Şahane tespit.işte işin özeti bu.ondan sonra evlilik olursa en ufak tartışmada başına kakıp haklı çıkmaya çalışacaktı.kaç rane konu okuduk burada.Önceden bakire değilsiniz diyip yapıyorlardı. Şimdi aaa sen fb ile yüzeysel ilişki mi yaşıyorsun omaygat vay ırıspı bu bana çok fazla diyip yapıyorlar. İşte toplumun hangi grubuna aitseniz ona göre şekilleniyor kadına yapılan baskı.
Sizi suçlu hissettirip kontrol altına almaya çalışmış. Siz de izin vermeyip kendi değerinizi bilince geri basmış.
Ama ortamı bi koklayıp sınırlarınızı görmüş. Farklı bi tepki verseydiniz, hata yaptım vb. gibi sizinle yine devam edicekti ama burnunuzdan getirerek. Süreki farklı kıskançlık krizleri yaratacaktı ve bu konuya sürekli geri dönecekti. İki şekilde de bu ilişki evlilikle bitmeyecekti bu arada. Toxic bir durumun içinde bulacaktınız kendinizi.
Dediniz ya ilk üç ay çok iyiydi vb. genelde öyle olur zaten sorunlar bundan sonra başlar, ilk işareti de bu şekilde vermiş zaten. Ben çok fazla bağlanmadan bu adamla yolu ayırın derim. Bi daha da kimseye fake dahi olsa hiçbir hesap şifrenizi vermeyin.
Son düzenleme: