne yapardın acaba??? :52:

Son düzenleme:
oğlumun burnu tıkanmış geçen gün,hoş her zamanki halii:9: aldım götürdüm yatak odasına sıktım burnuna spreyi tabi oğlum feryat figan nefret ediyor bu işlemden bağırıyorda bağırıyor :9: aldım burun açıcı hortumlu aleti onunda içinde süngeri batmış iyice bende pamuk koyuyorum onun yerine neyse ben hemen bu işlemin bitmesi için alel acele hortumun bir ucunu oğlumun burnuna bir ucunu ağzıma taktım hüüpp diye içime çekmemle beraber boğazıma yapıştı bir sümük tabi o an mide bulantısıyla öğüren ben ve hala bağırmakta olan oğlum cebelleştikk bayağı:37: seslerimize gelen babamız insan oğlunun sümüğünden tiksinir mi diye bir soru yöneltti ve ben senin boğazına sümük kaçsa ne yapardın acaba??? :52:

:90: :90: Ay çok komikmiş çok güldüm =))

bende guluyorum valla en ıgrenc anılar bende vakıt bulunca anlatıcam ınsallah kaka facıamızı :1:

bende yazmak istedim yeni dogum yapmıştım eve geldik babamız salonda yatıyordu annemle ben yatak odasında (emzirirken genzine kaçınca çok korktugum için annem odamda kalıyodu) neyse sabaha karşı oglumu salona aldım koltuga yatırdım altını degiştiricem laptop da yerde duruyordu kapagı açık bi şekilde oglumun altını açtım bir de baktımki oglum çişini yappıyor havadan fıskiye gibi nereye? laptopa eşim şırrrrtttttttt sesine uyandı br koştu ıslak mendille şap şap silmeye ters çeiriyo uyku sersemi fln. ilk yaramazlıgını yapmış oldu hala güleriz ve bilgisayarımızın tuşları haala tutukluk yapıyor

önceliklee konuyu açan annemize çok teşekkür ederim, çok eğlenci vakit geçiriyorum burda...
benim oğluşum 2,5aylık oldu, sık sık şaklabanlık yapıyor bana adeta, geçen gün (bu topik'i farkettiğim gün)
oğluşumu kucağımda emziriyorum bir yanda da burdaki paylaşımları okuyorum, öyle bir gülüyorum ki kahkahalarımdan karnıma ağrı girdi derken baktımki oğluşumda benden beter kahkaha atıyor, sanki ben değilde o okuyor burdaki anıları...
ay bir kahkahada oğluşumun o hali için geldi tabi...
:9::79:

birtane daha:
şimdi bizim 2 tane köpeğimiz var ikiside dişi; hamileliğim önce sürekli onlarla "kızım,kızlarım" diye seve seve dilim alışmış ilk başlarda oğlumuda "kızım" diye seviyor, birde çevremde duyan oldumu acaba diye de kaygılanırken buluyordum kendimi...

evet eğlenceli bir konu olmuş.açan arkadaşa teşekkürler,
e bende yazayım bir tane geçen gece oldu hatta,bebişimiz 40 günlük daha ve geceleri hiç uyumuyor malum. beşiğin içinde mızmız o mızırdadıkça bende sasleniyorum ona susuyor .işte annem,yavrum,kuzum falan ama geçen akşam yarım saat seslendim ama susmuyor ben sıralıyom kuzum,yavrum falan filan eşim uyandı dediki gayet kaba bir şekilde BEŞİK GICIRDIYOOO....meğer salladıkça o sesler bebemden değil beşikten geliyomuş...neolmuş yani anneyiz biz hem bebişin hem beşiğin annesiiiii

bende yazmak istedim yeni dogum yapmıştım eve geldik babamız salonda yatıyordu annemle ben yatak odasında (emzirirken genzine kaçınca çok korktugum için annem odamda kalıyodu) neyse sabaha karşı oglumu salona aldım koltuga yatırdım altını degiştiricem laptop da yerde duruyordu kapagı açık bi şekilde oglumun altını açtım bir de baktımki oglum çişini yappıyor havadan fıskiye gibi nereye? laptopa eşim şırrrrtttttttt sesine uyandı br koştu ıslak mendille şap şap silmeye ters çeiriyo uyku sersemi fln. ilk yaramazlıgını yapmış oldu hala güleriz ve bilgisayarımızın tuşları haala tutukluk yapıyor

oooooooo bu mükemmelmiş ya :)

bende bi tane yazıyım bari...

hastaneden geldiğimizin ertesi günü...kayınvalidem oğlumun altını değiştircek.açtı bi güzel sildi ,pakladı ,bir güzel temizledi oğluşumun altını.eeeee yaramazlık bu ya...oğlum çiş yapmaya başladı.kayınvalidem napcağını bilemeyip avucunu açıp oğlumun çişini tutmaya çalışıyor. :)))))

ben bi kahkahalara boğuldum.şaşkınlığını atınca kayınvalidemde başladı kendine gülmeye...

bu da ilk yaramazlığı olmuştu.

bende yazmak istedim yeni dogum yapmıştım eve geldik babamız salonda yatıyordu annemle ben yatak odasında (emzirirken genzine kaçınca çok korktugum için annem odamda kalıyodu) neyse sabaha karşı oglumu salona aldım koltuga yatırdım altını degiştiricem laptop da yerde duruyordu kapagı açık bi şekilde oglumun altını açtım bir de baktımki oglum çişini yappıyor havadan fıskiye gibi nereye? Laptopa eşim şırrrrtttttttt sesine uyandı br koştu ıslak mendille şap şap silmeye ters çeiriyo uyku sersemi fln. Ilk yaramazlıgını yapmış oldu hala güleriz ve bilgisayarımızın tuşları haala tutukluk yapıyor

:60::60::60:
:23:

Erde kaldim emzigi ranzanin ustune koymustu, gece aglarsa vereyim diye.. Gece uykuya gecemedi kuzum bende gozlerim kapali elimi attim emzigi aldim once kendi agzima koydum hani kir falann olmasin diye( usengeclik benimki dogru degil biliyorum ama) anaaaam dilim acidi bi anda gozlerimi actimki ablamin kupesini almisim meger, ablamda cocugun sesine uyanmis beni izliyormus, kizim manyakmisin ne yapiyorsun al emzik dedii:)) allahtan kendi agzima aldim ya ogluma verseydiiim.

oğlum nerdeyse yaşına girmek üzere buna rağmen eşimde refleks oldu yatakta ne zaman dönmeye kalksam ayaklarımı sıkı sıkı tutuyo ya diyorum bırak ben çektikçe sıkıca sarılıyo meğer oğlan kalkmaya çalışıyo diye tutuyomuş ertesi gün kendisine anlatmama rağmen hemen hemen her gece aynı şeyi yaşıyoruz :37:

oğlum nerdeyse yaşına girmek üzere buna rağmen eşimde refleks oldu yatakta ne zaman dönmeye kalksam ayaklarımı sıkı sıkı tutuyo ya diyorum bırak ben çektikçe sıkıca sarılıyo meğer oğlan kalkmaya çalışıyo diye tutuyomuş ertesi gün kendisine anlatmama rağmen hemen hemen her gece aynı şeyi yaşıyoruz :37:

ay cok guldum canım ya :))))

kızlar bu sayfa çok güzel yaaaaaaaaaaaaaa gülmekden çatladım bende anlatayım hastahaneden gelleli bir hafta olmuştu ablam ogluşumun altını deyiştirirken bezini altına koymak için bacaklarını kaldırdı oda o anda çiş yapmaya başladı oldugu gibi kendi yüzüne işedi olglum biz gülmekten çatladık ablam anlamadı ne oldugunu onun şaşkınlıgı dahada kömikti ona güldük bu seferde:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bir gün oğlumu emziriyorum.1 yasında falan.Kapı çaldı.Eşimde tuvalette.Gittim kapıyı actım.komşumuz gelmiş.Arkadaşımın kocası.bir tebessümle bana bakarak eşimi sordu.bende tuvalette demeyip müsait değil deyince(ne düşünerek öyle dedim hala anlamyorum)daha da gülümsedi.O an bir sey olduğunu fark ettim ve elimi göğsüme koydum.ne göreyim Göğsümü kapatmişim ama BLUZUMUZ DÜĞMELER ACIK.Dekolte o biçimm nASIL UTANDIM anlatamam.Ben o halde eşim müsait değil komşu neler düşünmüştür kimbilirr ... :((
1.5 yıl oldu hala yüzüne bakamam.Bir de bu olanları eşime anlatmadım :59:

Back