haa bide gecen gün bebeğimi emziricem yattığım yerden emzireyım dedim emzirirken uyuyakalmışım oğlumun ıhh ıhh sesiyle uyandım bı baktım memem oğlumun burnuna dayanmı yzık 2 aylık bebeiş memeyı ıttırıcem dıe cebelleşioo:)))kıyamam yavrumaa
haa bide gecen gün bebeğimi emziricem yattığım yerden emzireyım dedim emzirirken uyuyakalmışım oğlumun ıhh ıhh sesiyle uyandım bı baktım memem oğlumun burnuna dayanmı yzık 2 aylık bebeiş memeyı ıttırıcem dıe cebelleşioo:)))kıyamam yavrumaa
aman dikkat et arkadaşım sen anlatınca tüylerim ürperdi valla! bende çok duydum bu şekilde ölen bebek.hatta bir tanıdığımın komşusunun 2 bebeğide böyle ölmüştü kadın kafayı yiyecek diyorlardı!ben hep bu yüzden bebeğimi oturarak emzirirdim geceleri.olurda uyurum diye korkardım hep.1,5 yıl emzirdim ama 1 yaşına kadar oturarak emzirdim sonra büyüyünce zaten kendisi müdahale edebiliyor artık.
aman dikkat et arkadaşım sen anlatınca tüylerim ürperdi valla! bende çok duydum bu şekilde ölen bebek.hatta bir tanıdığımın komşusunun 2 bebeğide böyle ölmüştü kadın kafayı yiyecek diyorlardı!ben hep bu yüzden bebeğimi oturarak emzirirdim geceleri.olurda uyurum diye korkardım hep.1,5 yıl emzirdim ama 1 yaşına kadar oturarak emzirdim sonra büyüyünce zaten kendisi müdahale edebiliyor artık.
bende doğurmadan yazayım bir tane
iki hafta kadar önceydi hergün telefonun sesiyle uyanırım bu kez kendiliğimden uyandım
ama ne uyanmak rüyamda ne gördüysem artık aklıma direk kızım geldi bütün gece uyuyakalmışım bebeğimi emzirmemişim kızım sarılık olacak diye odasına bir koşuşum vardı 100 metrede rekor kırabilirdim bu hamile halimle
baktım yatakta kızım yerine bir gün önce aldığım yorganı yastığı battaniyesi var
elim karnıma gitti daha doğurmamışım deyiverdim arkamda eşim beni izliyordu
korkudan gözümden yaşlar akarken bir yandan doğurmadığıma sevinip kahkahalarla gülüyordum
benim bebeğim daha 25 günlük ama şimdiden bizi şekilden şekile sokuyor.. altını değiştirirken olağan üstü huysuz oluyor sanki canının yakıyormuşum gibi haykırarak ağlıyor.. bende aceleyle değiştiriyorum altını.. normalde kakasını yaptığında poposunu yıkıyorum ama geceleri sadece siliyorum, yine bir gece feryat figan altını değiştirirken temiz bezi açmak için elimi içine soktum ve ne göreyim.. meğersem telaştan temiz bez yerine kirli bezin içine sokmuşum elimi.. elim kaka içinde kaldı elimi mi silsem onu mu avutsam bilemedim
yine başka bir gece bu sefer ilginç bir şekilde sessiziz bende herhalde alışıyor artık derken, birses bir gürültü ohaoldumsmile deprem oluyor sandım.. meğersem bizimki bana bir süpriz hazırlıyormuş silmek için poposunu kaldırdığım gibi o kadar küçük bir şeyden beklenmeyen bir performansla göğsümden dizime kadar düz bir çizgi halinde kaka oldu üzerim ayrıca halıda da bol miktarda kahverengi noktacık oluştu kaydirigubbakcemile3 neyseki eşim kalkıp yardım etti de minik oğlumun kocaman kakasını temizlemeyi başardık
en güzeli buydu çok komik :roflol::roflol::roflol:bende dün gece bana sarılan eşimi pışpışladığımı farkettim allahtan o bunu farketmedi yoksa diline dolardı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?