ya ben bu konuyu neden görmedimbilmiyorumkismile
ben ilk şunu anlatayım..çok war da aklıma geldikçe yazarım..
kızım ilk iki ay boyunca hep alını ne zman açsak o zaman kaka çiş yaptı..bir gün eşimle altını alıyoruz açar açmaz bir işedi mübarek sanki erkek, bir fışkırdı bana doğru ağzıma girdi:roflol:
bazen kızımı yanımızda yatırıyorum ekseriyetlede hasta oldugu zamanlarda
ogünde bebişimi yatagına yatırmışım rüyamdada sanki bebişim yanımızda yatmış diye gördüm
tam o esnada da eşim solundan sagına dogru dönmek için bir hamle yapıyorduki adem çocugu ezdin altında kaldı çıglıklarıyla hamleyi tamamlayamamıştı sonra bir baktık çocuk yatakta yok beşikte uyuyorr
Kızım 11 aylık.Bende ilk zamanlar bebeğimi ne zaman emzirdim ne zaman yatağına yatırdım anlamıyordum.Gözümü bir açıyordum.Kızımı ezdim mi diye yatağı arıyordum. Meğer yatağına yatırmışım mışıl mışıl uyuyor.
En çok güldüklerimden birtanesi de kızımın yatağı benim yattığım tarafta,gece kızımın burnu tıkalı olduğunda hırıltılı sesler çıkarırken eşim uykusundan uyanıp kanguru gibi başını kaldırıp kızımızı kortrol ediyordu.Sabahta hatırlamayıp boynum çok ağrımış bu gece diyordu.
Kızım geceleri genelde 10 gibi yatar.Bizde11,30 gibi. Eşimle yattığımızda genelde biraz konuşuruz sonra susup arkamızı dönüp uyumaya çalıştığımızda kızımdan zooooort diye bir ses gelir. Gülmekten bayılıyoruz o an ,sanki sessizliği beklemiş, gaz çıkarmak için.
Kızım iki aylık kucağımda emzirirken bir anda kendini geri çekti ve yüzüme bakıp aniden yüksek bir sesle ve çok ani zort diye gaz çıkardı. Sonra kendi çıkardığı sesten bir sıçradı ki sormayın. O zamanda çok gülmüştüm:)))
kendı cıkardıgı sesten korktu demekkaydirigubbakcemile3süpermiş bukaydirigubbakcemile3
aynısını benim kızımda yaptı,uyuyordu zorrrt diye bi gaz çıkardı bi sıçradıki anlatamam gülmekten ölmüştüm o gün,bi kaç gündür kızım sabaha doğru uyuyor,bende sarhoş gibiyim kızımın altını değiştirdim,banyodaki çöpe atıcağıma bezi götürüp buz dolabına koymuşum,kendime süt ısıtim dedim bi baktımki bez dolapta gülmekten altına edicektimm...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de geçen gün banyodaki bezlerin olduğu çöpe atacağıma çamaşı makinasına atmışım..4 gün sonra gördüm:1rolleyes: ee bu durumda ne olmuştur tahmin edebilirsiniz..kapağı kapaıydı üstelik..bi açtım pöffff:sinifsinif:
ben de geçen gün banyodaki bezlerin olduğu çöpe atacağıma çamaşı makinasına atmışım..4 gün sonra gördüm:1rolleyes: ee bu durumda ne olmuştur tahmin edebilirsiniz..kapağı kapaıydı üstelik..bi açtım pöffff:sinifsinif:
:sinifsinif::sinifsinif:akannehirben :roflol:yenidogdugunda bezini kıyafetlerıyle atmışım bıguzelde yıkanmış heryere bezın içindeki sıvıyı emen jel gıbı mınık seyler sacılmıştı
Ben de tersini yapmıştım kirli bezlerin poşetine mendillerini atmışım kirliye atıyorum diye:)
:sinifsinif::sinifsinif:akannehirben :roflol:yenidogdugunda bezini kıyafetlerıyle atmışım bıguzelde yıkanmış heryere bezın içindeki sıvıyı emen jel gıbı mınık seyler sacılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?