Ayrilmak icin bahane ariyordu ayrilalim dedi. Ya da bunu sizi kontrol altina almak icin yapti. Onun icin yalvarin kopegi olun istedi. Iliskide guc dengesini bu sekilde kurmak istedi. Siz guclu durup tamam o zaman diyince geri basti. Durum bu.Fb ye takılabilir ama ayrılalım dememeli, dediyse neden vazgeçiyor? Ki kendisinin de geçmişi az değil
fb ne demek oluyorNasıl yani Fenerbahçelisin diye mi ayrıldı? Şaka şaka
Ayrıl bacım kesin yengeç erkeği çünkü geçmişe olan takıntı kuruntu direk yengeç Vibe'ı verdi
Cinsel ilişki amaçlı kurulan arkadaşlık, arada duygusal bağ olmadanfb ne demek oluyor
Çok doğru yazmışsınız aslında düşündüğüm de bu. Bunu içinde halledemeyecek. Rahatsız oldu ama aşamayabilir. Şu an beni kaybetmemek için geri adım atmış olabilir. İçimde hep şüphe duyucam. İlk güven hali kalmayacak artık"Kim hangi konuda nasıl düşünmeli" batağına saplanmamak lâzım.
Bunu düzenleyebilme imkânımız yok.
İnsanları oldukları haliyle görmeye çalışıp, gördüğümüz şey bize uygun mu değil mi, ancak buna karar verebiliriz.
Bu bilgi, bu adama, kendi kendine halledemeyeceği, size yansıtacağı kadar sert gelmiş.
Burada anahtar sözcük, "kendi kendine halledemeyip, size yansıtacağı kadar" .
Adam kendini tutamayacağı kadar rahatsızlık duymuş. Aslolan budur.
Rahatsız olmamak başka bir şeydir, aslında rahatsız olup bunu normalleştirmek gerektiğini düşünmek ayrı bir şeydir.
İkincisi daima bir gün bir yerde yüzünüze patlar.
bununla ilgili anısını mı yazmış twittera konu sahibi yani. doğru mu anladımYatak arkadaşı
bununla ilgili anısını mı yazmış twittera konu sahibi yani. doğru mu anladım
Evet fuckbody takılmasıyla ilgili yazı yazmış ama şöyle durum var erkek arkadaşı da daha önce Fb takılmış. Kendi takılınca sorun olmamış kadın takılınca tü kaka olmuş
Ay boşver fuuckbuddy fuckbody. Benim için FB
bi nevi mesleki deformasyon bendeki. kusura bakma
Aslında yazarken doğrusu ne diye google bakmış olabilirim, böyle çıktı karşıma onu yazdım ben de. Bütün suç onda
Siz bakmaz mısınız sevgilinizin önceki gönderilerine, yani ülkenin yarısı stalkçıyken, sevgilimin hesabını bulsam tüm gönderilerine bakarım. İlla kıskancak, araştırcak bir konu olduğundan değil, merak bu yani. Neler yazmış, neleri gündemine almış karakterinden ipuçlaro verir bana.Canım 1,5 sene öncesine yazdıklarına kadar gitmiş adam bu zaten enteresan burda zaten tahtası eksik olduğu belliKonu sahibi kaç yaşında şuan bilmiyorum ama öncesini karıştırması didiklemesi hoş değil sanki herkes rahip rahibe anasını satayım konu sahıbının oraya yazması da ayrı bir ironi insan fuckbudy birisini neden yazar benim aklım mantığım onu almadı madem yazdın fake hesabını 3 aylık sevgılıne neden söylersin offf iki ucu boklu değnek
Size katılıyorum herkes bakardı, kıskanması öfkelenmesi normaldi bence de.Peki 10 dk içinde vazgeçmesi ayrılık fikrinden ve sonra hep barışmaya çalışması? Anlık öfleyle mi yazdı çözemiyorum. Yoksa onun için kırmızı çizgi miydi? Bugün çiçekle kapıma gelmiş . Herkes 2. şansı hak eder mi?Siz bakmaz mısınız sevgilinizin önceki gönderilerine, yani ülkenin yarısı stalkçıyken, sevgilimin hesabını bulsam tüm gönderilerine bakarım. İlla kıskancak, araştırcak bir konu olduğundan değil, merak bu yani. Neler yazmış, neleri gündemine almış karakterinden ipuçlaro verir bana.
Konu sahibinden bağımsız sevgilimin fb ilişkisini öğrensem benim içim de kırılma noktası olur. Ben ayrılsam bu sebeğle geri dönmem, adamın karakteri pek oturmamış gibi. Ama yaptığı hareketi didiklemek olarak değerlendirmek doğru değil sanki.
Size katılıyorum herkes bakardı, kıskanması öfkelenmesi normaldi bence de.Peki 10 dk içinde vazgeçmesi ayrılık fikrinden ve sonra hep barışmaya çalışması? Anlık öfleyle mi yazdı çözemiyorum. Yoksa onun için kırmızı çizgi miydi? Bugün çiçekle kapıma gelmiş . Herkes 2. şansı hak eder mi?
Görmemek senin elinde işte.afam ajan gibi araştırmış.Bu kadarlık kıskançlık olur ya bana normal geldi.
Eşimin benden önce sevgilileri olduğunu biliyorum ama onlara yazdığı bir şeyleri görsem bir sinirim bozulur yani.
Edit: Arayı atlamışım ayrılalım demiş bence devam et biraz daha baktın sorun oluyor ayrılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?