Anne baba sorunsalı

En iyisi hastanelerden uzak biryere taşınmazın.. ya da onlar hastane civarına taşınacak..annen de sorunu bildiği halde neden engel olmuyor hayret

Benim anne babada aynı bende değil ama hep abimde kalıyorlar..yüz bulsalar bende de kalacaklar da vermiyorum telefon bile açmıyorum.. sıkıldım onların gereksiz hastane işlerinden ..yazın memlekette kışın abimdeler kendi evlerine gitmiyorlar kesinlikle ..güya çocuklarla ilgileniyorlar alakası yok ..sağlıkları yerinde maddi imkanları var...insanların gereksiz yere evlatlarına yuk olmalarını asla anlamıyorum ...yani yanlis anlamayın ama kafam kimseyi çekmiyor

Merhaba, sorununuzun çözülmesine sevindim. Ama kendinize çok dert de etmeyin. Ben de evime annem babam gelsin isterim. Ama annem vefat etti. Babamla da hiç aram yok. Gelip gitmez. Ben de istemem zaten. Yani en azından varlıkları var çok şükür. Çocuklarınız anneanne dede görüp büyüyorlar. Çok şanslılar. Bunun için sevinin . Onun dışında tabi ki özel alanınız olmalı. O konuda size hak veriyorum. Allah'tan eşiniz anlayışlı da başka bir probleme yol açmıyor. Sağlıcakla kalın

Başınız sağolsun

Sorun çözüldü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…