bende gece emzirdikten sonra altini degistirmistim,uyku haliyle kizimin 2 ayagini pijamasinin tek pacasina sokmusum,uzerindede uyku tulumu vardi,sabah uyku tulumunun fermuarini indirdikce bu iste bir gariplik var gece cocuga etek giydirmisim heralde diye dusunurken durumu farkettim,deniz kizina benzemisti yavrucak :)) gulme krizine girmistik ,o da zavalli saskin saskin bakiyordu niye guluyor bu deliler sabah sabah die :))
bende gece emzirdikten sonra altini degistirmistim,uyku haliyle kizimin 2 ayagini pijamasinin tek pacasina sokmusum,uzerindede uyku tulumu vardi,sabah uyku tulumunun fermuarini indirdikce bu iste bir gariplik var gece cocuga etek giydirmisim heralde diye dusunurken durumu farkettim,deniz kizina benzemisti yavrucak :)) gulme krizine girmistik ,o da zavalli saskin saskin bakiyordu niye guluyor bu deliler sabah sabah die :))
dun gece yarısı oglumu emzırırken afedersiniz tuvaletım geldı oglan emesıye kadar kıvrandım yerıne koyduktan sonra tuvalete gıttım klozete otururduktan sonra uyuya kalmışım 10 15dk falan uyumuşum tuvalette basım aşagı duşunceakannehir ırkıldım ne işim var burda dıye sasırdım :sm_confused:bugunlerde cok unutkan oldum
bugün dolmuşa bindim şoföre para uzatıcam adama al annecim dedim, bilmiyorum duydumu ama farkettiğimde çok geçti kaydirigubbakcemile3
öncelikle çok eglenceli bir forum açan arkadaşa teşekkürlera.s.
biz de 2 gün önce alışveriş merkezine gittik.bir yandan kızıma biebronla süt veriyorum bir yandan diger elimle kendim birşeyler yiyip içiyorum.bir ara karşımdaki gençler bana gülüyordu ne oluyor diye bir baktım ki kendi içecegim yerine kızımın biberonunu alıp agzıma götürmüşümkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?