Anne baba sorunsalı

Açıkça eşim sorun yapıyor aramız bozuluyor diyeceksin , senin boşanıp onların yanında yaşama ihtimalin herseyi çözer, ailen resmen suistimal ediyor seni , eşimle sorun yaşıyoruz dersen biter , annene de babana da söyle bunu hatta numaradan ağla deki kavga ettik falan ...

Eşini uyar deki bana sormadan gelin vs deme ben bu şekilde çık bunaldım de ...

Çok uzak bir yere taşın ve hastahaneye yakın bir yer olmasın

Aynen. Bir de kadını darağacına asalım. Bu böyle olmaz . Konu sahibi kendine bir ağaç seç

Başka kardeşin yok mu? Maden o bölgeye seviyorlar evlerini satıp oraya taşınsınlar. Aşırı yüzsüzleşmiş ama. Anne baba da olsa hadlerini bilmeliler. Büyük konuşmayım ama davet edilmediğim hiçbir yere adım atmam yani

Bu ne saçma bir yorum ya

Maalesef tek çocuğum. İstedikleri gibi bir ev bulsalar ve o ev bunu karşılasa inan yaparlar. Ben de öyleyim bak 2 çocuğum var ilerde ben de kaynana olacağım asla habersiz gitmem asla sık gitmem ve asla da müsait mi sormadan gitmem.

Şimdi anladım. Onlarda yalnızlık ve ölüm korkusu oluşmuş. İş güçte yok sana sarmışlar.
Onları oyalayacsk zevkli uğraşlar lazım. Küçük bir hobi bahçesi ne bileyim resim kursu falan iyi gelir belki. Artık ilgi alanlarına göre işte

Çok mantıklı bir bakayım buna.Teşekkür ederim

Empati yapamıyorum ya ben böyle bir durumdan rahatsız olmazdım. Hatta yerinizde olsam keşke. Ben de tam tersi kendi aileme bin km uzakta, eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim. Düzgün iyi insanlar olsa eşimin ailesinden de bu kadar sık olmasa rahatsız olmazdım. Benim eşim de kalabalık ailede büyümüş, bir araya geldiğimizde 14-15 kişi oluyorduk, yartılı değil ama o kadar kişi ağırlıyordum. Yatılı kaldıkları da oldu, biz de kaldık taşınırken falan. Dediğim gibi hoş sohbet güler yüz olsa ben çok rahatsız olmam. Hele kendi annem babamdan hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…